• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

kerem bey lab. başkanı. özge hanım da işlemleri yapıyor. çünkü transfer günü 8 hücreye cıkmış olan bebeişlerimin fotograflarını özge hanım getirip bana vermişti. yumurtalar hakkında da bilgilendirmişti. hatta özge hanım benim adaşım. bana ilk kez özge diye bir hastamız oluyor o yüzden cok özendim bu yumurtalara diye saka yapmıştı.

leftere sen hamilesin demi dua et bizede allahta sana kucağına almayı nasip etsin ben her anımı yazcam size burdan şimdi beklemedeyim lucrine başlamama daha var regli olmayı bekliyorum beni umutlandırdınız için asumana sana esengüldü sanırım herkeze teşekkür ederim ben bu sıkıntıları yaşamaya anlayamaz diyorum

meralun bizede haber ver olurmu dualarım seninle bi belirti varmı nasıl hissediyosun kendini az kalmış zaten sonuca yaptırdıktan sonra ne kadar kaldın ankarada sorabilirmiyim

elbette dua ederim. allah hepimize saglıkla kucagına almayı nasip etsin. mıss, sanırım sen sehir dısından geliyorsun. misafirhane merkeze cok yakın. amamerkezin bulundugu semt yani çankaya ankaranın en pahalı semtlerindendir haberin olsun. gezmeye, yemege falan giderseniz kızalaya inmeni tavsiye ederim :) ve evet kesinlikle cok haklısın bu durumları gercekten yaşamayanlar bilmiyor. ne zaman hastalanacaksın? bir de bir tavsiyem var, çok rahat ol olurmu? ben tedvinin ilk günü gittiğimde cok olumluydum ve içimden hep gülümsemek geliyordu. hatta hemsirelerinde dikkatini cekmiş. bana, kim güleryüzle geldiyse onun sonucu pozitif oluyor burda dediler. sende ilk adımını gülerek at. insallah oraya son adımını da yavrucuklarınla atarsın :)

Benim tedavim sırasında kerem bey ve osman bey yurt dışındaydı.Bizde ilk başta osman beyle görüşmüştük ve bu sıkıntımı onunla paylaşmıştım.Söylediği biz bir ekibiz sadece ben yokum demişti,bir zincirin halkası gibiler,herkes işini itinayla yapıyor,sen içini ferah tut.Benim kontrollerimi adnan bey yapmıştı hemşirelerim ebru,gül ve seçil hanımdı.Özge hanımda transferin olacağı gün gelmişti yanıma,
yumurtalar hakkında bilgi vermişti.Transferimi adnan bey yapmıştı sevgili gül hanımda yanımdaydı:))))Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle..............

kızlar bende dün myada transfer yaptırdım şimdi evde dinlenmedeyim. 8 nisan test günüm özge hanım çok şeker çok anlayışşlı bi bayan gerçi maya ailesi genelde öyleler hepsi güler yüzlü

merhaba kızlar
ben salı günü öğlendi transfer oldum, perşembe öğlen yola çıktık,

çorum- bayat belki bileniniz vardır, ankaraya 2,5-3 saat kendi aracımızla döndük şükür
önceki denemlerimizde misafirhanelerde kaldık iki gün
en ekonomik misafirhane zonguldak kömür ocakları amele birliği misafirhanesi, atakuleye yakın sayılır fiyatta uygun, ama odada tv yok malesef

bu sene amcamlar ankaraya taşındı onlarda kaldık, çok şükür

inşallah Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz meleklerimize kavuşruz. (Amin)

hemşire hanım benim yıllar süren kabızlığıma çare bulduya, alnından öpecektim valla

kızlar ben stres olunca taş gibi kabız oluyorum ayıptır sölemesi

geçen iki denememde de böyle oldu ne yapsam çare olmadı psikolojik

bu sefer ebru hemşireye söyledim bir toz verdi günde bir bardak suyla içiyorum

çok şükür herşey yolunda :)P

Valla takdir ettim

Selam arkadaşlar ben de çok düşündüm hangi merkeze gitsem diye.. daha önce centrumda yapmıştım şimdi de maya ile centrum arasında kaldım 1 hafta sonra Maya ile görüşmeye gideceğim o zaman tam kararımı veririm nisan adeti ile de başlamayı düşünüyorum inş. bu nedenle sizi yakından takip ediyorum dilerim herkes olumlu sonuç alır

merhabalar.bende ikinci denememi mayada oldum. maya kesinlikle doğru bir merkez. eğer hamile kalmasaydım gene mayada denerdim. ışlerini bilinçli yapıyorlar ve güven verici bir yer.

mayada yaptıran arkadaşım sizin sorun neydi kaçıncı denemendi canbursaydı sanırım yazan arkadaş biz gideceklere yardımcı olur cesaret verirsin

hüzüngülüm çorum merkezdemisin bende çorumdayım bu ay mayada tedaviye başlıycam 3.denemem erkek infertilitesi sorunum heralde doğru bi karar verdim inanmazsınız bir aydır karar verememiştim şükür verdim

Back
X