• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

Aynen benimde 7. denemem olacagi icin 2 embriyo transferi olacakk ...

KIzlar mayada tedaviye baslamak icin daha öncesinden randevu almak gerekiyor mu ?

Ben mayisin son haftasinda mayada olabilirim ancakk ..

Bunu merkezle konustum gerek yok dediler ama ..

Gittigimde yogunluk olur acikta kalirsam diye cok korkuyorum ..

Ne yapmaliyim kizlar ?

Canım ben zannetmiyorum böyle bir durum olacağını.. Ben her gittiğimde öyle çok fazla bir yoğunluk yoktu.

Benim de mayısın son haftasına denk gelecek herhalde orada bulunmam. Peki sen iğnelere gelince mi başlayacaksın yoksa ilk aşamayı orada mı yapacaksın?

Canım ben zannetmiyorum böyle bir durum olacağını.. Ben her gittiğimde öyle çok fazla bir yoğunluk yoktu.

Benim de mayısın son haftasına denk gelecek herhalde orada bulunmam. Peki sen iğnelere gelince mi başlayacaksın yoksa ilk aşamayı orada mı yapacaksın?

Canim bir kac gündür girmemistim nete ..

Cevaplamakta geciktim kusra bakma ..

Biletlerimizi aldik ALLAHIN izniyle 1 ay sonra orada olcam .

Misafirhaneden de yer ayirttim her olasiliga karsin ..

Betty `cim ben gelince merkezle görüsüp ona göre ilaclara baslayacagim ..

Zaten adet tarihim o zamana denk geliyor ..

Tedavilerimizin ayni araliga denk gelmesine de cok sevindim ..

Mayada görüsmek umuduyla canim .. :1hug:

aynı konuyu bende sordum yoğunluk olursa alamayız derseniz dedim yok öyle bişey olmaz dedi sekreter kız banada demekki baştan öyle randevu vermyorlar cnm için rahat olsun bence banada aynısını dediler

Ben yine de nolur nolmaz diye arayip hem ön görüsme icin randevu aldim , hem misafirhane icin yer ayirttim ..

Bu kadar yolu tepip sonra yogunluktan dolayi saf disi kalmak istemedim.

Simdiden beni heyecan sarmaya basladi bile ..

1 ay sonra ordayim kismetse ..

Herkese hayirli tedaviler olsun diyorum ..

Bu kez hepimizin melegi gelsin insallah ..

Canim bir kac gündür girmemistim nete ..

Cevaplamakta geciktim kusra bakma ..

Biletlerimizi aldik ALLAHIN izniyle 1 ay sonra orada olcam .

Misafirhaneden de yer ayirttim her olasiliga karsin ..

Betty `cim ben gelince merkezle görüsüp ona göre ilaclara baslayacagim ..

Zaten adet tarihim o zamana denk geliyor ..

Tedavilerimizin ayni araliga denk gelmesine de cok sevindim ..

Mayada görüsmek umuduyla canim .. :1hug:

İlk adımı atmış sayılırsın artık inş. hepimiz için hayırlı olsun umarım orada görüşür ve birbirimize destek olmaya devam ederiz..

kızlar herkese selam! Bende mayada tedaviye başladım geçen hafta ordaydım lucrinle başladık. Şimdi adet olmayı bekliyorum kısmetse 1 hafta içinde tekrar gidicem mayısta mayada olan arkadaşlar var mı? görüşürüz artık. benim Ankara da kalıcak yerim vardı ama mayaya uzak, misafirhaneyi görünce çok beğendim çok temiz ve kliniğe çok yakın. Bu arada klinik ve misafirhane inanılmaz temiz. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Fiyatlar banyolu 2 kişilik 66 TL banyosuz 2 kişilik 44 TL , tek kişililkler 18 ve 20 TL fiyatlarda uygun Not: Banyosuz odalar için ortak banyolar var her katta birden fazla ve oldukça temiz görünüyolardı

kızlar herkese selam! Bende mayada tedaviye başladım geçen hafta ordaydım lucrinle başladık. Şimdi adet olmayı bekliyorum kısmetse 1 hafta içinde tekrar gidicem mayısta mayada olan arkadaşlar var mı? görüşürüz artık. benim Ankara da kalıcak yerim vardı ama mayaya uzak, misafirhaneyi görünce çok beğendim çok temiz ve kliniğe çok yakın. Bu arada klinik ve misafirhane inanılmaz temiz. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Fiyatlar banyolu 2 kişilik 66 TL banyosuz 2 kişilik 44 TL , tek kişililkler 18 ve 20 TL fiyatlarda uygun Not: Banyosuz odalar için ortak banyolar var her katta birden fazla ve oldukça temiz görünüyolardı

tedavin hayırlı olsun cnm.bende mayısın 2.gibi başlıcam mayada senin uzun protokol galiba ben hep kendimi nedense kısa protokola alıştırdım buna neye göre karar veriliyor? bide bişey daha sormak istiyorum bu kampanya fiyatının içindeki iğnelerden başka iğne aldın mı? toplam ne kadara mal oluyor?benimde eşim yanımda olmayacak tedavi sürüesince herşeyi öğrenmek istiyorum.inşşşş senin benim bu yoldaki herkesin yüzünü güldürür allahım.opuyorumnanaktan

tedavin hayırlı olsun cnm.bende mayısın 2.gibi başlıcam mayada senin uzun protokol galiba ben hep kendimi nedense kısa protokola alıştırdım buna neye göre karar veriliyor? bide bişey daha sormak istiyorum bu kampanya fiyatının içindeki iğnelerden başka iğne aldın mı? toplam ne kadara mal oluyor?benimde eşim yanımda olmayacak tedavi sürüesince herşeyi öğrenmek istiyorum.inşşşş senin benim bu yoldaki herkesin yüzünü güldürür allahım.opuyorumnanaktan

canım ben pco hastasıyım ve eşimde morfoloji sorunu var sanırım pco hastalarına uzun prtokol uygulanıyo. kampanya 2840 içinde 4 kutu gonal f var ayrıca ilaç yetmezse 400-500 daha fark çıkabilir. monodoks diye antibiyotik verdiler günde 2 defa içiyorum elevit ve çocuk aspirini de günde 1 defa. lucrin kampanyanın içinde değil adetin 21. günü başladım fiyatı 120 lira kısa protokolde uygulanıp uygulanmadığını bilmiyorum. bizim raporumuz var klinik 800, ilaç parası 1000-1300, macs 600 TL, embriyo dondurma 700 TL toplam 3.500 TL Rapor yoksa 2840+(ilaç yetmezse ortalama 500 TL)+macs 600TL+emb. dondurma 700 TL 4.600 TL Canım inş. yardımcı olmuşumdur. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sen misafirhanede mi kalacan?

evinsu bana daha önce 2 kez kısa protokol uygulandı.şimdi uzun protokol olrsa adetin kaçıncı günü lucrine başlanıyor canım?? sanırım sen uzun protokolde tedavi oluyorsun çünkü???
bende misafirhanede kalacağım.belki karşılaşırız orada

evinsu bana daha önce 2 kez kısa protokol uygulandı.şimdi uzun protokol olrsa adetin kaçıncı günü lucrine başlanıyor canım?? sanırım sen uzun protokolde tedavi oluyorsun çünkü???
bende misafirhanede kalacağım.belki karşılaşırız orada

Canım uzun protokolde adetin 21. günü başlanıyo. Ben 1 hafta içinde adet olurum ve adetin 3. günü ordayım haftaya ordaysan karşılaşırız sen ne zaman başlıyacan?

benim bu haftasonu 21. günüm oluyor ve öngörüşmeye gideceğim canım.o zaman uzun protokole karar verilirse hemen ilacada başlamış olurum adetim mayısın 10-15 i arasında olacak yani senin transferine yakın ancak orada olabileceğim herhalde.nasipse karşılaşırız belki:)

benim bu haftasonu 21. günüm oluyor ve öngörüşmeye gideceğim canım.o zaman uzun protokole karar verilirse hemen ilacada başlamış olurum adetim mayısın 10-15 i arasında olacak yani senin transferine yakın ancak orada olabileceğim herhalde.nasipse karşılaşırız belki:)

inş. canım karşılaşırız. Senin transferin diyince içim bi tuhaf oldu ilk tüp bebek denemem ve çok heyecanlıyım aslında çok pozitiftim ama 2 gündür karamsarlık çöktü üstüme ankaradayken daha rahattım ordaki hastalarla konuşunca daha olumluydum eve döndükten sonta biraz huzursuzlaştım bi an önce adet olmayı bekliyorum. Canım sizde sorun neydi tabi özel olmayacaksa?

inşallah ilk ve son olur canım.sen içini rahat tutmya bak lütfen ne kadar huzurlu olursan işlerinde o kadar güzel ilerler çünkü...
bizim sorunumuz erkek infertilitesiydi ilk başladığımızda tedaviye ama ilk tedaviden sonra dış gebelik geçirdim ve tüplerinden biri alındı malesef.sonraki tedavimde de pco oluştu.şimdi her ikimizde sorunluyuz anlayacağın

canım tedavin hayırlı olsun geçen hafta p.tesi günü mü mayadaydın? ben P.tesi Mayadaydım. Beklerken Diyarbakır'dan geldiğini söyleyen bir çift vardı hatta oradaki görevli bayan da Diyarbakırlı olduğunu söylemişti. O sen miydin diye merak ettim

canım ben pco hastasıyım ve eşimde morfoloji sorunu var sanırım pco hastalarına uzun prtokol uygulanıyo. kampanya 2840 içinde 4 kutu gonal f var ayrıca ilaç yetmezse 400-500 daha fark çıkabilir. monodoks diye antibiyotik verdiler günde 2 defa içiyorum elevit ve çocuk aspirini de günde 1 defa. lucrin kampanyanın içinde değil adetin 21. günü başladım fiyatı 120 lira kısa protokolde uygulanıp uygulanmadığını bilmiyorum. bizim raporumuz var klinik 800, ilaç parası 1000-1300, macs 600 TL, embriyo dondurma 700 TL toplam 3.500 TL Rapor yoksa 2840+(ilaç yetmezse ortalama 500 TL)+macs 600TL+emb. dondurma 700 TL 4.600 TL Canım inş. yardımcı olmuşumdur. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sen misafirhanede mi kalacan?

çok sağol cnm.benim ablam ankarada yaşıyor ben onda kalıcam inşş karşılaşırıs orda

selam arkadaşlarr ben de 2 deneme yaptım mayada bizim sorunumuz da erkek infertilitesi idi. ilkinde tutu ama düşük oldu ikincisi tutmadı ama 3. denememi de mayada yapıcam inşallah yaza. mayadan çok memnunum. inşallah hepimizin gönlüne göre olur.
asuman canımm nasılsın? bebeişler napıyoooo?

selam arkadaşlarr ben de 2 deneme yaptım mayada bizim sorunumuz da erkek infertilitesi idi. ilkinde tutu ama düşük oldu ikincisi tutmadı ama 3. denememi de mayada yapıcam inşallah yaza. mayadan çok memnunum. inşallah hepimizin gönlüne göre olur.
asuman canımm nasılsın? bebeişler napıyoooo?

Canim gecmis olsun .. 3. tedavinde insallah bebegine kavusmak nasip olsun ..

Ne zaman negatif sonuc aldin ? Suan mayada kampanya var ..

Eger baslayacaksan 15 hazirana kadar kampanya devam ediyor.

3. denemende PGT yaptirmayi düsünüyor musun ?

Ben de 2 kez düsük ve kimyasal gebelik yasadigim icin PGT yaptirmayi düsünüyorum ..

Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun ..

Insallah bu kez meleklerimize kavusuruzz..

canım aslında bu konuda çok fazla bi bilgim yok nası oluyo yarın bi arasam aslında ücreti nasıl bu ay sonu genetik teste gidiyorum sanırım onun sonucuna göre olcak. haziranda gideriz galiba bakalım. şubatta aldım negatif sonucumu bu arada. ,nşallah allah hepimizin yüzüne güler artık :)

canım aslında bu konuda çok fazla bi bilgim yok nası oluyo yarın bi arasam aslında ücreti nasıl bu ay sonu genetik teste gidiyorum sanırım onun sonucuna göre olcak. haziranda gideriz galiba bakalım. şubatta aldım negatif sonucumu bu arada. ,nşallah allah hepimizin yüzüne güler artık :)

idillll canim benim nasilsin???
canim uzun zamandir hic görüsemedik seninle,
ya arada bi ugra canim merakta birakma...
Canim benim yazdiklarimi okuyormusun bilmiyorum ama benim ikizlerim olcak,
aslinda durumum iyi ama son 10 gündür 3 yada 4 gün arayla kahve rengi lekelenmem oluyor ama doktorlar normal dedi,
son 1 haftadirdia yadiklerimi sürekli cikartiyorum
yoksa hersey yollunda canim..
seni kocaman öpyüorum..

Back
X