maya ile ilgili
* hiç sıra beklemedik, bakkal gibi değildi yani hatta çok şaşırdık, merkezde işimiz hiç yarım saaten fazla sürmedi
* osman bey ve adnan bey ikisi beraber ultrasona bakı ilaçları beraber karar verdiler
*hemşireler deneyimli, sabırlı, bilgili ve insanı rahatlatan bir güleryüzle ve disiplinli çalışıyorlar , istediğiniz her zaman arayabiliyorsunuz ve azar işitmiyorsunuz
*merkez çok ferah, odalar ev gibi her imkan var, opu ve transferden sonra istediğimiz kadar kaldık, bizi iki saatte dışarı atmadılar
*ilaçlarda da indirim yaptılar ve ihtiyacımız olan ilaçları hemşire karneye yazılmış şekilde odaamıza getirip tarifini yaptı
* fiyatlarda uygun, örneğin yumurta toplamadaki bayıltma için biz hep150-200 tl fazladan veriyorduk istemediler
* istediğimiz zaman hocalara ulaştık, konuştuk. gürgan klinikte timur beyi görmek isteyinde önce nedenini açıklayıp ikna edip ardınan 2 saat bekliyorduk padişah huzuruna çıkar gibi :)
* kan tesleri için de yol gösterdiler nerede nasıl hangi hastane bire bir anlattılar
* arabamıza her zaman park yeri bulduk- bu da baya önemli-
* tedavi sırasında ben de eşim de stres olmadık hep sakindik çünkü her konuyu planladılar bu da bizi olumlu etkiledi
gürganla ilgili şunu söyleyeyim, iyi bir merkez ama kaliteli hizmet verecekleri hasta sayısını aşmışlar
yani kapasitenin iki katı hasta alıyorlar, timur bey de bir hastanede bir yurt dışında bir merkezde, şimdi istanbula da el atmış. bi de tv ya çıkıyor onu görünce git de hastalarına bak diyesim geliyor. çünkü kendisin 2,5 yılda 3 kere gördüm. son transferimde herkezi azarladı ben ne oldu dedim çocuğa cevap verir gibi yok filan dedi ama ben ağlamaya başladım bile yani. 2 kere tedavi olmşum ve benim kan pıhtılaşma sorunum varmış, prof beyin haberi yok!!!! bize denk gelmedi diyelim. olumlu tedavisi olanlar da var.
biz maya tüpbebeğe çekinerek gittik ama memnun kaldık , tavsiye ederim
burada bir ikiz ve tek erkek bebek doğdu. bir de üçüz gebe var ve bir de biz çok şükür .
osman bey de adnan beyde ekip de çok deneyimli embriyolog da baya duyulmuş deneyimli PGT için de ankarada en iyi isim olan Gen-lab ile çalışıyorlar
. prof diye aldanmayın. çok yoğun merkezlerde size özel tedavi olmuyor çoğu zaman malesef
özel sorusu olanlara yardımcı olurum kızlar
Rabbim hepimizi dileğimize kavuştursun inşallahhhhhhhhhhhh (amin)