• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

canim igneleri nerden vurdun önemli degil sonucta hepisi kanina geciyor bende hep göbekten vurmusdum ama son dönem morardi icin serifecim koldan devam edelim dedi bende koldan vurdum ,hic merak etme etme canim birsey olmaz...
ALLAH yardimciniz olsun...

teşekkür ederim cevabın için.bana bugün bide yumurtaların çatlamaması için bi iğne verdiler sen kullandın mı ondan? biras endişelendim ama olabilir dediler

merhaba arkadasım.ben bu konuda sana katılmıyorum bence ellerinden geldiği kadar güleryüzlüler ve iyimser yaklaşıyorlar sadece samimiyetsiz bulduğun için güvenirliğinden şüphe etmemelisin bence belki samiyetsiz olabilirlewr ama gayet güvenilir bi merkez bence ki ben hiç öle yapmacık bi yönlerini görmedim.üniversite hastanelerinde bu kadar güleryüzü bulamayabilirsin tabii ki bu benim fikrim.allah hepimizin yardımcısı olsun

amiinn dianacım...

ya ben çalışanları çok sevdim, doktoru hazetmedim, yani herşeyin para için yapıldıgı o kadar aşikar ki... üstelik samimiyetsizlik bence güveni sarsacak bişey ve çocuk değiliz allaha şükür insanları az çok tanıyoruz. başkentte geçen yıl laparoskopi olmuştum, tüpü de orda düşünüyorum artık, aynı parayı verip cok daha güzel hizmet alacağıma adım gibi eminim valla, bu çok belli...ha başkentte 200 lira özel muayene parası verdik, yarım saat de doktoru bekledik ama beklemeye de paraya da değiyor inanın...

sonucta merkezler vesile ama bu cetrefilli süreçte insan güvenecek dal arıyor ve bana göre maya bu dallardan biri deil...ha bunları o merkezi karalamak için yazmıyorum, ben de burdan okudugum güzel yorumlarla gittim mayaya, ama insan iyisini de kötüsünü de bilmek istiyor, benim gözümden maya böyle yani...

amiinn dianacım...

ya ben çalışanları çok sevdim, doktoru hazetmedim, yani herşeyin para için yapıldıgı o kadar aşikar ki... üstelik samimiyetsizlik bence güveni sarsacak bişey ve çocuk değiliz allaha şükür insanları az çok tanıyoruz. başkentte geçen yıl laparoskopi olmuştum, tüpü de orda düşünüyorum artık, aynı parayı verip cok daha güzel hizmet alacağıma adım gibi eminim valla, bu çok belli...ha başkentte 200 lira özel muayene parası verdik, yarım saat de doktoru bekledik ama beklemeye de paraya da değiyor inanın...

sonucta merkezler vesile ama bu cetrefilli süreçte insan güvenecek dal arıyor ve bana göre maya bu dallardan biri deil...ha bunları o merkezi karalamak için yazmıyorum, ben de burdan okudugum güzel yorumlarla gittim mayaya, ama insan iyisini de kötüsünü de bilmek istiyor, benim gözümden maya böyle yani...

herkesin kendi fikri tabii ki.umarım seninde benimde sonucumuz pozitif olur cnm gelişmeleri yaz bizde bilelim.hakkımızda hayırlısı olsun:ecrin_bebek:

teşekkür ederim cevabın için.bana bugün bide yumurtaların çatlamaması için bi iğne verdiler sen kullandın mı ondan? biras endişelendim ama olabilir dediler

endiselenecek birsey yok egerki ayni igneyi kulandiysak,benimki gece12 de vurulmusdu,onu kendimiz vuramiyoruz ben hastanede vurdurmusdum.

slm herkese mayada başladığım 3.tüp bebek yolculuğumun bugün 9.üydü ve bende sabrsız davranıp dün evde idrar testi yaptım çok çok silik 2. çizgiyi gördüm ve bu sabah kalktığımda testi tekrarladım az daha belirgin çıkınca soluğu kan testinde aldım. ve 9.günüüm test sonucu 37.3 Allahıma binlerce kere şükürler olsun .rabbim isteyen herkese nasip etsin

slm herkese mayada başladığım 3.tüp bebek yolculuğumun bugün 9.üydü ve bende sabrsız davranıp dün evde idrar testi yaptım çok çok silik 2. çizgiyi gördüm ve bu sabah kalktığımda testi tekrarladım az daha belirgin çıkınca soluğu kan testinde aldım. ve 9.günüüm test sonucu 37.3 Allahıma binlerce kere şükürler olsun .rabbim isteyen herkese nasip etsin

çok sevindim canım tebrik ederim inş. bebeğini kucağına almak da nasip olur... Böyle haberleri uydukça daha çok heyecanlanıyorum....

cok sevindim insallah degerin gitdikce yükslir ve bebegin sana siki siki tutunur....

canım güzel dilekleriniz için çok tşekür ederim .hala inanamıyorum ama bu yolda uğraşan herkese şunu söylemek istiyorum mücadelenizden asla vazgeçmeyin ben 10 yıllık evliyim daha önce alman hastanesinde ve memorial de 2 denemem oldu almanda gebelik elde edildi ama düşükle sonuçlandı 5 yıl aradan sonra burda okuduğum başarı hikayeleri bana moral oldu buradan maya ve ekibine çok çok teşekkür ederim. Betty cim senide takip ediyodum başından geçenleri biliyorum. Allah seninde yüzünü güldürsün bebeğini sağ salim kucağına almak nasip etsin asuman cım senide tebrik ediyorum hamileliğini Allah tamamına erdirsin.

ayyy bu ne güzel bi haber yaa çok tebrik ederim cnm yaa bende sona yaklaşıyorum pzt yumurtalar toplancak heralde en çok bu işlemden korkuyorum.sanada tek transfer mi yapıldı ?

tşekkür ederim canım benim 3. denemem olduğu için 2 emriyo transfer edildi 5. gün transferiydi bu arada tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

kızlar ben eskişehirde oturuyorum transferden sonra kaç gün evime dönebilirim acaba? otobüsle gitmemim falan bi sakıncası olur mu yaa çok korkuyorum ama bir an öncede evime gitmek istiyorum evde daha rahat dinlenirim.

merhaba canım bende eskısehırlıyım bende temmuzda baslamayı dusunuyorum bence en az ıkı gun kal derım ondan sonrada done bılırsın ama araba ayarlarsanız yavas ve yatarak hafıften gıtsen daha ıyı olur ben ole dusunuyorum hakkında hayırlısı olsun raporsuz kaca mal oldu canım bıde takıpını esk yaptırdın sen maya nasıl memmunmusun tedavınden bende mayayla anotolıa arasında kaldım ıns bebegıne kavusursun canım hepımız kavusuruz cok zor bır surec hem maddı hem manevı ALLAHIM bu cuma gunu yardımcımız olsun bızde anne olalım ıns amın

merhaba canım.ben mayadan gayet memnunum aslında şu an mayada kampanya var 15 hazirana kadar ilaçlar dahil 2840 TL.ama benim 500 tl lik iğne almam gerekti ekstradan yineden fiyat diğer yerlere göre uygun bence çok temiz bi yer çalışanlar hemşireler güleryüzlü en ufak bi sorunda arıyorum sıkılmadan bıkmadan gayet güzel bi şekilde cevaplıyorlar sorularımı.benim burda ablam var burda kaldım takiplerimide mayada yaptırdım imkanın varsa böylesi daha iyi bence mayanın misafirhaneside varmış orda kalanlarda çok memnun.eğer gelebiliyorsan bu kampanyadan faydalan derim ben.hakkımızda hayırlısı olsun cnm

kızlarr pazar günü yumurta toplamam var heyecandan ölücem yaa bide bi korku var yaa hemşirem korkucaksan gelme morel çok önemli dedi off off.sağ da 3 tane 15 mmlik solda 7 8 tane 24 falan yumurtam var nasıl acaba sizce ?

kızlarr pazar günü yumurta toplamam var heyecandan ölücem yaa bide bi korku var yaa hemşirem korkucaksan gelme morel çok önemli dedi off off.sağ da 3 tane 15 mmlik solda 7 8 tane 24 falan yumurtam var nasıl acaba sizce ?

Allah kolaylık versin canım

Yumurta toplama işleminden korkmana gerek yok zaten uyuyorsun uyandığında da herşey bitmiş oluyor sonrasında belki biraz ağrı çekersin ama o da çok rahatsızlık vermiyor

Ben de salı mayada olacağım inş.. umarım karşılaşırız orada....

merhaba arkadaşlar salı günü maya ya gideceğim ama bir sorunum var.eşimin işleri dolayısıyla yanlız gitmem gerekiyor.otobüsle geleceğim ankaraya.aştiden nasıl gidilir merkeze ????bana bilenler açıklayabilirler mi lütfen?????

merhaba arkadaşlar salı günü maya ya gideceğim ama bir sorunum var.eşimin işleri dolayısıyla yanlız gitmem gerekiyor.otobüsle geleceğim ankaraya.aştiden nasıl gidilir merkeze ????bana bilenler açıklayabilirler mi lütfen?????

Aaaa canım ben de salı günü gideceğim Mayaya.. karşılaşırız seninle mutlaka... Ama sorunun cevabını bilmiyorum maalesef.... ben hep arabayla gittim

Aaaa canım ben de salı günü gideceğim Mayaya.. karşılaşırız seninle mutlaka... Ama sorunun cevabını bilmiyorum maalesef.... ben hep arabayla gittim
evet bir gelmeyi başarabilirsem muhakkak karşılaşırız canım.malesef çok ters zamana denk geldi.eşimin gelmesi imkansız:1no2:
napalım bir yolunu bulacağım varmanın oraya bakalım.akşamı bulmazsa oraya varmam karşılaşırız büyük ihtimalle:uhm:

merak etme canım Ankarada ulaşım çok kolay oluyor.. Ankaralı biri bu konuda sana yardımcı olacaktır mutlaka

merak etme canım Ankarada ulaşım çok kolay oluyor.. Ankaralı biri bu konuda sana yardımcı olacaktır mutlaka
inşallah canım.mayayla ilgili tüm başlıklara aynı mesajı bıraktım inşallah yardımcı olabilecek biri çıkar.gerçi merkeze de soracağım ama buradanda öğreneyim dedim canım

Back
X