merhaba kızlar, öncelikle insallah hepimiz bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız ve henüz hamile olmayanlar da bu tedavilerinde yavrularına kavusur.
firstnimbus ben senin sorunu gördüm onu anlatayım istersen, ulaşım konusunda. aştide indiğinde taksiye binmek istemiyorsan ( ki taksi merkeze epey pahalıya gider ) aştinin içinde metro var. aştiden cıkmaya calısırken orada göreceksin. metroya binmek için önce orda bulunan gişelerden kart alman lazım. bu kart metro ve belediye otobüslerinde kullanılıyor. 5lik kart almanı tavsiye ederim. yedek olsun yanında. metroya binip kızılay istasyonunda iniyorsun. kızılay istasyonunda indiğin zaman her tarafta hangi yöne cıkacagını gösteren tabelalar var. bakanlıklar tabelasını izleyerek metrodan dışarı çık. çıktıgında güvenparkı göreceksin. ( kocaman işci heykelleri var ordan tanırsın ) orda kime sorsan sana çankaya otobüslerinin gectiği duragı gösterecektir. o duraga git. 413 nolu çankaya arabalrına bineceksin. bindiğinde emin olmak için şöföre ugur mumcu caddesinden gecermi diye sor. aldıgın kartı bu otobüste de kullanabilirsin. otobüste sag tarafa otur. ugurmumcu caddesine geldiğinde sagda büyük bir migros göreceksin. onu görünce otobüsün inecek düğmesine bas. indiğin zaman aşağı doğru yürü. ( zaten yokus bir cadde, yokuş aşağı yürü) yolun sonunda pizza hot var. onu görünce sola dön.yürümeye devam et. benzinlik göreceksin. benzinliğin karşısından soldaki ilk sokaga gir. mayayı göreceksin. bu kadar karmasık gibi gelmesin. bu tarifi yanına alırsan elinle koymuş gibi bulursun :) zorlanma diye detaylı anlattım. o yoldan okadar cok gectim ki, insallah sana da ugurlu gelir :)