• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

slm kızlar pazartesi 13. gün değerim 233 dü bugün 16. gün ve değerimm 1007 olmuş Allahıma şükürrler olsun inşallah rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın

canım allah tamamına erdirsin benimde 5. günüm banada dua et canım bi belirtin olmadımı ya çatlıyacam ortadan valla napcaz ya sende mayadaydın demi kaçıncı denemendi yazarmasın hücreleri falan nasıldı sordummu daha önce bilmiyorum ama bana yardımcı olursan anlarsın halimden

canım inşallah hayırlı haberi alırsın sende daha öne yazmıştım ama yine yazayım bu benim 3. denemm ilk 2 si istanbulda oldu ilkinde kimyasal gebelik oluştu 2. sonuç negatif mayada 3.denememi yaptım uzun protokol uygulandı bizdeki problem eşimde spermleri hem sayı hemde hareketlilik oranı azdı bende polikistik overdim neyse 14 yumurta toplandı 6 sı döllendi 4 tanesi pcd ye gitti 2 tanesi sağlam çıktı kaç hücreli bilmiyorum ama birisi 1. diğeri 2. kalite eşimede macs uygulandı 5.gün transferi yapıldı 10 ..(lekelenme oldu) günüme kadar hiçbir belirti yaşamadım bende senin gibi paniğe kapıldım ve idrar testi yaptım silik 2. çizgiyi gördük demem o ki sakın belirti falan arama bende hala ne gögüslerde hasssasiyet nede ağrı falan bişey yok arada sadece adet sancısı gibi hafif sızlamalarım var kadar tekrar tedavin hayırlı olsun canım başka soruların oolursa cevaplarım

methini çok duyduğum için bu ay mayada tedaviye başladım, ama tedaviye başlamadan önceki ilgi alaka ve güler yüzü tedaviye başladıktan sonra göremedim, anlıyorum yoğunlar ama bu kadar değişim olamaz, ayrıca ultrasona hoca içerdeyken ve içerde hasta varken alıyorlar, ultrasona beni çağırdıklarında içerideki hasta giyiniyor ve ben kabinin önünde bekliyorum,hoca içeride o giyidi çıktı ben soyunma kabinine girdim, hocanın yanında bezi sarınıp masaya uzanıp muayeneye girdim, açıkçası rahatsız oldum,bu bana tuaf geldi sizede aynı muamele yapıldımı yoksa bizemi denk geldi, yani muayene masasına uzanıp daha sonra hoca içeri gelse daha iyi ama onun yanında o şekilde masaya uzanıp muayene olmak husursuz oldum.

kişiye göre deişiyor canım tedavin hayırlı olsun benim transferim oldu 6. günüm belim ağrıyoooo

kusura bakma canım rahatsız olduğum bir konuyu senin başlığına yazdım ama bende umudumu mayada arıyorum, seni tedavinin başından bu yana takip ediyorum, inşallah burda hamileyim diye başlık açtığını da okuruz.

canım inşallah hayırlı haberi alırsın sende daha öne yazmıştım ama yine yazayım bu benim 3. denemm ilk 2 si istanbulda oldu ilkinde kimyasal gebelik oluştu 2. sonuç negatif mayada 3.denememi yaptım uzun protokol uygulandı bizdeki problem eşimde spermleri hem sayı hemde hareketlilik oranı azdı bende polikistik overdim neyse 14 yumurta toplandı 6 sı döllendi 4 tanesi pcd ye gitti 2 tanesi sağlam çıktı kaç hücreli bilmiyorum ama birisi 1. diğeri 2. kalite eşimede macs uygulandı 5.gün transferi yapıldı 10 ..(lekelenme oldu) günüme kadar hiçbir belirti yaşamadım bende senin gibi paniğe kapıldım ve idrar testi yaptım silik 2. çizgiyi gördük demem o ki sakın belirti falan arama bende hala ne gögüslerde hasssasiyet nede ağrı falan bişey yok arada sadece adet sancısı gibi hafif sızlamalarım var kadar tekrar tedavin hayırlı olsun canım başka soruların oolursa cevaplarım

canım tebrik ederim saglıklı bi şekilde bebegini kucagına alırsın inşallah bende seninle aynı problemi yaşıyorum pkos var bendede eşimdede hareketli sperm az mikro önerdi doktor bize adetimin 2. günü başlayacagız bütün tahlillerimi yaptırdım adetimi bekliyorum inşallah en kısa zamanda bende bebegime kavuşurum.benim ilk denemem hakkımızda hayırlısı olur inşallah

arkadaşlar netde araştırdım ama tam anlayamadıgım bi konu var mikroda yumurtalar spermle yanyana konup döllenmesimi bekleniyor yoksa direk yumurtanın içinemi enjekte ediliyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

methini çok duyduğum için bu ay mayada tedaviye başladım, ama tedaviye başlamadan önceki ilgi alaka ve güler yüzü tedaviye başladıktan sonra göremedim, anlıyorum yoğunlar ama bu kadar değişim olamaz, ayrıca ultrasona hoca içerdeyken ve içerde hasta varken alıyorlar, ultrasona beni çağırdıklarında içerideki hasta giyiniyor ve ben kabinin önünde bekliyorum,hoca içeride o giyidi çıktı ben soyunma kabinine girdim, hocanın yanında bezi sarınıp masaya uzanıp muayeneye girdim, açıkçası rahatsız oldum,bu bana tuaf geldi sizede aynı muamele yapıldımı yoksa bizemi denk geldi, yani muayene masasına uzanıp daha sonra hoca içeri gelse daha iyi ama onun yanında o şekilde masaya uzanıp muayene olmak husursuz oldum.

aynı şey benim bir kez başıma geldi artık hemşirenin yüzüne nasıl baktıysam bugün çok yoğunuzda dedi.bi daha bana denk gelmedi ama demekki genelde oluyor arkadasım.benim transferim oldu 3.günümdeyim genel olarak memnunum mayadan

diana ne yaptın tek mi çiftmi embriyon hücreleri nasıl umarım allah bize nasip eder herkese gönlümün muradı anne olmak olucazzz inşallahhhhhhhh

diana ne yaptın tek mi çiftmi embriyon hücreleri nasıl umarım allah bize nasip eder herkese gönlümün muradı anne olmak olucazzz inşallahhhhhhhh

benim ilk denemem olduğu için tek embriyo transfer edildi 7 hücreli nedense hiç umudum yok aslında çok umutlu başlamıştım ama olmamış gibi geliyor.sen nasılsın ? bugün 5.günüm hiçbir belirti yok

canım ben iyiyim umudunu kaybetme bak ne güzel yumurtan var allah vercek bize kucağımızı gönlümüzü boş bırakmasın ben de fazla bişey hissetmiyorum ilk günler kasıklarım belim ağrıdı arada sancı gibi oluyo ama genel olarak iyiyim umarım mutlu haberi veririz bizde

merhaba cnmcm bende maayda tedavi oldum minnoşlarım ikiz bnden 24 umoş toplanmıştı eşimede macs yöntemi yapıldı.Gayet başarılı bi merkez.İnşallah meleğine yada meleklerine ulaşırsın cnmcm ama kararın gerçekten çok gzll..inan güven başarcaksın inş....aklına takılan ne olursa sorabilirsin cnmcm özel msj vs.hiç çekinmeden sor:1hug:

esengül mrb ben arnıza yeni katıldım benim 2 denemem ama mayada ilk bezde macs yöntemini kullanacagız inşalla bende bu sevinci yaşarım beni en cok trasferden sonra beklemem beni strese sokuyor hayırlısı bilmiyorumkismile

ilk denememdi arkadaşlar mayada 9.gün sonuç 1,49 kısmet değilmiş keşke biras daha bekleyip başlasaydım diyorum daha 2,5 yıllık evliyim şu kampanya olmasaydı denemicektim zaten bu günleri bu üzüntüyü yaşıcakmışız artık napalım ne denir ki!

Selam kizlar benim de bu Gun mayadaki tedavimin 3. Gunu puregon 200 ile basladik.

Misafirhanede kaliyorum. Yarin ultrason kontrolum var. Minik yumoslarimin durumuna bakicaz.

Insallah guzel bir sekilde ilerliycek tedavimiz. Burdan kismetse gobusu dolu ayrilmak nasip olur insallah.

Selam kizlar benim de bu Gun mayadaki tedavimin 3. Gunu puregon 200 ile basladik.

Misafirhanede kaliyorum. Yarin ultrason kontrolum var. Minik yumoslarimin durumuna bakicaz.

Insallah guzel bir sekilde ilerliycek tedavimiz. Burdan kismetse gobusu dolu ayrilmak nasip olur insallah.

Selam canım hayırlı olsun ben de seni merak ediyordum ben de Ankaradayım benim ilk günüm bugün bana da puregon 300 ile başlattılar doz biraz yüksek geldi bana daha önce hep 225 ile başlamıştım sordum sebebini dr öyle uygun gördü dahasonra düşürülebilir dedi... İnş. hep birlikte bebeğimiz göbüşümüzde ayrılırız oradan... Benim bir sonraki randevum p.tesi günü orada olursan görüşmek isterim kedine iyi bak... opuyorumnanaktan

Selam canım hayırlı olsun ben de seni merak ediyordum ben de Ankaradayım benim ilk günüm bugün bana da puregon 300 ile başlattılar doz biraz yüksek geldi bana daha önce hep 225 ile başlamıştım sordum sebebini dr öyle uygun gördü dahasonra düşürülebilir dedi... İnş. hep birlikte bebeğimiz göbüşümüzde ayrılırız oradan... Benim bir sonraki randevum p.tesi günü orada olursan görüşmek isterim kedine iyi bak... opuyorumnanaktan

Tedavin hayirli olsun canim. Insallah guzel guzel gecelim butun asamalardan.

Ve bebegimize kavusalim.

Evet yuksek baslatmis sana ama alinan kanlara ve ultrason olcumlerine Gore dusurulebiliyor.

Canim biz misafirhanedeki butun bayanlar Saat 17:00 gibi merkezde igne yaptirmaya gidiyoruz.

Kismet olursa Ben de seninle gorusmek isterim.

Sen Ankara da nerde kiminle kaliyorsun ?

Sen de kendine cok iyi bakk. Optm.

Tedavin hayirli olsun canim. Insallah guzel guzel gecelim butun asamalardan.

Ve bebegimize kavusalim.

Evet yuksek baslatmis sana ama alinan kanlara ve ultrason olcumlerine Gore dusurulebiliyor.

Canim biz misafirhanedeki butun bayanlar Saat 17:00 gibi merkezde igne yaptirmaya gidiyoruz.

Kismet olursa Ben de seninle gorusmek isterim.

Sen Ankara da nerde kiminle kaliyorsun ?

Sen de kendine cok iyi bakk. Optm.

Ne güzel eğlenceli geçiyordur vakit.. Belki mayaya geldiğimde misafirhaneyi ziyaret ederim... Biz Eşimin teyzesinde kalıyoruz Dikmende... Eşim de dün geldi yanıma....

Siz iğnenizi merkezde mi yaptırıyorsunuz? Ben hergün binbir işkence ile iğne yapıyorum 3 tane iğneden göbeğim mosmor oldu....

Back
X