• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

Amin canim su mubarek cuma gunu hurmetine rabbim dileyen butun kullarina yasstsin diliyorum Anne Baba olmayi. Insallah.

Sanada saglikli 9 aylar diliyorum. Darisi bize olsun insallah.

Kendine cok iyi bak canim. Insallah tez zamanda agrilarin gecer.

Ohss gercekten zor oluyor. Ben de daha once yasadim ve bu tedavimde de olma riskim var.

Yumurtalarim guzel ilerliyor ancak kan degerleri biraz yuksek cikiyor.

Insallah hersey yoluna girer. Bana dua Edin kizlar.

Canım senin az kaldı.... inş. sorun çıkmayacak... Sen üzme kendini... benim de bugün 8. günümdü yarın kontrolüm var bakalım büyümeye devam ediyorlar mı? İnş. bir aksilik çıkmazsa benim de salı günü falan yumurtalarım toplanır

Evinsu ve diana007 gerçekten zor bir süreç geçirmişsiniz ve insan gerçekten biraz daha farklı bir muamale istiyor.. Ben de şu an mayadayım ama henüz beni üzecek bir sorunla karşılaşmadım inş. karşılaşmam da.... Bizim durumumuzda psikoloji çok önemli... Daha önceki tedavilerimi düşününce en rahat dr ile diyalog kurabildiğim ve kendimi rahat hissettiğim yer Maya oldu.. Umarım bundan sonrası için de aynı şeyleri söyleyebilirim....

selam kizlar yasadiklarinizi okudum ve gercekten benim tanidim maya merkezi degil sizin anlatdiklariniz,bende orda tedavi oldum ama kimse bizim yanimiza hesap makinasiyla gelmedi yada parayi aldiktan sonra farkli davranmadi ,gercekten agzim acik kaldi...
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun...

bende o güne kadar aynı senin gibi düşünüyordum ve evinsu arkadasım gibi bende tutmayacağını bile bile gittim transfere yaa bu süreç zaten çok meşaketli maddi manevi böyle olması beni çok üzdü gerçekten.bende baştan hiç bi merkezle görüşmedim mayayla görüştüm içim ısınmıştı başkada bi yere gitmedim açıkcası beni hayal kırıklığına uğrattı

benimde transverim oldu. dua edin.2 kişilik odalara geçtik.tuvaletim vardı transver sonrası tabi eşimi dışarıya çııkarmışlar para mevzu için.o gelene kadar tutmak zorunda kaldım.çagırıyorum.birini gelmedilerde.kendimi 1 saat sıktım.valla.yenide olmuşum kalksam olmuyor.yanımdaki bayanlardanda utanıyorum.çok kötüydüm.valla güler hesap makinesiyle dolaşıyordu odaları bende gördüm.transver sonrası.para peşin kırmızı meşin olayı.gb.sonra kaçarız ödemeyiz
rabbim hayırlısını versin.sonra 2 saat yattık arabayla misafirhaneye gittim.ordada rahat edemedim.tuvalet sırası bekliyorsun.sesler filan çok kalabalık.tekrar taksi tuttdum.öğretmen evine gittik.yollar tak tuk çok sarsıldık.çok korktum.ertesi gün otobüs yolculuculugu 5 saat.
inşş pozitif sonuç alırsında bu çektiğin eziyetlere değer.bende senin gibi zor dayandım tuvalete ama artık kalkmak zorunda kaldım yarım saatten sonra hatta aynı senin gibi iki kişilik odaydaydık ve yanımdaki hanımın kocasıda ordaydı bişey diyemiyorsun kalkamıyorsun ve çok sıkışık tuvaletin var gerçekten çok zor bi durumda o zaman kendimi çok sıkmıştım baştanda morelim bozuldu zaten.kalabalıklığı,yoğunluğu çok iyi anlıyorum ama böle davranmamalılar.mesela orda iki tane görevli bayan bulundurabilirler ne biliyim.umarım olumlu sonuç alırsın sen ve bu yoldaki herkes bu kadar eziyet çekiyoruz çünkü.allahım hepimizin yüzünü güldürsün

slm kızlar bende maya da tedavi gördüm ilk tüpbebek denemem oldu ama ben şaşırdım size karşı davranışlarına.. ben şu an hamileyim 4 aylık oldu tek tuttu 3 tıransver oldu.. para konusunda sadece gülerle görüşdük ve tıransver öncesi parayı ödedik hepsini birden veremedik para ayarladıkça getirdik ama tıransverden önce bitti çok şükür ama güler hanım dan hiç hoşlanmadım nebilim biraz soguk ve para canlısı gibi davrandı oyüzden pek digolaga girmedim şerifem çok ii di seçilde öle yani öbür kişilerden hiç biriyle hiç kötü digologum olmadı.. tıransver sonrası bende çok sıkışmışdım orda çalışan temizlige felan bakan hanım geldi bana lazımlık falan getirimi dedi ablam da vardı yanımda bende biraz tutim hemen yapmim çıkar die korktum yarımsaat felen tuttum sonra lazımlıgı getirdi ablamla bana yardımcı oldular ben hiç kalkmadan lazımlıga yaptım ve saat 12 buçukdan saat 4 kadar yattım hiç kalk git diyen olmadı sonra eve arabayla gittim 10 gün yattım sonra işe baladım nasip kısmet tabi ben bide sigarayı bırakamadım hala içiyorum herşeyi allah bilir onun gelme zamanı nezaman olur bilmem ama allah hayırlısıyla dileyen isteyen herkeze versin işallah..:CüvCüv:

hadi bakalim hayirlisi olsun canim,bizimkiler cok utangac daha göstermediler benimde bu ayin 16 da 4 boyutlu ultrasonum var insallah orda gösteririler bebislerim kendini...
Iliskiye gelince bizede transferden sonra ilk 3 ay yasak dediler ,ok dedik ve hic iliskiye girmedik ama tabiki farkli yöntemlerle bi sekilde hal etdik,benim bildim egerki esin icine bosalirsa sperm tehlikeli ola bilyiormus,dedim gibi bizde normal iliskiye girmiyoruz ama farkli yöntemlerle hal ediyoruz,bence sizde öyle yapin canim....

saol cnm işallah salıklıca dosun larda cinsiyet kız erkek farketmez kaç yıldır bekliyoruz bugünleri hayırlısı olsun.. ilişkiye girmiyoruz farklı yöntemler deni yoruz bizde ama buzaman dan sonra girin deselerde girmeyiz bişey olursa sorumlu hissederiz salıklı olsunda ilişki önemli deyil bizim için ben neden yasakladıklarını merak ediyorum daha çok bu konuda çok ince birkonu oldugu için fazla konuşulamıyor ben neden diyemedim mesela yanlış anlanıla bilir çünkü oyüzden merak ettim sana sebebini söledilermi die saol cvp ladın için kendine de datlum larada ii bakk benim bulantılar geçti 4 ayıma girdim gün bitti çok şükür. :CüvCüv::ecrin_bebek:

slm kızlar bende maya da tedavi gördüm ilk tüpbebek denemem oldu ama ben şaşırdım size karşı davranışlarına.. ben şu an hamileyim 4 aylık oldu tek tuttu 3 tıransver oldu.. para konusunda sadece gülerle görüşdük ve tıransver öncesi parayı ödedik hepsini birden veremedik para ayarladıkça getirdik ama tıransverden önce bitti çok şükür ama güler hanım dan hiç hoşlanmadım nebilim biraz soguk ve para canlısı gibi davrandı oyüzden pek digolaga girmedim şerifem çok ii di seçilde öle yani öbür kişilerden hiç biriyle hiç kötü digologum olmadı.. tıransver sonrası bende çok sıkışmışdım orda çalışan temizlige felan bakan hanım geldi bana lazımlık falan getirimi dedi ablam da vardı yanımda bende biraz tutim hemen yapmim çıkar die korktum yarımsaat felen tuttum sonra lazımlıgı getirdi ablamla bana yardımcı oldular ben hiç kalkmadan lazımlıga yaptım ve saat 12 buçukdan saat 4 kadar yattım hiç kalk git diyen olmadı sonra eve arabayla gittim 10 gün yattım sonra işe baladım nasip kısmet tabi ben bide sigarayı bırakamadım hala içiyorum herşeyi allah bilir onun gelme zamanı nezaman olur bilmem ama allah hayırlısıyla dileyen isteyen herkeze versin işallah..:CüvCüv:[/QU
senin adına çok sevindim ne mutlu sana inşş bizde bi gün anne oluruz.bende seçil hemşireden çok memnundum.bana da kimse kalk git demedi zaten.benim sonucum pozitif olsada yazıcaktım belki bu davranıışları şu kampanydan kaynaklıyordur ama yinede ek iğneler falan alındı o kampanya fiyatını ben aştım kendi adıma.keşke olumlu olsaydı parada da değilimde bende çok eziyet çektim ona yanıyorum.allahım bebeğini korusun cnm.

maya beni de hayal kırıklığına uğrattı negatif olduğu için demiyorum zaten benim durumum çokta iç açıcı olamadığı için negatif olmasında onları suçlayamam, sonuçta evladı veren ALLAH kimse bunu engelleyemez, ama beni üzen tedaviden önceki davranışları ile tedaviye başladıktan sonraki davranışları arasında dağlar kadar fark bunun açıklaması yoğunluk olamaz asla kabul etmiyorum, benim diğer tedavileri yaptırdığım merkezde çok yoğundu ama dr ultrasondan sonra her hastayla en az 5 dk görüşüyordu ve durumu hakkında bilgi veriyordu, burda ultrasona giriyoruz ve adnan hocanın ağzından durumumuzla ilgili zorla bilgi alıyoruz, evet para konusunda sizinle aynı fikirdeyim yumurta toplandığı gün hemşire elinde hesap makinası daha anestezinin etkisi geçmemiş bizden para istedi sanki kaçıp gidecekmişiz gibi osman hocayı zaten hiç göremedik, olumsuz olduktan sonra bir kaç gün üst üste mayayı aradım güler hanımla görüşmek için sekreter bağlıyor hanfendi görüşmüyor ben kendisini arıycam diyor bekle bekle arayan yok tekrar tekrar aramalarımdan sonra ısrarlarım sonucu zorla görüşebildim, eğer son yorumlar tedaviye başlamadan önce yazılsaydı kesinlikle mayada başlamazdım yazık oldu, o kadar zorlanarak bir araya getirdiğimiz paralar uçtu gitti

saol cnm işallah salıklıca dosun larda cinsiyet kız erkek farketmez kaç yıldır bekliyoruz bugünleri hayırlısı olsun.. ilişkiye girmiyoruz farklı yöntemler deni yoruz bizde ama buzaman dan sonra girin deselerde girmeyiz bişey olursa sorumlu hissederiz salıklı olsunda ilişki önemli deyil bizim için ben neden yasakladıklarını merak ediyorum daha çok bu konuda çok ince birkonu oldugu için fazla konuşulamıyor ben neden diyemedim mesela yanlış anlanıla bilir çünkü oyüzden merak ettim sana sebebini söledilermi die saol cvp ladın için kendine de datlum larada ii bakk benim bulantılar geçti 4 ayıma girdim gün bitti çok şükür. :CüvCüv::ecrin_bebek:

merhaba mesajları okurken sorunuz dikkatimi çekti ilişki hakkındaki.
transferden ve bebek yeni tutunmuşken önemli olan ilişkiye girmeniz değil ilişki halindeyken alacağınız zevkle rahim kaslarınızın kasılmasıdır.yani değil ilişkiye girmek aferdersiniz rüyanızda bile boşalsanız aynı tehlike mevcuttur.mümkünse bu tür hertürlü faaliyetten birsüreliğine kendiniz adına sakınmanızı tavsiye ederim

maya beni de hayal kırıklığına uğrattı negatif olduğu için demiyorum zaten benim durumum çokta iç açıcı olamadığı için negatif olmasında onları suçlayamam, sonuçta evladı veren ALLAH kimse bunu engelleyemez, ama beni üzen tedaviden önceki davranışları ile tedaviye başladıktan sonraki davranışları arasında dağlar kadar fark bunun açıklaması yoğunluk olamaz asla kabul etmiyorum, benim diğer tedavileri yaptırdığım merkezde çok yoğundu ama dr ultrasondan sonra her hastayla en az 5 dk görüşüyordu ve durumu hakkında bilgi veriyordu, burda ultrasona giriyoruz ve adnan hocanın ağzından durumumuzla ilgili zorla bilgi alıyoruz, evet para konusunda sizinle aynı fikirdeyim yumurta toplandığı gün hemşire elinde hesap makinası daha anestezinin etkisi geçmemiş bizden para istedi sanki kaçıp gidecekmişiz gibi osman hocayı zaten hiç göremedik, olumsuz olduktan sonra bir kaç gün üst üste mayayı aradım güler hanımla görüşmek için sekreter bağlıyor hanfendi görüşmüyor ben kendisini arıycam diyor bekle bekle arayan yok tekrar tekrar aramalarımdan sonra ısrarlarım sonucu zorla görüşebildim, eğer son yorumlar tedaviye başlamadan önce yazılsaydı kesinlikle mayada başlamazdım yazık oldu, o kadar zorlanarak bir araya getirdiğimiz paralar uçtu gitti

sana da bana da geçmiş olsun arkadasım elimizdeki tek birikim uçtu gitti.tedaviye başlayana kadar her hafta arayan mayadan şu anda hiç ses yok.adnan hocanın ağzından lafı cımbızla zar zor alıyorsun zaten eğer bişey sormazsan hiç bişey demiyor.ben osman hocayla başlamıştım o gerçekten iyiydi bence bi tüp bebek doktoru konuşup insanı motive etmeli oturup 1 saat sohbet etsin demiyorum tabii ki ultrosan sırasında 5 dk konuşsa yeterdi valla.ben adnan hocaya başladıktan sonra bişeylerin değiştiğini fakettim gerçekten.allah yardımcımız olsun arkadasım.

tamda mayaya ücret yatıracağım sırada bunları okumak beni alt üst etti,ne yapıcam ben şimdi,sırf uygun fiyat diye istiyorduk,diğerleirne gücümüz yetmiyor,Allahım sen yardım et..

ankara_06 ya bak bende mayada tedavi oldum ama bu yazilanlarin hic biri benim basima gelmedi ve su an hamileyim ALLAHAIMA sükürler olsun...

ben hamile olsam da yazıcaktım bunları.kolay mı yaşadıklarımız hem maddi hem manevi.maddi olarak zor bi araya getirdiğimiz parayı gözümüz kapalı veriyoruz oraya tabii ki ilgi alaka isticez bu bizim en doğal hakkımız.zaten duygusal olaraka da hiç kolay diil bence belki rahat olanlar vardır ama ben olamadım aslında rahat başladım ilgi azaldıkça ümidim kırıldı.işte bizde sırf bu kampanya için gitmiştik bizimde başka yerlere paramız yetmiyordu ama eşimde bende şu an çok pişamnız 1 yıl daha bekleyip biraz daha para biriktirip başka yere gitmediğimiz için.ben başka bi yerlerle hiç görüşmedim bile mayaya gittim ve dedim kii süper burası herkes dedi biras daha araştır ama dinlemedim çok pişmanım.bebek kısmet değilmiş orası ayrı ama davranışları ilgisizlikleri transfer öncesi yaptıkları bizi çok etkiledi.allah hepimizin yardımcısı olsun.benim transferimin olduğu gün 9 tane transfer vardı bi kişi hamile sadece.

merhaba mesajları okurken sorunuz dikkatimi çekti ilişki hakkındaki.
transferden ve bebek yeni tutunmuşken önemli olan ilişkiye girmeniz değil ilişki halindeyken alacağınız zevkle rahim kaslarınızın kasılmasıdır.yani değil ilişkiye girmek aferdersiniz rüyanızda bile boşalsanız aynı tehlike mevcuttur.mümkünse bu tür hertürlü faaliyetten birsüreliğine kendiniz adına sakınmanızı tavsiye ederim

teşekkür ederim bilgileriniz için zaten bu zaman dan sonra ilişkiye girin deslerde girmeyiz kendimle ilgili hiç birşey yapmıyorum ama eşime yardımcı oluyorum. bu konuda zaten bunun için biristek olmuyo bende çok zor sahip oldum bebegimi kaybetmekden korkuyorum. o yüzden onu kucagıma salıklı ca almaktan başka bişi istemiyorum ALLAH TAN :Saruboceq::ecrin_bebek:

o zaman mayay giderken beklentimi çok yüksek tutmayacağım,Rabbim el açıyorum sonçta dünyanın en iyi merkezi bile olsa tutmayınca tutmuyor,hiç bi merkez biz yüzde yüz olucak diyoruz demiyor ki,tabiki yaşadıklarınız acı olmasa yazmazdınız buraya ama birazdaha dikkatli olun benim gibi yaptrcaklar olaya 1-0 başlamasın ne olur
benim bi arkdşm 6 milyar para döktü ama olmadı en azndan olmazsa çok para dökmedik diye üzülmeyiz
Rabb.m tez vakiite herkese nasip etsin..bismillah diyip başlıcaz..

o zaman mayay giderken beklentimi çok yüksek tutmayacağım,Rabbim el açıyorum sonçta dünyanın en iyi merkezi bile olsa tutmayınca tutmuyor,hiç bi merkez biz yüzde yüz olucak diyoruz demiyor ki,tabiki yaşadıklarınız acı olmasa yazmazdınız buraya ama birazdaha dikkatli olun benim gibi yaptrcaklar olaya 1-0 başlamasın ne olur
benim bi arkdşm 6 milyar para döktü ama olmadı en azndan olmazsa çok para dökmedik diye üzülmeyiz
Rabb.m tez vakiite herkese nasip etsin..bismillah diyip başlıcaz..

dikkatli olun derken arkadaşım ? aslında bu yazdıklarımız size ve mayaya gitceklere ışık tutuyor bence burda kimsenin ümidibi kırmak istemem tabii ki.en doğru kararı kendiniz vereceksiniz o zaman buraya girip yorumları hiç okumamalısınız bence.ben çok eziyet çektim arkadaşım inan sende başkasıda benim çektiklerimi çekmesini istemem.ayrıca benim teadvim 4 milyarı buldu kampanyadan yararlandım.ekstra bi sürü iğne,ilaç neyse sende gidince bunları göriceksin eğer alnına yazıldıysa bebeğine kavuşursun zaten inşşş kavuşurusun ben bunu hep dedim kısmet değilmiş.ama davranışlarından bahsediyorum ben ayrıca madem oraya gidiceksin yanında biraz fazladan para bulundur benim gittiğim zamanda bi arkadaş orda bu konuda biraz sıkıntı çekti eşide yanında değildi.umarım pozitif sonuç alırsın rabbim yüzünü güldürür.

evet doğru söylüyorsun hiç girip okumamam lazım yanlış yapıyorum kafam daha çok karışıyor,hayırlısı neyse o olsun

diana sanada geçmiş olsun arkadaşım bende senin gibi pozitif de olsa yazacaktım,biz burda mayaya giden herkesin negatif olacak demiyoruz ama o kadar para döküp de devlet hastanesindeymiş gibi muamele görmek hiç te hoş bir durum değil, durumumuz hakkında bile bilgi alamadık, tedaviye başalamadan önceki davranışları reklamlarmış

Maya tüp bebek merkezi bence doğru merkez
devlet hastanesindeymiş gibi muamele de yok osman hoca ve ekibi çok ilgileniyorlar her konuda istediğiniz şekilde tüm personel bilgilendiriyor tedavi öncesi ve sonrası her zaman ilgileniyorlar

Maya tüp bebek merkezi bence doğru merkez
devlet hastanesindeymiş gibi muamele de yok osman hoca ve ekibi çok ilgileniyorlar her konuda istediğiniz şekilde tüm personel bilgilendiriyor tedavi öncesi ve sonrası her zaman ilgileniyorlar

o zaman biz bütün bunları kafadan atıyoruz,uyduruyoruz.başımıza geldi ki yazıyoruz arkadaşım dimi.

Back
X