- Konu Sahibi miss_capraz
ya arkadaslar bencede sadece negatif sonuc alan arkadaslar bu sekilde mayanin hakinda yaziyorlar,benim esim ilk görüsmeye gitmisdi ve osman hocayla görüsdü,ben ondan 1,5 ay sonra türkiyeye gitdim icin ben sürekli telde görüsüyordum safak hanimla,belki günde 5 defa aradim zamanlar oldu ve bir defa bile bana suratsizlik yapmadilar,ben türkiyeye geldimin sabahi merkeze gitdim ve sagolsun serife hemsire ilgilendi,bi gece okadar kötü rahatsizlandimki hem isal hem cikarma ama transferim bile olmusdu gecenin 1de ben serifeyi aramak zorunda kaldim ALLAH bir degil bin defa ragzi olsun hic sesinin tonu bile degismedi...
Bence cok abartiyorsunuz....
Allah senden razı olsun,senin yorumların olmasa kafayı yiyeceğim vallahi,bizde sırf kampanya var diye maya da düşünüyoruz çünkü maddi sıkıntımız var yani bi anlamda mecburuz,senin sorunun neydi,ve sende mi kampanyadan yararlandın,ve kampanya dışında çok ücret elıyorlar mı,benim elimde puregon iğne var aşılmadan kalan,onlarıda kullanırslaar benden almazlar,zaten pko olan hasta da çok kullanmıyorlar
ınş Rabbim naisp eder,nette okuyup araştrıyorum çok iyi olan bi yerde bile tutmayan olabliyor,ınş Rabbim ol der ve olur..zaten bi başasam hayrlısı ile sorun kalmayacak