maya tüp bebekten olumlu sonuç alan varmı

ben ilk denememi mayada yaptım ilk görüşmeye gittiğimde hersey cok hosuma gıttı güleryüz,samimiyet ve ilgi hersey vardı.doktorumu gercekten cok sevdım sonucumuz maaesef negatifti.şuan 2.denemedeyim ama baska bı merkezde bu merkezı tercıh etmemın tek nedenı ailemın bu sehırde olması ve onların burda denememı cok ıstemesıydı ben kesınlıkle 2.tercıhımı mayadan yana kullanma taraftarıydım ama kısmet degılmıs.Suankı merkezımden acıkcası ilgi olarak sımdıye kadar hıc memnun kalmadım bu işlerde psikoloji cok öenml, ilgi alaka cok önemli bence maalesef bu merkezımde mayada gördüğüm ilginin yarısını bile görmedim bu denememdede olmazsa burayı tekrar tercıh edermıyım bılmıyorum bu suan kafamda cok buyuk bi soru işareti.Mayaya gelince elinden gelenı yaptıklarını dusunuyorum bu işler kısmet işi olmayacagı varsa nereye gidersen git olmaz.Sen merkez konusunda cok ıyı düşün bence ben 20 ye yakın merkezle görüşmüştüm baslamadan önce.ınşallah Rabbim gönlüne göre verir bu arada bizimde erkek infertilitesiydi.

kızlar mrb ben mayada tup bebek için gitdim muayene oldum iğne verdiler iğnelerin bana yan etki yaptığını söyledim ama araştırılmadan başlandı ve ben güvendim bile bile lades dedim yani yumurtalar toplandı transfer edıldı eskşhre geldim tutunma iğnesini vurdum ogece hastalandım sabah acil hastaneye gitdim yumurtalar karnım böbrekler midem karaciğer su toplamış 2 hafta hastanede yatdım çıktım buarada bebek var 3 gün sonra boynum şişti kolum tutmadı hastaneye gitdim bana verilen iğnelerden boynumda kan pıhtılaşması oluşmuş ağrım cok mayayı aradılar doktorlar ağrı kesici verin demişler verdiler bebek düştü ben ölümden döndüm lütfen çok iyiy araştırın benim komşum mayada yaptırdı genetik yapısına bakılmadığı için 5.5 aylık bebek dawn sendromu aldırmak zorunda kaldı sakın ola sakın mayaya gitmeyin hem sağlığınız gider hemparanız hemde umutlarınız gider lütfen mayada yaptırmayın

baştan beri yazılanları okudum yok tuvalet pis yok güler yüz yok bana komik geldi ben orda ilk denememde ikizlerime hamileyim dr hemşire sekreter hatta temizlikçisi bile çok candan yan etkiler maya dan değil ilaçlardan olmasın, artı yukarıda yazan genetik tanı isteğe bağlı ve belli bir ücretle yapılıyor komşun yaptırmamış olabilir para vermemek için, yan etkiler herkese göre farklılık gösterir ama negatif çıktı diye de bir kliniğe hatta iyi bir kliniğe çamur atmayın pozitif çıksa bunları diyecekmiydiniz acaba, insanları etkilemeyin korkutmayın bu dönemde zaten hassas oluyor kadınlar bi de siz tuz biber olmayın

kızlar nekadar araştırırsanız araştırın bazı şeyler başına gelmeden bilemiyosun ben çok araştırdım en son buraya güvendim ama başıma gelmeyen kalmadı benim vadem gelmemiş ölmedim ama herkes aynı olcak diye birşey yok ben yandım kimse yanmasın tüp bebek için 2 kere ölümdün döndüm tam dedim herşey bitti birdaha tüp bebek yasak dedi dr.kafamda bitirdim ben nasıl olsa hamile kalamıyom korunmıycam dedim dr.bebek düştükten 1 ay sonra hamile kaldım ve şimdi 2.5 aylık hamileyim yani pisikolojik kafanızda bitirin ve sabredin sabrın sonu selamet ALLAH isteyen herkese versin ve herkese şifa versin rabbim büyük herşey ALLAHTAN

kızlar nekadar araştırırsanız araştırın bazı şeyler başına gelmeden bilemiyosun ben çok araştırdım en son buraya güvendim ama başıma gelmeyen kalmadı benim vadem gelmemiş ölmedim ama herkes aynı olcak diye birşey yok ben yandım kimse yanmasın tüp bebek için 2 kere ölümdün döndüm tam dedim herşey bitti birdaha tüp bebek yasak dedi dr.kafamda bitirdim ben nasıl olsa hamile kalamıyom korunmıycam dedim dr.bebek düştükten 1 ay sonra hamile kaldım ve şimdi 2.5 aylık hamileyim yani pisikolojik kafanızda bitirin ve sabredin sabrın sonu selamet ALLAH isteyen herkese versin ve herkese şifa versin rabbim büyük herşey ALLAHTAN

doğru dediğin ne zaman gelecekse o zaman geliyo hergeleler sositososito

baştan beri yazılanları okudum yok tuvalet pis yok güler yüz yok bana komik geldi ben orda ilk denememde ikizlerime hamileyim dr hemşire sekreter hatta temizlikçisi bile çok candan yan etkiler maya dan değil ilaçlardan olmasın, artı yukarıda yazan genetik tanı isteğe bağlı ve belli bir ücretle yapılıyor komşun yaptırmamış olabilir para vermemek için, yan etkiler herkese göre farklılık gösterir ama negatif çıktı diye de bir kliniğe hatta iyi bir kliniğe çamur atmayın pozitif çıksa bunları diyecekmiydiniz acaba, insanları etkilemeyin korkutmayın bu dönemde zaten hassas oluyor kadınlar bi de siz tuz biber olmayın

bakın benimki ilacın yan etkisi ama ben söyledim yan etki yaptığını ve araştırılmadı benim sonuç zaten positifti 1.5 aylık hamileydim bana verilcek ağrı kesiciyi mayaya danıştılar ve bana verdiler ağrı kesiciden çoçuğu düşürdüm siz benim yazdığımı iyi okuyamadınız heralde artı komşuma ve bana genetik yapısına bakılcak maliyeti şu kadar diyen olmadı herkes kendi çektiğini biliyor sizi tuzunuz kuru heralde siz maya nın avukatlığını yaptığınız için ek ücretmi alıyosunuz rabbim inşalah isze böyle birşey yaşatmasın ben onların yüzünden araştırmadıkları için dikkat edilmediği için ömrümün sonuna kadar ilaç kullanmak zorundayım siz bunun ne demek olduğunu ve beni anlayabilirmisiniz anlayamazsınız yaşamadan bilemezsiniz

Arkadaşım hayırdır mayadamı çalışıyosun herkes burda kendi başından geçeni paylaşıyo yok başka bi merkezi övsek dersinki reklam için yalan bilgi veriyosunuz dersin ama öyle bişeyde yok insanların fikirlerine saygılı olmayı öğren önce mayanın reklamını yapmak sana kalmadı kimsenin fikirlerine komik diyemezsin ha sen şunu desen ben çok memnun kaldım şöyle iyi böyle iyi diye fikrini söylesen kimse sana hiçbir şey söylemez bizle dalga geçer gibi yok komikti yok çamur atmayın demekte ne oluyo kadın ölümden döndüm diyo sen çamur atmayın diyosun yalanmı söylüyo memnuyeini anlat çekil biz sen memnunsun diye senin yaptığını yapıp senin fikrinle dalga geçmeyiz merak etme herkes zaten çok emek veriyo çocuk için biz burda birbirimize destek olup fikirlerimizi paylaşıyoruz bakıyorumda oda suç oldu

slm kızlar yazıların hepsini okudum..bende 2. deneme için 8 aydır araştırıyorum..maya da ilgilendiğim merkezler arasındaydı...internetteki hasta yorumları benim için açıkçası çok önemlidir..çünkü yaşayan bilir..tabiki memnun kalanda olacak kalmayanda..ama orantı önemli....ben olumsuz yorumları daha çok okudum....ama yinede internetteki sitesinden osman beye mail attım..ilk denememi yazdım sadece yorum bekliyorum amacım ilk denemem haakında ne düşündüğü ve ne önerebileceğiydi...2 gün sonra osman bey beni arad neyse konuşma tarzı çok garipti..ben 25 yaşındayım...bodrumda yaşıyorum..bana hemen atla uçağa gel burda konuşalım..işte yanlış tedavi uygulamışlar falan dedi..bende maddi açıdan kendimi toparlamam gerektiğini ancak ekim gibi yaptırabileceğimi söyledim,sadece araştırmada bulunuyorum dedim...gelmem için inanılmaz ısrarlarda bulundu...bizim bu konuşma nisan ayında falandı...neyse yarım saatten fazla konuştu...en sonunda işte bak bu kadar ileri atma menepoza bile girebilirsin ,hormon testim açısından senin bekleme gibi bi lüksün böyle bi hakkın yok dedi...inanamadım..fırçalar gibi bu kadar ısrarcı..25 yaşında ne menepozu...moral bozuldu benim...sonuçta borçlamı gidip yapayım yoksa yoktur yani...neyse zar zor kapadım telefonu eşime anlattım o bile şok oldu...tamamen vazgeçtim mayadan...

aradan 5 ay geçti geçen hafta sekreteri gene aradı o zaman ekim gibi yaptırcam dediydim not almışlar...gelin bekliyoruz falan dediler...ne diyeceğimi bilemedim..kasımda yaptırcam dedim..halbuki ekimde yaptırıcam..inşallah bize bekleriz dedi kapadı....

ben açıkcası hoş bulmadım....bu biraz baskı gibi geliyor bana...yani biz zaten kim ne derse inanacak durumda bir pisikolojiye sahibiz....bunu kullanıldığı kanaatindeyim..

bu arada osman beye mail attığım gibi daha bi çok dr.un sitesine girip aynı şeyleri mail atmıştım..arayanda oldu mail olarak cevap verende oldu..hiç biri gel demedi.sadece yardımcı olmaya çalıştı....

ama tabiki benim inancım şu yönde herşey yüce rabbimizin ol demesine bakar..ister çok iyi bir merkez olsun ister olmasın..nasip ise olur değilse olmaz..önemli olan sadece transfere kadar herşeyin doğru bir şekilde uygulanabilmesidir..gerisi Allah tan....

bu arada evet bende yorumlara komik denmesini hoş bulmuyorum..burda kimse kimseye yalan söylemek zorunda değil...herkes bişekilde başından geçenleri anlatıyor..anlatmakta gereklidir...tüp bebek tedavisi kolay bişey değilki yaşananlar kolay olsun..hem haddi hem manevi yıpranıyoruz...herşeyi iyisiyle kötüsüyle bilmeliyizki sonra keşke demeyelim....

tekrar ediyorum yorumları incelerken tutmuş tutmamış diye ayırmıyorum..o kısım Allah a kalmışş.önemli olan tedavinin doğru işleyişi..ilgi alaka ve güven...

sudenaz canım zaten mayadan çok memnun olanlarda var bu sayfada biz kimseye fikrimizi ısrarla kabul ettirmeye çalışmıyoruz onlara hiçbir şey söylemedik herhes başından geçeni anlatıyo ben devlet hastanasinde yaptırdım memmnun kaldığımı söyledim bana burda doktor ismi sordular isim vermedim başka bi doktorun reklamını yapıyo mayayı kötülüyo derler diye yani benim ne amacım olabilir doktor ismide vermemişken kafamdan uydurmuyorum heralde.Bu arada devlet hastanesinde yaptırdım memnun kaldım tuttu ama düştü dediğin gibi herşey Allahtan negatifle sonuçlandı diye oraya sataşacak değilim Allah nasip edince kendiliğindende oluyo işte güvendiğin bi merkeze gidince tedavi sırasında iyimi ettim kötümü ettim diye kendi kendini yemiyosun strese girmiyosun tek fark o yoksa merkez ne yapsın Allah nasip etmiyecekse

sudenaz canım zaten mayadan çok memnun olanlarda var bu sayfada biz kimseye fikrimizi ısrarla kabul ettirmeye çalışmıyoruz onlara hiçbir şey söylemedik herhes başından geçeni anlatıyo ben devlet hastanasinde yaptırdım memmnun kaldığımı söyledim bana burda doktor ismi sordular isim vermedim başka bi doktorun reklamını yapıyo mayayı kötülüyo derler diye yani benim ne amacım olabilir doktor ismide vermemişken kafamdan uydurmuyorum heralde.Bu arada devlet hastanesinde yaptırdım memnun kaldım tuttu ama düştü dediğin gibi herşey Allahtan negatifle sonuçlandı diye oraya sataşacak değilim Allah nasip edince kendiliğindende oluyo işte güvendiğin bi merkeze gidince tedavi sırasında iyimi ettim kötümü ettim diye kendi kendini yemiyosun strese girmiyosun tek fark o yoksa merkez ne yapsın Allah nasip etmiyecekse

canım anladım benseni... benimde kuzenim adını ilk defa duyduğum merkez değil bi hastanede denedi şimdi 6 aylık hamile...memnun kalanlarda olacak tabiki..olmazsa zaten merkezlerde açık olmaz...

yani bakıyorumda aylardır belkide yıllardır yaşadıklarımızı bi paragrafta anlatabiliyoruz....oysa içimize girildiğin hiçte bir paragrafta anlatacak kadar kolay şeyler yaşamıyoruz.....ben 2 yıldır çabalıyorum..gücüm yettiği kadarda çabalamaya devam edeceğim....

Rabbim bu yola baş koyan herkesin yar ve yardımcısı olsun.....

merhaba arkadasalr ozel nisan tup bebek merkezi hakkinda ne diyorsunuz benim bir arkadasim 2. denemde orda oldu ve tutu ben yurt disindayim turkiyedeki tedavimi orayami gitsem diyorum mayayi bende dusunuyordum ama yakin bir akrabaminda orda negatif oldu bende vaz gectim ama ozel nisan tup bebek merkezini bilen varmi ucreti nasil iyi bir yermi yardimci olursaniz cok tesekkur ederim

slm arkadaşlar maya da ben 2defa tedavi oldum.Sonuç negatif mayanın misafirhanesinde bir gece kaldım 49milyonmu ne verdik bi gecesine küçüük bir oda nevresim yoktu.Ulusta belediyenin misafirhanesinde kaldım daha ferahtı.Mayada ilgilenme özellikle hemşireler ve osman hoca ve adnan hocada çok ilgili ama personelden bazı kişiler ilgisiz suratsız ordaki bi bayan yüzünden benim tedavivm 2gün geç başladı.Geçen sene gittigimde çok memnun kalmıştım Duygu hanım vardı çalışanların arasında hastalarla çok ilgiliydi mumla aradım bu sefer kendisini.Ben eger 3.düşünürsem mayaya kesinlikle gitmeyecem iyice araştırın sadece netten araştırmayın çevredende araştırın ona göre gidin.Biz 2.cidede gitmekde kararsızdık herşeyimizi biliyorlar ilkine oraya gittik herşeyimizi biliyorlar bide babytiwimn yazdıklarını okudum gidelim dedik ama bu seferde olmadı nasip degilmiş

Back
X