- Konu Sahibi miss_capraz
bu kadarmıyız kızlar başka kimse yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nekadar araştırırsanız araştırın bazı şeyler başına gelmeden bilemiyosun ben çok araştırdım en son buraya güvendim ama başıma gelmeyen kalmadı benim vadem gelmemiş ölmedim ama herkes aynı olcak diye birşey yok ben yandım kimse yanmasın tüp bebek için 2 kere ölümdün döndüm tam dedim herşey bitti birdaha tüp bebek yasak dedi dr.kafamda bitirdim ben nasıl olsa hamile kalamıyom korunmıycam dedim dr.bebek düştükten 1 ay sonra hamile kaldım ve şimdi 2.5 aylık hamileyim yani pisikolojik kafanızda bitirin ve sabredin sabrın sonu selamet ALLAH isteyen herkese versin ve herkese şifa versin rabbim büyük herşey ALLAHTAN
baştan beri yazılanları okudum yok tuvalet pis yok güler yüz yok bana komik geldi ben orda ilk denememde ikizlerime hamileyim dr hemşire sekreter hatta temizlikçisi bile çok candan yan etkiler maya dan değil ilaçlardan olmasın, artı yukarıda yazan genetik tanı isteğe bağlı ve belli bir ücretle yapılıyor komşun yaptırmamış olabilir para vermemek için, yan etkiler herkese göre farklılık gösterir ama negatif çıktı diye de bir kliniğe hatta iyi bir kliniğe çamur atmayın pozitif çıksa bunları diyecekmiydiniz acaba, insanları etkilemeyin korkutmayın bu dönemde zaten hassas oluyor kadınlar bi de siz tuz biber olmayın
baştan beri yazılanları okudum yok tuvalet pis yok güler yüz yok bana komik geldi ben orda ilk denememde ikizlerime hamileyim dr hemşire sekreter hatta temizlikçisi bile çok candan yan etkiler maya dan değil ilaçlardan olmasın, artı yukarıda yazan genetik tanı isteğe bağlı ve belli bir ücretle yapılıyor komşun yaptırmamış olabilir para vermemek için, yan etkiler herkese göre farklılık gösterir ama negatif çıktı diye de bir kliniğe hatta iyi bir kliniğe çamur atmayın pozitif çıksa bunları diyecekmiydiniz acaba, insanları etkilemeyin korkutmayın bu dönemde zaten hassas oluyor kadınlar bi de siz tuz biber olmayın
sudenaz canım zaten mayadan çok memnun olanlarda var bu sayfada biz kimseye fikrimizi ısrarla kabul ettirmeye çalışmıyoruz onlara hiçbir şey söylemedik herhes başından geçeni anlatıyo ben devlet hastanasinde yaptırdım memmnun kaldığımı söyledim bana burda doktor ismi sordular isim vermedim başka bi doktorun reklamını yapıyo mayayı kötülüyo derler diye yani benim ne amacım olabilir doktor ismide vermemişken kafamdan uydurmuyorum heralde.Bu arada devlet hastanesinde yaptırdım memnun kaldım tuttu ama düştü dediğin gibi herşey Allahtan negatifle sonuçlandı diye oraya sataşacak değilim Allah nasip edince kendiliğindende oluyo işte güvendiğin bi merkeze gidince tedavi sırasında iyimi ettim kötümü ettim diye kendi kendini yemiyosun strese girmiyosun tek fark o yoksa merkez ne yapsın Allah nasip etmiyecekse