Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

Merhaba arkadaşlar. Ben internette araştırma yaptıktan sonra bu konuyu buldum ve yazabilmek için yeni üye oldum. Ben de 30 Nisan'da mayalı süt içmeye başladım. Belki konu yeniden canlanır ya da gören birisine yardımcı olur diye yazmak istedim. Nasıl faydası olduğunda dair yorum yapmak için henüz erken ancak kilo aldırmıycağını garanti edebilirim. 1 tatlı kaşığı kuru maya 20 kalori. 1 çay bardağı sütse ortalama 50 kalori. Yani 2 kaşık maya koysanız, taş çatlasın 100 kalorilik bir içecek hazırlamış olursunuz. Eğer kilo alanlar varsa eminim ki bu mayadan değildir.. O yüzden kilo aldırmasına dair şüphesi olanlar varsa merak etmesinler. Ben buraya gelişmeleri yazarım

30 Nisan'dan bu yana cildimde gözle görülür bir değişiklik var. Sanki olduğundan daha yumuşak, daha canlı gibi duruyor. Tabi ben ortalama aynı zamanlardan beri her gün yüzüme sarı kantaron yağı sürüyorum. Belki o da etkili olmuş olabilir. Ama bence kesinlikle cilde de faydası var

1 ayın sonuna geldim ve cildimdeki yumuşaklığı sarı kantaron yağı sürmeme bağlıyorum. Tam 1 ay geçti ve ben saçımı ölçtüm, saçımın uzamasında hiçbir değişiklik gözlemlemedim. Normal kendi hızında uzamaya devam ediyor. Hatta uzamasını engellediğini bile düşündüm çünkü normalde ayda 1.5-2 cm uzayan saçım, içtiğim 1 ayda sadece 1 cm uzadı. Eğer etkisini göstericek olsaydı şu 1 ayda gösterirdi diye düşünüyorum. O yüzden içmeyi artık bırakıyorum. Tavsiyem, kullanmayın çünkü çok gereksiz

1 ayın sonuna geldim ve cildimdeki yumuşaklığı sarı kantaron yağı sürmeme bağlıyorum. Tam 1 ay geçti ve ben saçımı ölçtüm, saçımın uzamasında hiçbir değişiklik gözlemlemedim. Normal kendi hızında uzamaya devam ediyor. Hatta uzamasını engellediğini bile düşündüm çünkü normalde ayda 1.5-2 cm uzayan saçım, içtiğim 1 ayda sadece 1 cm uzadı. Eğer etkisini göstericek olsaydı şu 1 ayda gösterirdi diye düşünüyorum. Tırnaklarımda da hiçbir değişim gözlemlemedim. Benim tırnaklarım çok kırılgandır ve soyulur, ama aynı şekilde soyulmaya devam etti. O yüzden içmeyi artık bırakıyorum. Tavsiyem, kullanmayın çünkü çok gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…