Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

dove canım uzattığını söylüyorlar bizde içiyoruz zaten faydalı birşey gelişmeleri zamanla yazarız zaten arkadaşlarla
kuru yada yaş farketmez ikiside aynı
kullanım açısından kuru daha pratik ve uzun süre saklanıyor canım

bi defa yaptım bu tarifi ama bütün gün ağzıma geldi içim dışıma çıkacaktı kola içmiş gibi geyirme hissi uyandırıyo dikkatkaydirigubbakcemile3delikafadulden

anladım canım. siz içip gelişmeleri yazın madem :) eğer işe yarıyorsa ben de başlarım..

diğer topik de arkadaş 1 ay düzenli kullandığını ve 4 cm kadar uzadığını yazdı bende düzenli kullanmaya çalışıyorum 3 hafta sonra yazarım artk :)

aynen canim benim birhafta bir gün oldu galiba daha var ama bi gün bile aksatmiyorum insallah faydasi olur

kızlar saçlarıma dün elimi attım sanki kendi saçlarıma dokunmuorum gibi geldi baya bi yumuşatmış ve parlamış :lepi:

bana cok yaradı kıslar bu maya hem saçıma hemde cildime en mükemmel etkilerini bende gösteriyor galiba. nişanlım bile farkettini söyledi saçlarmı uzama degil hızlı olan ama cok canlandı saçlarım

Wauuvv yorumlar hep olumlu işe yarıyor diyorsunuz?kaydirigubbakcemile5
Ben de bir ara denemiştim, ama düzenli devam etmedim maalesef, o yüzden etkili olup olmadığını bilmiyorum.
Peki ne kadar süt ve maya kullanıyorsunuz güzeller?kaydirigubbakcemile

inş. merakla bekliyorum bende etkilerini
canım ben yarım su bardağından fazla sütü ısıtıyorum, 1 çay kaşığı kuru maya koyduğum bardağa döküyorum sütü ve hızlı karıştırıyorum sonra nesquik koyup, ilk bir yudum alıp bakıyorum koku varmı diye :) nesquik kokuyor bende dikiyorum kafaya :)))
bir arkadaş mayanın kaşıkta kaldığını söylemiş bardağa ilk mayayı koyup üstüne süt dökerseniz maya yapışmaz ve süt ılıktan biraz sıcak olsun hemen eriyor maya

saçım henüz uzamadı, yani normal seyrinde abartı bişi yok uzamasında. ama acaip parlattı alkisalkisalkis saçıma dokunduğum zaman hisseddebiliyorum değişikliği kaydirigubbakcemile2 annem ve kardeşimde kullanıyorlar onlarada çok iyi geldiğini söylüyorlar bayanssulusmile. kızlar mayalı süt içmek ile ilgili 2 konu var, ikisinede yazıyorum yorumlarımı :hulya:

maya içen arkadaşlar benim yarın 2 hafta olacak 2 gündürde saç diplerim kaşınıyor sizde böle bişi oldumu?
ben ona bağlıyor ve olumlu olduğunu düşünüyorum

ben sinemakili karisimida yapiyorum canim iiyi geliyo sütüde iciyorum mayali genelde kasinma olmasi uzamaya yada yeni cikan saca isaretmis öyle biliyorum ben benimde sinemakili karisimi yapmama iki gün kala kasinti basliyo uzuyolar demekki

olabilir canım dün vardı bugün kaşıntı yok en azından şuanlık, ama sanki daha bir güzelleştiler saçlarım bu arada bende sinemakili su kullanıyom ama karanfil suyula sinemaki suyunu fısfıslı bir şişeye koydum duştan sonra falan sıkıyorum,
dünde mayayı saçıma sürdüm maske yaptım hem yüzüme hem saçıma masajla iyi geliyor
yaa bu arada ben genelde geceleri üşüyen biri olarak son zamanda geceleri terlemeye başladım
sanırım mayadan sizde böle etkisi varmı gece içip yatıyorum, :) valla ne yalan söyleyim hiçde rahatsız değilim :)

slm canim sen sinemakiyi bemixle badem yagiyla yapmiyomusun ben öyle yapiyorum ayrica terlemende bence enerji veriyoya maya ondandir genelde enerji veriyo maya icince ben kahvaltinin üzerine iciyorum sersemlik falan kalmiyo üzerimde hemen ev islerine geciyorum

yazmayi unutmusum nasil etkisi oluyo cildine kuru cildim benim solgun iyi gelirmi acaba

kizlar yenice okudum alman sitelerinde mayayi iciyolarmis aynen biz gibi akneye yani yüze iyi geliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…