S
SA_AY_SAF
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SA_AY_SAF
mayaya gidip pozitif ve negatif sonuç alan kişiler merkezin başarı oranı nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşım ben 7 ay önce yaptırdım sonuç negatif ilgilenmeleri güzel başarı oranı hakkında bişey diyemiyecem
canım teşekkür ederim ben mayısta düşünüyorum fakat kafam çok karışık bu 2, denemem ilk denediğim yeremi tekrar gitsem yoksa mayayamı gitsem karar veremiyorum düşün düşün kafam iyice karışıyor amin canım rabbim bizlerle beraber isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinslm arkadaşım birkere yazdım başım çok agrıdı aynen benimde kafam çok karışık evet ilgilenmeleri çok güzel hocalar ve persolen çok güzel ilgileniyorlar hemşireleri günün 24 saati araya bilirsin çok temiz bir hastanede inş canım rabbim isteyen herkese sanada inş nasip eder.Nezamn düşünüyorsunuz tedavi görmeyi
ilk denemenizi nerde yaptırdınız ? Ben raporlu yaptırdım ve birinci hakkım gitti ikinci hakkım kaldı bunu cok iyi degerlendirmem lazım iyice araştırmama lazım gerci mayayıda bir seneden beri araştırmanın üzerine karar kıldık konuşmadıgımız merlek kalmamıştı ikinciye girersek eger gene ilk sırada maya var çünkü herşeyini biliyorlar tanıyorsun belki birazdaha rahat olurum diye düşünüyorum ama kafamda 2 3 merkez daha var gerçi ben gidene kadar ne olur bilmem
rabbim yardımcımız olsun çok zorya rabbim kimseyi düşürmesin.Sorun ne sizde benim eşimde sperm azlıgı var![]()