Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

canım çok geçmiş olsun inş böyle dengesiz insanlarala bir daha karşılaştırmasın rabbim,canım sen kafana takma bu dengesiz konuşanları bak oda çekmiş 11 yıl daha akıllanmamış demekki,banada oğlum olmadan önce 4 yıl benimde olmadı bebeğim eşimin arkadaşının eşi bize gelmiş kendi arkadaşım demek bile istemiyorum,bebeğini seviyodu bana aynen şöyle demişti;sen şimdi kıskanırsın beni senin bebeğin yokya bende bebeğimi seviyorum dedi bende bebeği neden kıskanim verici rabbim sana vermiş değerini bil ve ona göre konuş dedim inanın evden kovmamak için kendimi zor tuttum
canım bende piskolojik destek almıştım iyi geliyor inş sanada iyi gelir,eşinide buradan tebrik ediyorum çok güzel demiş ağzına sağlık eşinin,eşlerimiz bizlere destekya gerisini boşverelim ne derlerse desinler zaten iyi söz bilseler iyi söz derler münasebetsizler
sen üzülme canım allah inş sevindirecek seni ve bütün arkadaşlarımı seni kocaman öpüyorum buradan...Şeniz

aneyyy aneyyy bikaç saat yoktum neler olmuş burdaaaa inanmıyorummmmmm duru inşallahhhh hamilesinnn gııı :) içimde öle diyo vallaaa.

durucum evinde karbonat varsa plastik kabın içine idrarını koyup üstüne biraz karbonat dök.dibine çökmez kabarırsa hamile oluyomuşsun canım inş bebişin içindedir hayırlısıyla..

seliminaaaam canıııım..Büyüüük geçmiş olsuuuun bitaneem kıyamam sana beeen..siz bunun üstesinden geliceksiniiiiz,ben buna inanıyoruum tatlım beniim.hiiç canını sıkmaaa,sen o arkadaşına elinden geleni yaptııın allaha havale et..kafana takmaya bile deymez.insan oğlu nankör bitanem..sen allah rızası için yap geç,bunun mükaffatını görürsüüün..doktora gitmen çok iyi olmuş,en azından kendini hafiflemiş hisedeceksiiin.o arkadaşınıda allaha havale et..boşver sen kalbini bozmaa..yanında olamazsamdaa dualarım seninleee.kendine çok iyi bak eşinede sımsıkı sarııl gerisini boşveeeeer..aradabi uğra bizi yanlız bırakmaa..sana ihtiyacımız var..rabbim sana güze evladını gönderdiğinde herşeyi unutursuuun.o yüzden sen şimdiii çok kırılgansın.ama aşarsın sen çok güçlüsüün.seni seviyoruum canım dostuuum...

buhar ise yariyomu kizlar gercektenfisfisfis
butun sayfalari okumadimda soruyorum ger yariyorsa 6yillik evli cocugu olmayan bi arkadasim var ona hemen soyliycem

Arnavut güzelim senin topiğinden bahsedermisin ne olduğunu bulamadım.duru için şimdiden çok sevindik darısı hepimizin başına inşallah

buhar ise yariyomu kizlar gercektenfisfisfis
butun sayfalari okumadimda soruyorum ger yariyorsa 6yillik evli cocugu olmayan bi arkadasim var ona hemen soyliycem

canım çok kişide işe yaramış bende bu ay denedim bakalım hayırlısı oda denesin bence ne kaybederki
belkide çok tatlı bir bebişi olur hayırlısıyla..

Arnavut güzelim senin topiğinden bahsedermisin ne olduğunu bulamadım.duru için şimdiden çok sevindik darısı hepimizin başına inşallah

canım arnavutgüzeli yanıtlayacakter elbette ama ben sana yazim
hamile kalmak isteyenlere yeni bir kür
topiğin ismi

soyliyeyim ozaman ilk gorusmemde cunku cok tedavi gordu uc kezde dusuk yapti iki yil icinde

allah yardımcısı olsun inş tez zamanda alsın bebeğini kucağına arkadaşına çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın bende 2 kez düşük yaptım bilirim çok zor ...

allah yardımcısı olsun inş tez zamanda alsın bebeğini kucağına arkadaşına çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın bende 2 kez düşük yaptım bilirim çok zor ...

sizede gecmis olsun arkadasimin ilk hamileliginde bebek orguleri hazirlamistim dogum yapacagi ayi hesapliyordum hep sonra onlar turkiyeye izine gitti ordaki tanidiklarimizi aradigimda dusuk yapmis dediler cok uzuldum buraya geldi bi sure sonra yanina gittim ben oncekinden bahsediyorken o bida dusurdugunu soyledi okadar zayiflamiski bi deri bi kemik kalmis cok acidim halline sonra bida telde konustuk yine dusuk yapmis
bana hep sasirir neden cocuk yapmiyosunuz siz diye biz suan istemeyince ona cok tuhaf geliyo
dua ediyorum zaman zaman insallah onunda sizlerinde saglikli bebekleriniz, olsun tez zamandaa.s.

canım sen kaç yıllık evlisin ve hiç bebeğin varmı:uhm:
benim 2 düşükden sonra 1 oğlum oldu çok şükür şimdi 2 inciyi istiyoruz allah verirse inş oğlum 8 yaşında ama olmadı rabbim zamanını bekliyodur belki ben oğlumda 6 aylık olana kadar yattım ve 9 ay boyunca hiç yorulmadan işlerimi yapmaya çalıştım inş arkadaşında tez zamanda hamile kalır ve doğurur bebeğini

kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
Kedersiz..................Şafaksız
Selimina83...............Şafaksız
meyra basman..........Şafaksız
Turkuaz26.................Şafaksız
NS72........................Şafaksız
mehril......................:uhm::uhm:
durualya...................2.ci çizgi silik çıktı bu akşam sonuç belli olacak
sevimsu ..................son -1 gün
fshsos......................son 2 gün
esramm82................son 4 gün

GÜNAYDIIIINNNNNNNNNNN nasılsınız canlarım gününüzün güzel geçmesi dileğimleea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sevimsucum belirti varmı canım haberlerini bekliyoruza.s.a.s.a.s.

günaydınnlarrr... durucumm çok heyacanlıyımyaa hem sen hemde sevimsu inşallah ikinizde hamişsiniz... hadi çifte haber çifte bayram yapalımmkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydınnlarrr... durucumm çok heyacanlıyımyaa hem sen hemde sevimsu inşallah ikinizde hamişsiniz... hadi çifte haber çifte bayram yapalımmkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydın esram yapalım yapalım hep beraber yapalım a.s.

günaydın kızlarrrrrrr........

durum çok sevindim ya

inşallah sevimsu da güzel haberler verir bugun bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…