• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

evet en zoru beklemek inşallah sonu güzel olur canımmm kaçıncı gün trasferiydi senin

ben salı günü toplattım cuma transfer oldu 3.günüydü ama hepsi 8 bölündüğü için hepsini dondurdular canım

5-7 yumurtada çok iyi zaten kaç tane koyabilirlerki en fazla
önemli olan kaliteli olması çokluğu hiç önemli değil hatta bazen çok olduğunda iğne dozunu arttırıp baskılıyorlar sen kafanı böyle şeylerle yorma lütfen hayırlısı Allah'tan

mesela transferde beni bayıltmadılar ben narkoz verecekler sanıyordum ama embriyonun rahime nasıl yerlşetirildiğni ultrason da gördüm okadar heyecanlandım ki
Rabbim e bu mucizesinden dolayı binkez teşekkür ettim

umarım sonucu da hepimiz için hayırlı olur

ben salı günü toplattım cuma transfer oldu 3.günüydü ama hepsi 8 bölündüğü için hepsini dondurdular canım

5-7 yumurtada çok iyi zaten kaç tane koyabilirlerki en fazla
önemli olan kaliteli olması çokluğu hiç önemli değil hatta bazen çok olduğunda iğne dozunu arttırıp baskılıyorlar sen kafanı böyle şeylerle yorma lütfen hayırlısı Allah'tan

mesela transferde beni bayıltmadılar ben narkoz verecekler sanıyordum ama embriyonun rahime nasıl yerlşetirildiğni ultrason da gördüm okadar heyecanlandım ki
Rabbim e bu mucizesinden dolayı binkez teşekkür ettim

umarım sonucu da hepimiz için hayırlı olur

inşallah canım rabbim büyükkk bize cennet kokulu mucizelerimizi de verecek inşallah

=N83;13119871]]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMM::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

berkal...........ilk denem..........izmir kent hastanesi.........sonuç bekliyor....inşallah:CüvCüv:

N83 .........ilk deneme.......... selçuklu ........yumoşlar büyüyor.........inşallah:CüvCüv:

dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:

alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......bir gün mutlaka

sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:

xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:

silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı....inşalaah:CüvCüv:

semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BİRGÜNMUTLAKA((

esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv:

hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:

kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:

durudoruk.....ilk deneme.......31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..inşallah:CüvCüv:

dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:

ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:

yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:

melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:

sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp.........inşallah:CüvCüv:

margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....inşallah:CüvCüv:

ezo32...........2.deneme.....sonuç bekliyor 4 haziran.......?.........inşallah:CüvCüv:

güliz081.......?deneme........sonuç bekliyor 19 mayıs......?......inşallah:CüvCüv:

konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?......inşallah:CüvCüv:

meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........inşallah:CüvCüv:

endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BİRGÜN MUTLAKA:(((

sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BİR GÜN MUTLAKA:((

yağmurum1....?deneme........yumoş büyüyr..............?inşallah:CüvCüv:

hıııı buldum transferi olan ezo32 arkadaşımız listenin altında msj olduğu için bneden alıntı gibi olmuşşşşşş

yaws ben ortalığımı karıştırdım yahuu:):):) pardon canım benim ben bu siteye yeni üye olduğum için bilmiyorum..öpüyorum çokk..bu arada bende hala batışmalar falan yok sadece vaginada zonklama var sanki bebek kafası çıkacak çok canım yanıyor ve göğüslerim hassaslaştı?

burda bir yanlışlık olmuş sanırım ben transreim yapıldı diye msj yazmadım başakasıyla karışmış bişeyler olmuş galibaa:uhm:anlamadım

bende analamamistimm ne cabukk oldu diyeee, neyse hayirlisi canim yaaa, ne zaman senin transfer bellimii?

sılaa hoşgeldin canım kaç güdür uğramıyorsun ne haber nasılsın

Haklisin canimm bu aralr giremedim. HAyat biraz yogun geciyyoodaa, bende bugun doktor'a gittim sana o bahsettim test icin igrenc biseytii, canim acayip acidi. Ama sonuc temiz ciktiii alalha sukur... Bende 21 gunu lupron diye bir igneye baslamami soylediler. Bakalim hayirlisi

inşallah canım benimde 5-7 arası olur heralde dedi dr. az değil miii kızlarda 10 -15 arası topluyorlar bende problemde yok niye böyle acaba

Canim benim ilk denemem kisa protokol du 24 yumurta aldilar uc tarnsfer yaptilar geri kalanlar arasindaki en iyi 13 dondurdular ama simdi ben uzun protokol goruyorum seninde uzun protok du dimi canim Hemsirem bana dedkikki bu yolla daha kaliteli fakat, daha az yumurta topluyolarr... hhic bellii olmaz canim takam kafaya allah nasip ettiktne sonra canim bir yumurta bile olurrr...

doğru aslında bir yumurta bir sperm yetiyor ama işte herşeyi kafada indir bindir gece uyjku falan kalmadı mirmirmirmir

bu uykusuz geceler konusunda ben yalnizz degilmisim be arkadasimm, off off kafada kurmamak mumkun degill. benim aklima gelenelri yazsasaaamm artik gul gull olurmusunuz yoksa kizim sen delimisin dersinizzz... elde DEGIL AMA hayallli bile cok guzelll bi bebegin senin akrninda buyuycek canindan bir parcanniiinnn....Ay yazarken bile cokk heycanlaniyorumm...

slm kızlar yumoşlar toplandı dün 9 tane toplamışlardı bugün aradılar 6 tanesi döllenmişşş hafta içi transferim olacak inşallah kızlar dua edinnn

mrb arkadaşlar,uzun zamandır girmemiştim stres olmayayım diye benden de 26 yumurta toplanıp11 tanesi döllenmiş ve 1. kalite 8 hücreli tek embriyo transferim yapılmıştı.Bugün sonuç aldım ve negatif malesef artık benden bu kadar.Benim de tüp bebek serüvenim böylece bitmiş bulunuyor.Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız,iyi haber vermek isterdim ama nasip değilmiş...

mrb arkadaşlar,uzun zamandır girmemiştim stres olmayayım diye benden de 26 yumurta toplanıp11 tanesi döllenmiş ve 1. kalite 8 hücreli tek embriyo transferim yapılmıştı.Bugün sonuç aldım ve negatif malesef artık benden bu kadar.Benim de tüp bebek serüvenim böylece bitmiş bulunuyor.Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız,iyi haber vermek isterdim ama nasip değilmiş...

canım merakla bekliyorduummm snnn sonucu
hayırlısı arkadaşım inaşallah b ir gün olacak ama allah imtihan ediyorr işteee sabırrr ne yapalım elden bişey gelmiyorrr
kullandığımız ilçlar 6 ay etkiliymişşş umarım onlarında etkisiyle bebek kendiliğinden gelirrr
allah yardımcın olsun

=N83;13119871]]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMM::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

berkal........ilk denem......izmir kent hastanesi......sonuç bekliyor....BİR GÜN MUTLAKA:((
N83 .........ilk deneme.......... selçuklu ........yumoşlar büyüyor.........inşallah:CüvCüv:

dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:

alihan76.....3. deneme....hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......BİRGÜN MUTLAKA((

sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:

xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:

silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı....inşalaah:CüvCüv:

semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BİRGÜNMUTLAKA((

esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv:

hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:

kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:

durudoruk.....ilk deneme.......31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..inşallah:CüvCüv:

dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:

ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:

yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:

melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:

sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp.........inşallah:CüvCüv:

margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....inşallah:CüvCüv:

ezo32...........2.deneme.....sonuç bekliyor 4 haziran.......?.........inşallah:CüvCüv:

güliz081.......?deneme........sonuç bekliyor 19 mayıs......?......inşallah:CüvCüv:

konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?......inşallah:CüvCüv:

meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........inşallah:CüvCüv:

endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BİRGÜN MUTLAKA:(((

sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BİR GÜN MUTLAKA:((

yağmurum1....?deneme........yumoş büyüyr..............?inşallah:CüvCüv:

slm kızlar yumoşlar toplandı dün 9 tane toplamışlardı bugün aradılar 6 tanesi döllenmişşş hafta içi transferim olacak inşallah kızlar dua edinnn

Canim hayirli olsunn yumuslar toplnamis ACI VARMII ACIII.. Allah yardimcin olsun canim asas olmamasi gerekrn stres transfer'dan sonra oluyor. Dualarim hepinzlee allah yardimcinizz olsunn..

Canim cok uzuldum nasil birsey oldugunu inan cok iyi biliyorum, insan yikiliyooo, ben saatlerce sahil'e gidipp aglamistim aklimdan neler gectini bile yazmak istemiyorumm, Ama Sabret canimm N83v dogru diyor. Bir gun mutlaka seninde yuzun, bizimde yuzumu gulcek. benimde ucuncu denemem canim. UMUdunu kaybetme. Dondurlmuslarinla bi ALti ay akdar ara ver cnaim, ins. butcen ell verirse bir daha dene mutlaka. Inanki dondurlmuslarla daha cok gebelik elde ediliyor. Kendimden biliyorum. Alalh yardimcin olsunnn, canim hersey allah'tan bunda'da vardir bir hikmet. BIR GUN SANADA NASIP OLCAKK MUTLAKA>>>

Back
X