• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

slm kızlar yumoşlar toplandı dün 9 tane toplamışlardı bugün aradılar 6 tanesi döllenmişşş hafta içi transferim olacak inşallah kızlar dua edinnn

Canım hayırlı olsun... Transferde Allah yardımcın olsun.... inş. güzel sonuçlar alırsın da topiğimize bir hamile haberi gelir...

slm kızlar yumoşlar toplandı dün 9 tane toplamışlardı bugün aradılar 6 tanesi döllenmişşş hafta içi transferim olacak inşallah kızlar dua edinnn

Ayy canim ne guzel atlatmissin toplama islemini benimde yarin sabah 9.00 kismet olursa cok heyacanliyim transferinde hayirli olur insallah hamile haberlerini verirsin

n83 nasılsın? dün e2 ve orogesteron tahlili yaptırdım transferimin 6. günü istemişlerdi..e2=3.500 progesteron=18.70 çıktı sence nasıl iyimi?

n83 nasılsın? dün e2 ve orogesteron tahlili yaptırdım transferimin 6. günü istemişlerdi..e2=3.500 progesteron=18.70 çıktı sence nasıl iyimi?

iyiyim canım saolasın transferi bekliyoruz inşalaah valla ben bunları bilmiyorm:uhm:
niye yapılıyor bu testler hamilellik mi belli olcak duymadım hiç 6. günde bu testleri yaptıranları az kalmış senn hayırlı haberlerini bekliyoruz canımcım

teşekkür ederim canım..ilk denememde e2 500 idi şimdi bayağı yüksek sabah doktorum inşallah çok iyi sonuç alacağız dedi ama Allah'ımın dediği olur..benim ki sadece biraz ümit işte..

teşekkür ederim canım..ilk denememde e2 500 idi şimdi bayağı yüksek sabah doktorum inşallah çok iyi sonuç alacağız dedi ama Allah'ımın dediği olur..benim ki sadece biraz ümit işte..

Merhaba arkadaslar ikiniziinde hayirli haberleini bekliyorum insallahhh.... Bana'da transfer'den 5 gun sonra gelceksin dediler ayni bu testleri yapcaklarmiss kendinize dikkat edin kizlar bol bolda dua edinnn...

dün çok belim ağrıdı..sandım ki belimi bıçakla kesiyorlar ancak dümdüz yatmak iyi geliyordu ve ben de tüm gün ayttım..bugün ise tam tersi oldu hiç bir yerim ağrımadı ve daha önceki günlere oranla hiçbir belirtide yok..ümidim yok artık benim...sanırım artık bedenimde sadece benim kalbim var..:((( uyku uyuyamıyorum..sabaha kadar oturuyorum..düşün düşün kafayı yiyeceğim..zaten morelim de sıfıra indi şu israil olayından dolayı..çok üzüldüm..

bugün 9. günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif sonuç aldım..kan testi yapmayacağım..artık umudum yok bu saatten sonra.............

doktorumla konuştum..idrar testi yaptığımı ve negatif çıktığını söylediğimde bana çok güldü ve dedi ki:sizin regl tarihiniz 3 mayıs ve ancak 3 hazirandan bir hafta sonra idrarda net sonuç alırsınız..böyle şeylere inanıp morelinizi:çok üzgünüm: bozmayın ve kendinizi üzmeyin..şimdi belim ve kasıklarım ağıyor,göğüslerim ağrıyor acıyor...batışıyor kasıklarım ve vaginamda batışmalar sızılar yanmalar oluyor..bilmiyorum kafam allak bullak...

doktorumla konuştum..idrar testi yaptığımı ve negatif çıktığını söylediğimde bana çok güldü ve dedi ki:sizin regl tarihiniz 3 mayıs ve ancak 3 hazirandan bir hafta sonra idrarda net sonuç alırsınız..böyle şeylere inanıp morelinizi:çok üzgünüm: bozmayın ve kendinizi üzmeyin..şimdi belim ve kasıklarım ağıyor,göğüslerim ağrıyor acıyor...batışıyor kasıklarım ve vaginamda batışmalar sızılar yanmalar oluyor..bilmiyorum kafam allak bullak...

Ya guzelimm, kendini uzdugune degdimii hic, O an o Test'e Negativ gorunce aklindan neler gecti nasil uzldun kimbilir, Lutfen zamaniniz gelmeden yapmayin su testleri vallahi ebdne cok uzuluyorum, hepinizin hayirli haberlerini bekliyorummm, Liste'ye HAmis ler lazimm canim zumeyin kendiniziii, stres yapmayinnn...

kızlarrrr............ evet mantığıyla çatışan anne olmayı istemekten başka derdi olmayan tek ben değilim demekki.27 mayısta tek embriyo ile(dondurulmuş blast 5.gün embriyosu)transferim oldu.8 haziran test günüm.ben naptım 3.gün 4.gün.5.gün.6.gün idrar tahlili yaptım evde malum sonuç negatif.hatta bugün dayanamayıp kanda baktırdım koccaman bir 0 aldım.noldu ağla ağla işim bitti.tutmadı die.sonrada dedim eğer bu transferden sonra 5.günde 6.günde çıkıyorsa net sonuç kesin sonuç doktorlarımızın bize kastımı var illa 12.gün yaptırcaksınız diyorlar.şimdi umutsuz ama bir okadarda umutlu bekliyorum inşallah gerçek test günümde sevinçten ağlarım.rabbim sen koru beni ve içimde tutunmaya çalışan embriyomu.hepimizinkileri inş.istediğimizsonucu alırız.aminn.ben gelişmelereden haberdar ederim sizi.belim karnım kasıklarım bacaklarım sürekli ağrıyor adet olcakmışım gibi.olması gereken adet tarihim 1 hazirandı geçti.inşallah 9 ay daha olmammmm(amin)

kızlarrrr............ evet mantığıyla çatışan anne olmayı istemekten başka derdi olmayan tek ben değilim demekki.27 mayısta tek embriyo ile(dondurulmuş blast 5.gün embriyosu)transferim oldu.8 haziran test günüm.ben naptım 3.gün 4.gün.5.gün.6.gün idrar tahlili yaptım evde malum sonuç negatif.hatta bugün dayanamayıp kanda baktırdım koccaman bir 0 aldım.noldu ağla ağla işim bitti.tutmadı die.sonrada dedim eğer bu transferden sonra 5.günde 6.günde çıkıyorsa net sonuç kesin sonuç doktorlarımızın bize kastımı var illa 12.gün yaptırcaksınız diyorlar.şimdi umutsuz ama bir okadarda umutlu bekliyorum inşallah gerçek test günümde sevinçten ağlarım.rabbim sen koru beni ve içimde tutunmaya çalışan embriyomu.hepimizinkileri inş.istediğimizsonucu alırız.aminn.ben gelişmelereden haberdar ederim sizi.belim karnım kasıklarım bacaklarım sürekli ağrıyor adet olcakmışım gibi.olması gereken adet tarihim 1 hazirandı geçti.inşallah 9 ay daha olmammmm(amin)

Insallah rabbim dualarini akbul eder ama arkadasimm bu testleri yaprak sadece kendinizi uzuyosunuz, benim daha once iki denemem oldu yeminle hic aklima bile gelmedi bakmak, sonuc bir kez alir ona gore sevinir yada uzulurum dedim. Boyle yazptikca sonuc olmuluu bile olsa canimm olumsuza doner sen elinden geldi kadar kendine dikkat et, bol bol dua et hakkinda hayirlisini iste, Insallah rabbim gonlune gore verir. Sonuc aldinmi(doktordan)lutfen paylas bizimlede...

Ya guzelimm, kendini uzdugune degdimii hic, O an o Test'e Negativ gorunce aklindan neler gecti nasil uzldun kimbilir, Lutfen zamaniniz gelmeden yapmayin su testleri vallahi ebdne cok uzuluyorum, hepinizin hayirli haberlerini bekliyorummm, Liste'ye HAmis ler lazimm canim zumeyin kendiniziii, stres yapmayinnn...

o günden beri rahatım hemde çok...yarın test günüm büyük gün..testimi yaptırıp eve geleceğim sonucu beklemeyeceğim..doktorumun telini beklemeye karar verdim.çünkü orada negatif sonuç alırsam eve gelecek takadi kendimde bulamam..yollarda rezil olmak istemiyorum..inşallah güzel bir sonuçla yazıyor olurum yarın size..VE EVET LÜTFEN NE OLURSA OLSUN SAKIN AMA SAKIN ŞU İDRAR TESTLERİ YADA ERKEN KAN TESTLERİ YAPIPTA KENDİNİZİ ÜZMEYİN YADA ÜMİTLENMEYİN..DÜN HEMŞİREMLE KONUŞTUM BANA DEDİĞİ CANIM BENİM 12.GÜN YAPILAN KAN TESTİ BİLE BİZE BAZEN YETERLİ GELMEZ 14. GÜN TEKRAR İSTERİZ DEĞERİN GİDİŞATINA BAKIP EMİN OLMAK İÇİN..BİZLER BU ERKEN TESTLERLE RESMEN KENDİMİZİ DİPSİZ BİR KUYU HKAYESİ GİBİ BİTMEZ BİR KAOSA SOKUYORUZ..VE DOKTORUN TEKRAR DEDİĞİ ŞU Kİ; SAKIN ÜZÜLMEYİN ÇÜNKÜ SİZİN MOREL BOZUKLUĞUNUZ VUCÜDUNUZDAKİ HORMANLARI ALT ÜST ETTİĞİNDEN BEBEKLERİN TUTUNMASINI ENGELLER ..BU İŞTE NE YEDİĞİNİN YADA NE İÇTİĞİNİN ÖNEMİ YOK..TEK ÖNEMLİ OLAN 1.YÜKSEK MORALLİ OLMAK 2. ASLA AĞIR İŞ YAPMAMAK..HEPİNİZİN Kİ İNŞALLAH HAYIRLI OLUR..YARIN BÜYÜK GÜN..LÜTFEN HEPİNİZ DUA EDİN..DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN..ALLAH'A EMANET OLUN ŞİMDİLİK.:çok üzgünüm:

ezocum allah hakkında hayırlısını versin inşallah yarın güzel haberini alırız... bende yarın son yumurta ölçümüne gidiyorum hastaneye pazartesi büyük ihtimalle yumurtalar toplanacak yarın akşam sonucunu okurum senin için ve hepimiz için dua ediyorum inşallah kabul olur görüşmek üzere...

Back
X