canım sonucun ne oldu
canmı suan degerim 143 ara ara sol tarafımda agrı ve lekelenme var hayırlısı bakalım Allahım büyük.....
canım sıkma canını en önemli şey moral biliyorsun kaçıncı gün degerin canım bu düzenli artıyormu 2 günde bir tahlil yaptır bence kibbenimde ara ara agrılarım devam ediyor yarın ilk doktor kontrolüm var inşallah bebegim iyidir:44:
6. günü benim transferimin sonucu alınca yazarım bende
canım hayırlısı olsun inşallah cok zor bir bekleyiş......
arkadaşlar merhaba bende bugün 9.günüm akıntı ile birlikte çok hafif pembe bir kanama oldu dr söyledim hemen test yaptır dedi sonuç 1,86 sizce bu değer yükselir mi?lütfen deneyimlerinizle beni bilgilendirin
benim kanamam devam ediyor ama değerimde yükseliyor 11.gün 7.6 12. gün 20.4 bugünü almadım daha
12. günü 487 acıbadem öğrendiğim gün başdönmesi,tansiyon düşmesi,şiddetli vücut ağrısı,ateş yaşadım, 2 tane parol kullanmak zorunda kaldım ateşim düşsün diye.
14.günü 405 pembemavi azmiktarda kanama oldu, ağrılıydı
16.günü 415 pembemavi
Kasık bel karın ağrım oldukça azaldı,hafifledim sanki, baş dönmem var, yarın testi tekrarlıyacağım
Bu saatten sonra sağlıklı bebek olması çok zor,umudum kalmadı, ki progestanı bıraktım, kanamam olmadı daha..
arkadaşlar merhaba bende bugün 9.günüm akıntı ile birlikte çok hafif pembe bir kanama oldu dr söyledim hemen test yaptır dedi sonuç 1,86 sizce bu değer yükselir mi?lütfen deneyimlerinizle beni bilgilendirin
canım inşallah hayırlısı olur doktorunla görüştünmü ne dedi...moralini yüksek tut Allahım inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder...amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?