Mayıs 2011 de tüp bebek yaptıranlar beta hcg değerlerimizi lütfen paylaşalım...

gayem06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
110
0
46
Ankara
Benim 10 mayısta transferim oldu 10.gün kanamam başladı ve beta hc yaptırdım 6,8 12.gün 28,14 14.gün 92,11 çıktı

canmı suan degerim 143 ara ara sol tarafımda agrı ve lekelenme var hayırlısı bakalım Allahım büyük.....

canım sıkma canını en önemli şey moral biliyorsun kaçıncı gün degerin canım bu düzenli artıyormu 2 günde bir tahlil yaptır bence kibbenimde ara ara agrılarım devam ediyor yarın ilk doktor kontrolüm var inşallah bebegim iyidir:44:

inşallah canım yaa Allahım büyük degerlerim 10,gün 6,8 12.gün 28,14 14.gün 92,11 16.gün 121,9 18.gün 72,8 düşştüüüü 20.gün 109,00 21,gün 143,00 cuma günü tekrar yaptıracagım bakalım hayırlısı KESENİN GÖRÜNMESİ İÇİN 600 olması lazımmış

canım hayırlısı olsun inşallah cok zor bir bekleyiş......

öyle valla çok zor ama sabretmek lazım bu arada sana ankara_06 arkadaşımızla konuşmanı öneririm onun değerleri çok azar azar yükselirken şuan 6-7 belkide 8 haftalık hamile ve hiçbir sıkıntısıda yok inşallah seninkide öyle olur canım.

benim kanamam devam ediyor ama değerimde yükseliyor 11.gün 7.6 12. gün 20.4 bugünü almadım daha

12. günü 487 acıbadem öğrendiğim gün başdönmesi,tansiyon düşmesi,şiddetli vücut ağrısı,ateş yaşadım, 2 tane parol kullanmak zorunda kaldım ateşim düşsün diye.
14.günü 405 pembemavi azmiktarda kanama oldu, ağrılıydı
16.günü 415 pembemavi

Kasık bel karın ağrım oldukça azaldı,hafifledim sanki, baş dönmem var, yarın testi tekrarlıyacağım

Bu saatten sonra sağlıklı bebek olması çok zor,umudum kalmadı, ki progestanı bıraktım, kanamam olmadı daha..

arkadaşlar merhaba bende bugün 9.günüm akıntı ile birlikte çok hafif pembe bir kanama oldu dr söyledim hemen test yaptır dedi sonuç 1,86 sizce bu değer yükselir mi?lütfen deneyimlerinizle beni bilgilendirin

arkadaşlar merhaba bende bugün 9.günüm akıntı ile birlikte çok hafif pembe bir kanama oldu dr söyledim hemen test yaptır dedi sonuç 1,86 sizce bu değer yükselir mi?lütfen deneyimlerinizle beni bilgilendirin

9. gün erken en doğrusu 12. gün ama böyle yaparsan stresten etkilenir bence rahat ol sağlıklıysa zaten tutunmuştur ve devam eder.

benim blastosist transferiydi bana bile 12. gün test dediler var demekki bir bildikleri..

canım inşallah hayırlısı olur doktorunla görüştünmü ne dedi...moralini yüksek tut Allahım inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder...amin

canını sıkma bence 9.gün erken tatlım 12.günü bekle yükselir inşallah...

slm kızlar bende şimdi beta hcg yaptırdı geldim p.be gününden beri ara ara agrı ve lekelenme geliyordu dr. görüştüm cumayı bekleyelim dedi degerim 21gün 143 dü ve bugün 25.gün degerim 77.2 olmuş cok canım sıkıldı pazar günü tekrar beta hcg yaptıracagız bakalım ne olacak Allahım büyük inşallah düşük yaşamıyorumdur..... pazar günü hbr veririrm... hayırlısıyla inşallah...

canım inşallah hayırlısı olur doktorunla görüştünmü ne dedi...moralini yüksek tut Allahım inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder...amin

Sağlıklı değilmiş zaten değerim katlanmadıki hiç tamam yüksekti ama bugün 393 e düşmüş.Bebeik kendiiliğinden gitmezse hcg düşmezse kürtaj olabilirmiş, ama genelde kendiliğinden düşer bu drumlarda dedi 4gün sonra tekrar bakılcak dedi...

İnşaallah bu günleri unuturuz bebekleirmiz olunca Hayırlısı Allah'tan..

merhaba arkadaslar benımde 12.gun 522 cıktı 1 hazıranda ama daha hıc yapmadım ve ıstemedı de drum 21 hazırana randevu verdı saadece anlamadım bıse :26:

Canım benımde 12. gün 448 cıktı sonra 2 hafta sonra gel dediler testi tekrarlatmadılar. yolladılar eve. İçini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…