6. günü benim transferimin sonucu alınca yazarım bende
merhaba oznur65 benimde 5.gün....4.gün transfer edildi...senin kaçıncı güm transfer edildi...kaç emriyo...ayrıca iyi bir topic teşekkürler gayem06...ayrıca gayem06 dualarımdasın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. günü benim transferimin sonucu alınca yazarım bende
Sağlıklı değilmiş zaten değerim katlanmadıki hiç tamam yüksekti ama bugün 393 e düşmüş.Bebeik kendiiliğinden gitmezse hcg düşmezse kürtaj olabilirmiş, ama genelde kendiliğinden düşer bu drumlarda dedi 4gün sonra tekrar bakılcak dedi...
İnşaallah bu günleri unuturuz bebekleirmiz olunca Hayırlısı Allah'tan..
merhaba oznur65 benimde 5.gün....4.gün transfer edildi...senin kaçıncı güm transfer edildi...kaç emriyo...ayrıca iyi bir topic teşekkürler gayem06...ayrıca gayem06 dualarımdasın...
slm kızlar..benimde 12.gün 250 çıktı.merkez iyi olduğunu söyledi.
merhaba arkadaslar benımde 12.gun 522 cıktı 1 hazıranda ama daha hıc yapmadım ve ıstemedı de drum 21 hazırana randevu verdı saadece anlamadım bıse :26:
benim kanamam devam ediyor ama değerimde yükseliyor 11.gün 7.6 12. gün 20.4 bugünü almadım daha
![]()
degerin cok güzel canım senin adına sevindim sanırım keseyi görmek için cagırıyor seni hadi hayırlısı.![]()
acaba alttanmı bakıcaklar ozaman:26:
acaba alttanmı bakıcaklar ozaman:26:
canım alttan bakıyorlar ilk kontrolde benimde öyle oldu
seninle aynı durumdayım.. 10. günümde yani dün başlayan ve özellikle tuvalette kanamam oluyor,test günüm yarın,inşallah hayırlısı olur...ha bi de dr um ,proluton depot iğne yaptırdı...progestanı bıraktım stres ve üzüntüden belki de ümitsizlikten...Benim 10 mayısta transferim oldu 10.gün kanamam başladı ve beta hc yaptırdım 6,8 12.gün 28,14 14.gün 92,11 çıktı
merhaba arkadaslar benımde 12.gun 522 cıktı 1 hazıranda ama daha hıc yapmadım ve ıstemedı de drum 21 hazırana randevu verdı saadece anlamadım bıse :26:
canım ilk 3 ay attan bakıyolarmış benim doktorum ol dedi. ne gıcık.
hadi hayırlısı canım cok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsi inşallah......![]()
hayırlsı olsun cnm,iki embriyo transfer edildi sana,betahcg yüksek onun için sordum..benim 12 gün 250 bana ikinciye test falan yaptır demedi doktorum,bakıyorum burda herkes 2. ye yaptırmış aklımı kurcalıyor bu durum ama çok güzel dediler merkezden,ay keseyle kalp atışınıda görsek biraz daha rahatlıycam..
Kizlar pozitig sonucu allahima sukur gordumfakat deherim dusuk 12.gun 44sizce ters giden bisi olurmu yarin 2.testi yaptircam ama icim icime sigmiyor
sonuç negatif nurtopu gb iki düüşüğüm oldu