Mayıs 2011 de tüp bebek yaptıranlar beta hcg değerlerimizi lütfen paylaşalım...

6. günü benim transferimin sonucu alınca yazarım bende

merhaba oznur65 benimde 5.gün....4.gün transfer edildi...senin kaçıncı güm transfer edildi...kaç emriyo...ayrıca iyi bir topic teşekkürler gayem06...ayrıca gayem06 dualarımdasın...

Sağlıklı değilmiş zaten değerim katlanmadıki hiç tamam yüksekti ama bugün 393 e düşmüş.Bebeik kendiiliğinden gitmezse hcg düşmezse kürtaj olabilirmiş, ama genelde kendiliğinden düşer bu drumlarda dedi 4gün sonra tekrar bakılcak dedi...

İnşaallah bu günleri unuturuz bebekleirmiz olunca Hayırlısı Allah'tan..

herşey Allah tan canım hayırlısı olsun sıkma canını bak benimde degerlerim düşüyor ne yapalım elden bişey gelmez hakkımızda hayırlısı buymuş rabbim öyle uygun görmüş bebeklerimiz olunca unuturuz bu günleri sen canını sıkma.:59::59:

merhaba oznur65 benimde 5.gün....4.gün transfer edildi...senin kaçıncı güm transfer edildi...kaç emriyo...ayrıca iyi bir topic teşekkürler gayem06...ayrıca gayem06 dualarımdasın...

tşk ederim dularımız hepimiz için Allah gönlümüze göre vesin...amin....:nazar::emir_bebek:

merhaba arkadaslar benımde 12.gun 522 cıktı 1 hazıranda ama daha hıc yapmadım ve ıstemedı de drum 21 hazırana randevu verdı saadece anlamadım bıse :26:

degerin cok güzel canım senin adına sevindim sanırım keseyi görmek için cagırıyor seni hadi hayırlısı.:nazar::nazar:

Benim 10 mayısta transferim oldu 10.gün kanamam başladı ve beta hc yaptırdım 6,8 12.gün 28,14 14.gün 92,11 çıktı
seninle aynı durumdayım.. 10. günümde yani dün başlayan ve özellikle tuvalette kanamam oluyor,test günüm yarın,inşallah hayırlısı olur...ha bi de dr um ,proluton depot iğne yaptırdı...progestanı bıraktım stres ve üzüntüden belki de ümitsizlikten...

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar benımde 12.gun 522 cıktı 1 hazıranda ama daha hıc yapmadım ve ıstemedı de drum 21 hazırana randevu verdı saadece anlamadım bıse :26:

hayırlsı olsun cnm,iki embriyo transfer edildi sana,betahcg yüksek onun için sordum..benim 12 gün 250 bana ikinciye test falan yaptır demedi doktorum,bakıyorum burda herkes 2. ye yaptırmış aklımı kurcalıyor bu durum ama çok güzel dediler merkezden,ay keseyle kalp atışınıda görsek biraz daha rahatlıycam..

hayırlsı olsun cnm,iki embriyo transfer edildi sana,betahcg yüksek onun için sordum..benim 12 gün 250 bana ikinciye test falan yaptır demedi doktorum,bakıyorum burda herkes 2. ye yaptırmış aklımı kurcalıyor bu durum ama çok güzel dediler merkezden,ay keseyle kalp atışınıda görsek biraz daha rahatlıycam..

aynen ole cnm.benımde karıstı valla yaptırmak ıstıyorum yarın bende bakalım.ınsallah goruruz

Kizlar pozitig sonucu allahima sukur gordum :nazar::nazar:fakat deherim dusuk 12.gun 44sizce ters giden bisi olurmu yarin 2.testi yaptircam ama icim icime sigmiyor

Kizlar pozitig sonucu allahima sukur gordum :nazar::nazar:fakat deherim dusuk 12.gun 44sizce ters giden bisi olurmu yarin 2.testi yaptircam ama icim icime sigmiyor

hayırlı olsun canım..inş.bişicik olmaz...umarım o güzel sonucu bizde alırız...ne güzzel bir duygudur heralde....
toplandıktan kaç gün sonra transfer edilmişti.

Son düzenleme:
Back
X