selam arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi gördüm izmir irenbe tüp bebek merkezinde ilk seferde tuttu trasferden 9 gün sonra dayanamadım meraktan idrar tahlili yaptırmıştım 2 tane çizgi çıkmıştı bir tanesi silikti ama bu bana ümit vermişti 12 günüde kan tahlili yaptırdım 38 çıktı 14 günü tekrar kan tahlili yaptırdım bu seferde 294 çıktı cuma günü tekrar yaptıracağım doktorum hayırlı olsun değerin güzel yükseliyor hamilesin dedi bakalım cuma günü kan değerim kaç çıkacak merak ediyorum ikizmi tekmi diye doktorumuzdan 2 tane koymasını istemiştik ikiz olma ihtimali var gibi geliyor bana sizce bu değer yükselmesine göre sonuç ne olabilir bilgisi olan varmı
bu arada irenbe tüp bebek merkezini tavsiye ederim biz 13 yıllık evliyiz 13 yıldır bebek arıyoruz hiç tüp bebek tedavisi görmemiştik ve izmir irenbe tüp bebek merkezinin yolunu tuttuk ve doktorumuz dilek hanım bize doktordan öte sanki kırk yıllık arkadaşımızmış gibi yaklaştı ve çok ilgilendi zaten hastane personelide çok güler yüzlü ve böyle olunca transferimde çok güzel geçti ve ilk seferde tuttu
yanlız arkadaşlar size tavsiyem transferden sonra hastaneden çıkmamanız normalde size 2 saat dinlenme yeter derler ama siz kalmak için ısrra edin ve hastanede geçirin bir geceyi ben öyle yaptım tranferim saat 4 gibi oldu gece yarısı saat 3 kadar dinlendin sabaha karşı 4 gibi hastaneden çıkıp gittim neden diceksiniz sabaha karşı çünkü trafik çok tenha bizim evimiz izmire 2 saat uzaklıkta olduğu için ve izmir trafiğinde bi gaz ver bi fren bas çok sarsılmamak için bu uygulamayı düşündük zaten faydasınıda gördük yani demek istemem transferden sonra 12 saat boyunca yataktan hiç kımıldamadan yatın ve geri kana 12 saatide evde yatarak geçirin 24 saati doldurduğunuzda artık korkulacak bişe kalmamıştır bebişleriniz sımsıkı tutunmuştur