mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
slm hnımlar geçen hafta 26 mayısta çift çizgiyi gördüm
tahmine 5 haftalık hamişim ...
sizde aynı haftalardaysanız gelin beraber ilerleyelim tecrübelerimizi yaptıklarımızı beraber paylaşalım
çok güzel bir topiğimiz olsun

bu da benim çift çizgilerim alttaki ilk yaptığım
üsteki de pazar günü yaptığım:49::49:

canım benim hoşgeldinnn
öbür topiğimizde güzel ama burda en azından aynı haftalardaki hamişle ile kontrollerimizi karşılaştırıp eksik bişiler yapmayız...
ilk olduğu için tecrübesizim sanırım bir çoğumuzda öyle olacaktır.
acısı tatlısı ile paylaşalım istedim

canım benim hoşgeldinnn
öbür topiğimizde güzel ama burda en azından aynı haftalardaki hamişle ile kontrollerimizi karşılaştırıp eksik bişiler yapmayız...
ilk olduğu için tecrübesizim sanırım bir çoğumuzda öyle olacaktır.
acısı tatlısı ile paylaşalım istedim

süper görünüyor aynı nerdeyse :)

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Evet boyle butun mayıs hamileleri toplanırız bir araya insallah. Ama diger topigi de bırakmam ben =) Onları da devamlı takip ederim.

Evet cizgiler ilk defa bu kadar net cıktı benim. Adetim geceli 2 gun oldu.

Son düzenleme:
süper görünüyor aynı nerdeyse :)

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Evet boyle butun mayıs hamileleri toplanırız bir araya insallah. Ama diger topigi de bırakmam ben =) Onları da devamlı takip ederim.

Evet cizgiler ilk defa bu kadar net cıktı benim. Adetim geceli 2 gun oldu.[/QUOTE]

evet ordaki arkadaşlarımı da çok seviyorum hem orası beim uğurlu topiğim :)
ben daha doktora gitmedim cumartesi randevum var inşallah keseyi göreceğiz.

sen gittinmi doktora

Ben 6 gun once gittim kan testi yaptırmaya. 1 hafta sonra gel dedi. Gene kan testi yaptırıcaktı. Bugun saglıkocagında kan testi yaptırdım ben de yarın alıcam sonucu. Sonuca gore 2 hafta sonra falan gidicem doktora keseyi gormek icin.

Ben 6 gun once gittim kan testi yaptırmaya. 1 hafta sonra gel dedi. Gene kan testi yaptırıcaktı. Bugun saglıkocagında kan testi yaptırdım ben de yarın alıcam sonucu. Sonuca gore 2 hafta sonra falan gidicem doktora keseyi gormek icin.

ben bir an önce görmek istiyorum...
elimdeki çubuklardan başka kanıt yok doktor haftaya gel dedi yoksa giderdim
benim şu an için hiç belirtim yok
midem bulanmıyor başım dönmüyor.. sanki hamile değilim

ben bir an önce görmek istiyorum...
elimdeki çubuklardan başka kanıt yok doktor haftaya gel dedi yoksa giderdim
benim şu an için hiç belirtim yok
midem bulanmıyor başım dönmüyor.. sanki hamile değilim

Canım onlar hemen baslamıyor zaten benim de tek belirtim goguslerimdeki sızlama hassasiyet. Ve ara ara kasıgıma argı girmesi. Bulantılar 2. ay gibi falan baslıyor. Tabi bunyeden bunyeye degisir ama daha olmaz bizde bulantı.

Canım onlar hemen baslamıyor zaten benim de tek belirtim goguslerimdeki sızlama hassasiyet. Ve ara ara kasıgıma argı girmesi. Bulantılar 2. ay gibi falan baslıyor. Tabi bunyeden bunyeye degisir ama daha olmaz bizde bulantı.

o zaman bir gariplik yok süper sevindim

bendee geldimmmm:86::86::86::86: allah allahh benimm gögüslerimde hiçişi yokkk:50::50: hatta reglimde dokunuca acırdıı o bile yokkkkk:44::44: ama bulantım varrr, bas dönmemm var , kasık agrım varr..dünn aksamdan berii belim agrıo bidee o yeni olduuu:1:

bendee geldimmmm:86::86::86::86: allah allahh benimm gögüslerimde hiçişi yokkk:50::50: hatta reglimde dokunuca acırdıı o bile yokkkkk:44::44: ama bulantım varrr, bas dönmemm var , kasık agrım varr..dünn aksamdan berii belim agrıo bidee o yeni olduuu:1:

hoş geldinnnnn
offf anam offff bakalım başımıza neler gelecek.....
ama değer pişman değilim :)

Belki bulantın falan psikolojiktir ya da strestendir o hamile miyim degil miyim diye dusunmekten.
Sen sonucları alır almaz hemen bildir bize bekliyoruz ona gore.

hoş geldinnnnn

Bazen ben de dusunuyorum kusucam yerimden kalkamıycam biyere gidemiycem bisey yiyemiycem vs. diye. Ama olsun onun icin deger diyorum. En azından bir sebebim var diyorum =)
Annelik duygusu cok tuhaf bisey yaa.. Allah isteyen herkese tattırır insallah

Bazen ben de dusunuyorum kusucam yerimden kalkamıycam biyere gidemiycem bisey yiyemiycem vs. diye. Ama olsun onun icin deger diyorum. En azından bir sebebim var diyorum =)
Annelik duygusu cok tuhaf bisey yaa.. Allah isteyen herkese tattırır insallah

amin inşallah
bende sabah düz ayakkabı çıkamıştım
sonra topuklu ayakkabılarımı çıkardım.. bir kazç ay sonra giyemeyeceğim dedidim:))
dün de dolabımı topluyordum pantolonlarıma baktım belki bir daha hiç sığmam sizin içinize die :)
amann bunca zaman zafıftım tombik olurm dedim güldüm

hoş geldinnnnn

evett fil kimnn olcammm, kasıgımm böle agrıyıpp durcakkk.. o bişi degildee hayatmda ne bi yerim kırıldıı ne bi dikişim varr ne dişim cekildii... hiçç operasyonum yokk ve cok korkarımm nnasıll dogururumm onu bilmiorummmm:60::60::60::60::60::60::60:

Back
X