Mayıs 2013 anneleri bebiş isim paylaşımı

benim 4 yaşındaki oğlum kız kardeşine zeynep olsun dedi tamam dedik ama yanına bir isim daha arıyoruz. zeynep'in yanına neler uyabilir ki?

merhaba arkadaşlar ,3.hamileliğim Allah kısmet ederse bir oğlum daha olacak buyuk oğlumun adı YİĞİT kızımın adı NAZ şimdikinin ise düşündüklerimiz YAVUZ ,MERT,LEVENT sizce hangisi kızlar yardımcı olursanız sevinirim::)))

benimde ilk bebeğim kızım olucak allah nasip ederse ismini aysima eylül koyucaz..

ama secenek olarak dıger arkadaslara bır ıkıtane sölim : ışıl ,esila,nida,duru,hira,simay...

arkadaşlar başka bi konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum tüpleri bağlatma konusunda neler düşünüyorsunuz benim 3.çocuğum olacak kısmetse çok kararsızım ne yapsam bağlatsam mı bağlatmasam mı sizlerin fikirlerinizi bekliyorum.

ben bağlatılmaması taraftarıyım dünyanın binbir türlü hali var
korunma işini sıkı tutmak en iyisi

benimde ikinci hamileliğim bir kızım var şimdi de, Allah kısmet ederse bir oğlum olacak kızımın adı Azra oğluşumuda şimdilik Çağlar düşünüyoruz sizce nasıl_?? başka isimde alabiliriz :)

bence bağlatma yinede sen bilirsin de Allah göstermesin ölüm var kalım var, ne olacağını bilemeyiz....

benimde ikinci hamileliğim bir kızım var şimdi de, Allah kısmet ederse bir oğlum olacak kızımın adı Azra oğluşumuda şimdilik Çağlar düşünüyoruz sizce nasıl_?? başka isimde alabiliriz :)

Çağlar çok güzel oğlum olursa çağan koymayı düşünüyordum.Kızım olacak ama hala kızıma isim bulamadım ben

6 aylık hamıleyım benım bebıs kendını daha yenı gosterdı erkek mıs adını ne koyacagım dıye cok dusundum ama artık karar verdım adı ÇINAR olucak

prensesimiz hala isimsiz ve de hazırlıklarımyarım kalıyor.. "DURU, KAYLA ve İZGİ" arasında kaldık. Çünkü "berrak" anlamına gelen isismleri koymak çok iyi değil dediler......

benımde kızım olucak adı azra olucak kısmet olursa eşimde emine istiyo annesının adı iki isimlı olcakk

mrba anneler benimde kızım olacak ismini nida koymayı düşünüyoruz nasıl sizce bu isim

bizim de oğlumuz olacak inş..adını Ömer Faruk koymayı düşünüyoruz
Ömer: hayat, ömür,canlılık
Faruk:hak ile batılı ayırabilen,adalet sahibi anlamlarında.. inşallah adıyla yaşar ve sağlıkla doğar herşeyden önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…