- 7 Ocak 2011
- 2.216
- 75
- 358
Kızlar maşallah ne kalabalık olduk..Ben artık topiğin kızına yetişemiyorum..Çok yorum yazamasamda pozitiflerle sevinip negatiflerle üzülüyorum..Rabbim hiç birimize negatif göstermesin inşallah..
Benim tedavim ertelendiği için hepinizden geri kaldım..Daha transferime çok çok zaman var..Yarın 4. lucrin iğnemi vuracağım..
Kızlar birde bişey soracağım benim regl olmama 5 gün var iki gündür pembemsi gibi çok az kahverengiye benzer bir akıntı gibi kanama gibi bir şey geldi..Acaba diyorum ihtimal vermesem bile.tüp bebek beklerken kendiliğinden birşey olmuş olabilir mi..başka belirtimde yok ama..ilk kez arada böyle bir renk akıntım geldi..tutunma kanaması falan olmaz dimi..şimdi ilaçlarada başladım ya..korkuyorumda..niye böyle birşey olduki..rüyamdada gördüm geçen akşam..kızım sen test yap ilaç kullanmana gerek yok hamilesin zaten diye..ama biliyorum tamamen bilinçaltı böyle birşey olamaz..ama kafamda soru işareti kaç gündür sizce ne olmuş olabilir ki....
Olsun canım yetisiyoruz birbirimize işte daha baslayamayan bir sürü arkadaşımız var listede. Vallahi akıntı için bir şey diyemeyecegim doktoruna hidip muayene olsan daha sağlıklı bir cevap alırsın bence