• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Aaa sahi ya ilk sayfaya baksam ya :1: sağol arkadaşımmm
asyahayatın pozıtıf demek ha :52: ayyy cok tebrık ederım ASYAHAYAT canım seni.. Sağlıkla kucagına al ınş. :nazar:
Negatıf kımler bı bakayım, Allahım sabır versın..
sen ne yaptın peki? gebelik aşısı oldu gıbı bırsey okudum ama bebişler ne zaman gelıyor?

Evet gebelik aşısı oldu bugün c.mba da transfer hayirlisiyla:34:

Yatma konusunda cevap verdim canım. Belirti ise olmaz benim gebeligimde olmadı belirtiler altıncı günde başladı su gibi akintim ve kasiklarimdan bacaklarima vuran agrilarim oldu.
Tatlım benim tedavi olduğum yer İstanbul Üniversitesi çapa eklersen sevinirim. merkezi unutmuşuz:1:

Kızlar yumurtalarımı teslım ettım bugun ama yok boyle bır acı yaaa acayıp canım yandı .. Hala sancılarım var yururken wc de sancılarım oluyor normal mı sızce ? Sızde boyle sancılar cektınız mı ? Bu kafar acıyacagını hıc tahmın etmezdım acıkcası :(( 12 tane saglıklı yumurtam varmıs az mı sızce ? Bıde gebelık asısı sızce nekadar faydalı ? ne işe yarıyor tam olarak ? Yardımcı olursanız cok sevınırım ..

Bu arada transverım Olacakmıs bı aksılık cıkmaz yumurtalar sağlıklı olur ıse , ıyıymıs durumum :) cok mutlu oldum. :)) odemim atılmıs :)

selam kzlar bugun normal hayatma geri dondum ... haftaya bugun sonucumu ogrenmis olurum .... simdi su gibi ve ilik akinti ki hep regl olmusum gibi korkuyorum belim coook agriyor ne karnim da sis gibi bugun sanki hasta olacakmisim gibi geldi bilemiyorum artik dua edin kizlar :))) mucizem gerceklessin :)))

Kızlar yumurtalarımı teslım ettım bugun ama yok boyle bır acı yaaa acayıp canım yandı .. Hala sancılarım var yururken wc de sancılarım oluyor normal mı sızce ? Sızde boyle sancılar cektınız mı ? Bu kafar acıyacagını hıc tahmın etmezdım acıkcası :(( 12 tane saglıklı yumurtam varmıs az mı sızce ? Bıde gebelık asısı sızce nekadar faydalı ? ne işe yarıyor tam olarak ? Yardımcı olursanız cok sevınırım ..

canim insaallah guzel embriyolarin olur agri oluyor tabi wc de ozellikle birkac gune gecer sn kendine bu saatten sonra cok iyi bak ki bebesine hazirlik yp :))

Selam kızlarrrrrrrrrr..:16::16::16::16:
biz bugün kesemizi gördükkk çok şükürrrrrrrrr..:52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
elimde ultrason kağıdı sürekli bakıyorum mercimeğimeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı sizlerin başınaaaaa:26:

Topigimizin ilk hamişi, hayırlı uğurlu olsun, hastanedeyken aklımdan geçiyordun, keseyi gördümü acaba diye düşünüyordum :9:
Demek benim test günüm senin kalp atışı için gideceğin gün, inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz 30 mayıs günü :18:
Taze anne bol bol dua et bize, güzel haberlerini bekliyorum...

canim insaallah guzel embriyolarin olur agri oluyor tabi wc de ozellikle birkac gune gecer sn kendine bu saatten sonra cok iyi bak ki bebesine hazirlik yp :))

İnşallah canımm... Hepimizin guzel embiriyoları olsun inşallhh ... Evet meyve sebze yemeye basldım:))

Yarın transferim var dua edin kızlar... Saat 11:30 da istanbul tüp bebek merkezi aret kamar yapıcak.. Hayırlısı olsun hakımızda inşallah...cok fasla bakamıorum topiğe hamile olnlara tebrikler negatiflere ise rabbim tez zamnda yüzlerini güldürsün insallah.. :16:

Son düzenleme:
dışarı bile çıktın yani ben biraz yatmada abartmışım galiba hala yataktayım aslında tutacağı varsa öylede tutar böylede tutarda sonra tutmazsa vicdan azabı çekmiyim istedim benim hiç bir yerim ağrımıyor bende korkuyorum hiç biyerim ağrımıyor acaba tutmadı mı diye artık paranoyak oldum herşeyi bebişe bağlıyorum içimde hep bir korku var inşallah korktuğum gibi olmazz.bende ateşime bakıyorum arada 36.9 çıkıyor çok nadirde olsa 36.4 e iniyor

hiç böyle düşünme doğru dürüst yatmadım hep ayaktaydım 8 kat inip çıkmak zorunda kaldım transferin 4.günü ve benim hiç ağrım yoktu şimdi hamileyim keseyide gördüm düşük tehlikem bile yokmuş:))
hep tutucağını düşündüm ii düşün ii olsunnn...

Slm arkadaşlar.. sizi takip ede ede aranıza bende katıldım :) size bir sorum olacak ben 4 yıllık evliyim 2 başarısız tüp bebek deneyimim oldu temmuz ayında İstanbul da tekrar denemek istiyorum... erkek infertilitesinde başarılı merkezler hakkında bilgisi olan varsa paylaşır mısınız lütfen

bizde de erkek faktörü ankara gen art ilk denemede tuttu

Listeye eklenmek isteyenler yaş sebep kaçıncı deneme tüp bebek merkezini yazarak eklenmek istediklerini söylesinler:34:
Bazı arkadaşlara kırgınım:19: Eksik bilgilerini vermeleri için o kadar yazdım burdan ama hala eksik bilgisi olan arkadaşlar var, onlar kendini biliyor demeyeceğim listeye bakınca eksikler kabak gibi görünüyorrr:1::1::1:

ben yazmıştım ama çıkmadı galiba benimde boş erkek faktörü 1.deneme gen art ankara

inşallah güzel haberlerle dönersin canım dualarımız seninle:16: buna benzer çokkk örnek var olur olur neden olmasın:34:

inşallah öylesindir canım inşallah yeri göğü yaradan rabbim mucizeni göndermiştir.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

naz34 cum cok tebrik ederim ins kan testinin sonucunu da yaz bizlere merakta birakma bizi :):)
ben de seni asilama topiginden hatirliyorum...
biz de bugun doktora gidices bakalim saat 3 te konusmaya.. ins basliyoruz bakalim..uzun protokol olcak, bugun daha adetimin 1. gunu. daha cok var yani... olsun gec olsun guc olmasin....
ins hepimiz guzel sonuclar aliriz cok optum!:16:

merhaba arkadaşlar.beni merak eden iyi dileklerde bulunan herkese binlerce teşekürler...beta hcg pozitif 247 çıktı.hamileyim...:49::49::49::49::49:rüya gibi bişi.yani tüp bebek heyet raporumuz var.iğnelerimin hepsi dolapta.temmuz gibi başlıcaktık ama Rabbim nasip etti.yalnız şöyle bir problem var.kan değerimin artıp artmadığına bakacaklar 2 gün sonra..kanamam olduğu için doktorum büyük ihtimal düşük yapıosun dedi.o yüzden biraz sevincimiz kursagımızda kaldı.bu arada son adet tarihim 22 nisandı.bugün 30.günüm.değerim nasıl sizce kızlar?2 gün sonra artmış olur inş..

ankarada da iyi yerler var aslında diğerlerini nerde yaptırmıştınız?istanbulda iyi ama evinden uzak ya çok zor olur.[/QU

haklısın canım ama cevre baskısı vs derken insan evinden uzak kalmayı tercih ediyor stressiz bir ortam daha iyi bizim için.. başkent üniversitesinde yaptık biz iki denememizi hulusi beyden ve ekibinden cok memnun kaldık fakat erkek infertilitesinde İstanbul daha uygun geldi bize...

bizde de erkek faktörü ama gen art bu konuda çok ii ahmet bostancıda yaptırdım ben ilk denememizde tuttu inş seninde hayırlısı olur

NAZZ canim selam...iyi geceler...Mucizen gelmis maasallah Insallah sonuna kadar seninle olur..Dün ne düsündüm biliyomusun..Listeye baktim Ben 27.sirada Sen 28.sirada bizden bi once ve iki sonraki arkadaslarimiz negatif...Baktim cok uzuldum...Icimden bi his bu sira boyle negatif devam etmeyecek dedi...Ne bileyim guzel bisey dogdu icime...Aaaaaa bi baktim Senden harika bi haber o kadar mutlu oldumki...

Günaydın kızlar yeni katıldım aranıza bende öncesinde bir tüp bebebeğim bir de dondurulmuş transferim oldu ilkinde 7+ 5 te düşük yaptım dondurulmuşlar da kimyasal gebelik yaşadım bu da üçüncüsü pazar günü yumurtalarım toplandı karnım şişti her yemekten sonra da patlayacakmış gibi oluyor gece dayanamadım artık doktorumu aradım ohss olabilirmi diye çok az bi su toplanması olmuş önemli değil bu dedi bu arada illet bi öksürük başladı öksürükten dolayı da ağrı yapıyor sanki ne dersiniz kızlar bi öksürüp şurubu içsem mi şu aşamada bi zararı olur mu???

merhaba arkadaşlar.beni merak eden iyi dileklerde bulunan herkese binlerce teşekürler...beta hcg pozitif 247 çıktı.hamileyim...:49::49::49::49::49:rüya gibi bişi.yani tüp bebek heyet raporumuz var.iğnelerimin hepsi dolapta.temmuz gibi başlıcaktık ama Rabbim nasip etti.yalnız şöyle bir problem var.kan değerimin artıp artmadığına bakacaklar 2 gün sonra..kanamam olduğu için doktorum büyük ihtimal düşük yapıosun dedi.o yüzden biraz sevincimiz kursagımızda kaldı.bu arada son adet tarihim 22 nisandı.bugün 30.günüm.değerim nasıl sizce kızlar?2 gün sonra artmış olur inş..

gözün aydın cnm bebişin süpriz yaptı sana inşallah bırakmaz seni..değerlerin katlanarak artar..
çok oluyo böyle tam tedaviye başlayacakken hamile kalan buna en yakın örnek bizim umut tüp bebeğin sayfasında 2 arkadaş
yakın zamanda tedaviye başlayacaktı..şimdi hamişler..bitanesi kalp atışınıda duydu.bi taneside bugün keseyi görücek ..inşallah hayırlısıyla sende o aşamaları yaşarsınn..:26:

kan testinin sonucunu görmeden galiba inanamıcam... eşim de trafige takılmış gelemedi bir türlü..gelse de bir an önce hastaneye gitsek..eğer sonucum pozitifse demek ki morfolojinin 0 olmasının hiç bir anlamı yokmuş dicem.Rabbim OL DEYİNCE gerçekten de oluyormuş.bu arada flzask mercimegin sağlıkla büyür inş..

cnm bzm 1 morfoloji bende olmaz sanıorum hep

naz çok sevindim rabbim sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.ay ne kadar sevindim anlatamam mucizen gelmiş demek.sen hiç korkma endişelenme allahın izni ile bebeğin seni bırakmıcak değerinde gayet güzel inşallah 2 gün sonrada 2 ye katlancak dolaptaki iğnelerin ve raporun eline patlıcak inşallah:1::1:sen şimdik bol bol dinlen bebek yer yapıyo kendine o yüzden ufak tefek kanaman olması normal jel falan vermedimi bebek tutunsun diye önlem almadımı doktorun?rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah.:49::49::nazar:

Günaydın canlar sabah 8 15 vapuruna bınıp ıstanbla gıdıcektık ama butun sansızlıklar bızı buldu sabah hıc bır mınıbus bızı almadı ferıbota yetısemedk sımdı oturduk 9 30u beklıyoruz gune şansızlıklarla basladık ıns boyle devam etmez buarada hepınıze gunaydın

Son düzenleme:
Back
X