- 3 Mart 2009
- 650
- 14
- 318
- 37
Eki Görüntüle 723391
Kızlar ikinci çizgi çıktı, galiba hamileyim, 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu kez Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
Dualarım sizlerle...
MaşallahEki Görüntüle 723429 bilmiyorum net görebilecek misiniz![]()
Canım hiç moralini bozma. Hepimiz 1 yumurtayla dünyaya geldik bunu unutma. Yumurtanın çok olması dondurulmuşlar için önemli ama tek yumurta ki buna altın yumurta diyorlar bununla hamile kalmak imkansız değil. O yumurtaların sağlıkla gelişip güzel güzel beklerler seni inşallahKızlar bugün adetden sonraki tedavimin 5.günü ama sadece 3 yumurtam gelişiyormuş 12.5mm olmuş hala onun şokundayım Adetin 2. günü 8-9 folükül görünüyordu ama sadece 3 tane gelişmiş(( Neden böyle oldu ,yaştan mı ? diye sürekli kendimi sorguluyorum Benim gibi böyle bir durumla karşılaşan oldumu ? Ne olur kızlar yardımınıza ihtiyacım var :::::
(((
Arkadaşım neden moralini bozuyorsun ki. Dr.un biraz korkutmuş seni anladığım kadarıyla. Madem düşüklerin vardı daha önce keşke bu genetik test olayını sana transfer anında değilde tedavi başında söyleseymiş. Sen hiç canını sıkma moral önemli biliyorsun. Benimde 18 yumurtadan 4 tanesi 1. Kalite idi. Ama Dr.um 5. Günü beklemeyelim 3.gün 2sini transfer edip 2 dinide donduralım dedi. 5.günü beklesek bende kaybedebilirdim belki hepsini. Bu arada ben genetik testte yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı sadece kanda pıhtılaşmam varmış. Bu yüzden kendini topla 5.güne gitmedi diye genetik sıkıntı var demek değildirkızlar merhaba nasılsınız.menac ve tubish çok sevindim hayırlı ugurlu olsun inşallah tamam tamam halay yok:) bende fasulyemi aldım.ama bazı sıkıntılar var 3.güne kadar 12 embriyo gelmişti 5.gün transfere gittiğimizde sadece 1 sağlıklı embriyouzun kaldıgını öğrendik.doktorum genetik bir sıkıntıdan süpheleniyor.bozulan embriyolordan 4 tanesini pgt ye incelemeye gönderdik nedeni öğrenmek için.doktorm tranfer öncesi embriyoların 5.güne gitmediğini genetik bir sıkıntı oldugunu söyleyince bütün transfer boyunca ağladım.
pek umudum yok kızlar tek embriyomu aldım geldim.menac'cım 7 haziran test tarihim.pozitif olsa bile arkası geleceğini sanmıyorum diğer düşüklerimde de oldu 6 haftada kaybettik hayırlısı.
Sonuc negatif 1.23 cıktıAma daha cok erken di galiba transfer günüde sayılmıyomus benim transfer 21 de yapıldı bugn ayın 29 ise bugn anca 8. Günüm ozaman yani ben dün 7. Günde yaptırdım kızlar yükselirmi bu değer
aşılama olan denememizde 0 cıkmıstı bi ümit varmıdır
![]()
Arkadaşım niye bu kadar erken yapıp kafanı karıştırdın. Yükselme ihtimali var tabiki. Geç tutunmuş olabilir belki. Bu da bi ihtimal. Sen kendini yormadan dinlenmene bak
Son düzenleme: