Arkadaşlar sayfaları tek tek okudum arada atladıklarım olmasın diye topluca yazıyım dedim

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. 2 tane kuzucuk benimle şimdi. Herşey yolundaydı Dr.um çok umutluyum dedi. Bende umutluyum ama bi yandanda olmazsa diye kaptırmıyorum kendimi. Rabbim ol dediyse naparsam yapıyım olacak ama demediyse olmayacak bunu biliyorum. Çişini tutamayanları çok okudum buralarda transferde bende tam tersi oldu çişim gelmedi bi türlü

yapay çiş verdiler sondayla geliyo gidiyo kontrol ediyo Dr. Bende kusura bakmayın valla çok içtim su ama kaçtı heralde stresten dedim. Eve geldik bu seferde tuvaleti bekledim

bende durumlar böyle işte. Allah nasip ederse 12 Haziran test günüm
ares ve connet Rabbim yardımcınız olsun ne denirki bi an önce toparlanmanız dileğiyle
menac canım benim çok sevindim

Rabbim tamamına erdirsin yüzün hep gülsün inşallah
orkide arkadaşım hayırlı olsun annelik çok özel bişey bence ama ikiz annesi olmakta daha özel diye düşünüyorum. Rabbim sanada kuzularınada sağlık versin kucağına aldığın günleride görinşallah
Transferi olan opusu olan arkadaşlarım bunlar hepimizin son bekleyişleri olsun inşallah. Hamilelerin duası tutarmış benimkide tutar inşallah ne de olsa şimdi psikolojik hamileyim