Herkese çok teşekkürler:) İnanın hepiniz için dua ediyorum, inşallah zamanı gelince herkesin kucakları meleklerle dolacak. Ben hala algılamış değilim açıkçası. Ne olur ne olmaz 12. günü de beklemek lazım diye sevinmeye korktuk eşimle...Bir sizinle paylaşabildim beni sizler anlarsınız diye... Ayrıca lütfen belirti aramayın, ben 1 senedir belirti aradım hata etmişim şimdi anlıyorum... Transferden 3 gün sonra regl olacağımı sanmıştım çünkü benim başlar 1 hafta öncesindenkendini belli etmeye hatta buraya yazmıştım... Aynı regl olmadan önceki his gibiydi... Ama ilerleyen günlerde biraz tuhaflaştı, bu sefer regl olduğumdaki ağrılara benzemeye başladı... Açıkçası ilk dikkatimi bu çekti. Onun dışında göğüslerde hassasiyet vardı o kadar, başka bir şey yoktu. Benim döngüm 25-26 gündür ve hiç şaşmaz, bugün 26. gün ağrıya rağmen tık olmayınca zaten iki gün var diyip bir bakayım dedim... Yanılmamışım neyse ki, içimden bir ses bu sefer olduğunu söylüyordu son birkaç gündür ama ben korkuyordum yine de.. Uzun uzun yazdım ama belki belirtileri merak edenler vardır diye çünkü ben çok ederdim ve habire araştırırdım... İnşallah Allah hepimizin evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder...