Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Tatlım bir türlü yazamadım sana affet. Dilerim ki o güzel embiyolardan güzel evlatlarin olur. Her şeyin yolunda olmasina sevindim. Yazamasam da dualarimdasiniz. İnşallah en kısa zamanda senin de halayini cekeriz burda:16:

Allah minigini korusun sana hayırlı sağlıklı evlat yapsın inşallah. Bundan sonra olumsuz şeyleri düşünme inşallah bebeğin tutunacak sana ve dondurulmuş embriyoya ihtiyacın olmayacak.

Kızlar heyecanla sayfaları okumaktan alıntı yapmamışım:26: bu heyecanla sevinçle yazmak, kutlamak istedim hamişleri. Ne güzel haberler maşallah üst üste :46::46::46:Rabbim hayırla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah :64::64::64:

iğnlere mutlaka adetin 2. günü mü başlamak gerekiyor, 3. gün başlayan yok mu aranızda hiç?
ya benim adet erken geldi, 3. gün istanbulda olacaz, doktorla görüştüm gerçi sıkıntı olmaz dedi ama benim içim rahat etmiyo, sıkıntı olmaz dimi?

Teşekkür ederimm tatlım, darısı senin başına inşallah. ben stresin birazını atlattım çok şükür. 9. gündü bugün, bir de tek embriyoydu ya benimki, o yüzden düşük çıktı sanırım. Cuma günü tekrarlanacak test, Katlanarak devam eder inşallah. Allah'ım sana da nasip etsin inşallah müjdeli haberi almayı:16::16::16:

gulyuzlum hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşa Allah!.. Amin!..

ayyy kızlar birde şu progestan hapları benim başımı fıldır fıldır döndürüyor.sabah 200mg lık 2 tane akşam yine 200 mg lık 2 tane içiyorum.toplam 800mg.sürekli bir uyku halindeyim.bugün sınıfta görseniz tam benim gözler kapanıyor başım masaya düşmek üzere öğretmenim bilmem kim bana bunu dedi yok bana vurdu diye bir sesle kendime geliyorum.iyi tamam bişey olmaz diyorum çocuklara uyku sersemi bir halde.en son bu böyle olmayacak dedim içtim koca bardak bir nescafe anca öyle kendime gelebildim birazcık.aslında içmemem lazım öyle kahve nescafe ama dayanamadım artık.ayyy transferden sonra napçam bilmiyom valla.allahtan 1 hafta kaldı okulların kapanmasına.yoksa kesin öğretmen derste uyuyor diye şikayet alırdım.offf artık yollamayın yaw çocukları okula dimi ama.ders mi kaldı artık

Canım ben de progestan 200 kullanıyorum günde 3 defa ama fitil olarak. hiç bir yan etkisi de yok. Kahveye gelince ben de kahve delisiyim ama drum kesin olarak yasakladı o nedenle sıcak süt içiyorum. okula gelince aile hekimi 5 gün rapor verdi de ben bu hafta okuldan kurtuldum ama daha okunacak 3 sınfın yazılısı var. Hayırlısı bakalım az kaldı inşa Allah sık dişini birazcık daha olmaz mı? :))

yok canım sabır ve ben birbirinden çok uzak kavramlar.o yüzden şimdiden gebelik testi stoğu yaptım.her güne bir tane.4. günden itibaren başlamayı düşünüyom yapmaya:)utanmasam transferden gelir gelmez başlıcamda abartmıyayım dedim.eşim kızdı da o kadar test alınca.delirdin mi diyo bana:)

martta aşılama yaptırmıştım ve ben de 9 ya da 10. gün test yapma gafletinde bulundum inanamadım ama sonra büyük bir hüsran yaşadım. sanırım çatlatma iğnesinin etkisi 11, 12 gün sürüyor. Aklında olsun arkadaşım...

Kandiliniz mübarek olsun kizlar bayadir yazamadım ama telden okuyorum haberlerinizi. Benden hbrler kötü degerim güzel yükseliyordu ama fena halde agrim vardi adetlenecekmis gibi bugün ustune böbrek agrim katıldı oglene doğru da kanamam başladı hemen dr gittik pıhtılaşma olmus bide kist bebegimin olmasi gereken yerde kan varmis onu atmaya çalıştığı için rahim kasiyor ve ağrı yapiyomus bobregimdeki tasida oynattigi için orasida ağrıyormus dusuk önleyici igneye başladım bugün dr hala umut var dedi yarın kontrol e gidicem tekrar ama bana öyle geliyoki vücudum bebegimide atacak off çok zor allah bu agrilari kimseye yasatmasin.
Allah hicbirinize gostermesin kızlar ama agrim hafifledigi gibi size yazayim dedim birinizde böyle şikayet olursa hafife almayin benim gibi dr a danışın, erken teşhis iyidir biliyosunuz

Eşimin akrabası aynı sıkıntıları çekti, hatta daha fazlasını çünkü onda şeker filanda çıkmıştı. nerdeyse 9 ay yattı. Ama maşallah turp gibi bir oğlan doğurdu canım. şimdi 3 aylık oldu bebiş. Hiç kendini üzme ve moralini bozma! Mevla istedikten sonra doğacak olan doğuyor. Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin!.. Amin!..

iğnlere mutlaka adetin 2. günü mü başlamak gerekiyor, 3. gün başlayan yok mu aranızda hiç?
ya benim adet erken geldi, 3. gün istanbulda olacaz, doktorla görüştüm gerçi sıkıntı olmaz dedi ama benim içim rahat etmiyo, sıkıntı olmaz dimi?

Hiç sıkıntı yapma canım, benim de, 3. gün başladı. Hatta 4.güne kadar süresi var. Sakın moralini bozma!..

Teşekkür ederimm tatlım, darısı senin başına inşallah. ben stresin birazını atlattım çok şükür. 9. gündü bugün, bir de tek embriyoydu ya benimki, o yüzden düşük çıktı sanırım. Cuma günü tekrarlanacak test, Katlanarak devam eder inşallah. Allah'ım sana da nasip etsin inşallah müjdeli haberi almayı:16::16::16:
amin canım inşallah cuma yüzü suyu hürmetine katlana katlana artar inşallah..

Kızlar hepiniz yanımdasınız teşkkür ederim bebek isteyen herkes dualarımda, bundan emin olun.ben çok umutsuzdum siz öle olmayIn:)daha sabah ağlıyodum adet olcam die.belşrtiler aynı çünkü.hiç umudunuzu yitirmeyin

Kızlar heyecanla sayfaları okumaktan alıntı yapmamışım:26: bu heyecanla sevinçle yazmak, kutlamak istedim hamişleri. Ne güzel haberler maşallah üst üste :46::46::46:Rabbim hayırla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah :64::64::64:

asil bekleyiş nasıl gidiyor canım. Ben artık çok zor dayanıyorum. Transferimiz aynı gündü hatırlarsan. Test yapmayı düşünüyor musun bu arada?

asil bekleyiş nasıl gidiyor canım. Ben artık çok zor dayanıyorum. Transferimiz aynı gündü hatırlarsan. Test yapmayı düşünüyor musun bu arada?

Canım hiç sorma. Burda hamişleri okudukça çok heycanlanıyorum. Ama geçmişteki olumsuzlukları düşündükçe panikliyorum. Anlıycan heyecanlı bi bekleyişteyim:18:Test yapmıycam heralde genelde idrarda çıkmıyor ya en azından şu 12 gün hamileymişim gibi tadını çıkarıyorum. İnşallah hepimize güzel haber almak nasip olur. Sen de ne var ne yok ne durumdasın

kan sonucum 535 kızlar:)
:nazar::nazar::nazar::nazar:gözün aydın balım. ikizler geliyor sanırım:1::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım benim de 3. günü başladı

olmaz canım merak etme ben 3.gün başlamıştım, 3.gün başlayan çok:34:

Kızlar ikiz olup olmadığı kan sonucundan anlaşılıyomu

hayır canım sadece tahmin yürütüyoruz,çok yüksek olup tek bebek olan da var düşük olup ikiz olan da:34: bu arada seni listeye eklememişiz canım ya, listeye hamiş diye ekleyecektim bir baktım yoksun:1: bilgilerini yaz da ekleyeyim

Back
X