- 7 Ocak 2011
- 2.216
- 75
- 358
Kızlar günler geçti ve transfer günü geldi..Yarın saat 12:00 de transferim gerçekleşecek 5. gün embriyosu olacak..Dualarınızı bekliyorum..Beni yalnız bırakmayın ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..tüm isteyenlerin minik meleklerini göndersin rabbim inşallah
Bu arada kızlar bugün konuştum 9 tane embriyom varmış.4. günleri bugün..hızlı önden giden yokmuş normal seyirde gidiyormuş yavrucaklarım..yarına ne olurlar bilmiyorum..embriyologum içinde 3 tane iyi görünen var gibi dedi..belki dondurabiliriz dedi..ama yarına ne olur bilemem dedi..daha önce donduran arkadaşlar kaç embriyo dondurmuşlardı..kaçıncı gün ve hangi kalitedeydi..paylaşırsanız yarın karar vermem kolaylaşacak..![]()
Evet canım bu bir son değil bir başlangıç :)) inşallah bebeğin sana yapisip dokuz ay boyunca hiç bırakmayacak. Benim dokuz embriyom donduruldu altı tane birinci kalite beşinci gün, üç tane ikinci kalite altıncı gün embriyosu. Sen de şafak sayanlara dahil oluyorsun hadi bakalım
Son düzenleme: