• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar günler geçti ve transfer günü geldi..Yarın saat 12:00 de transferim gerçekleşecek 5. gün embriyosu olacak..Dualarınızı bekliyorum..Beni yalnız bırakmayın ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..tüm isteyenlerin minik meleklerini göndersin rabbim inşallah:16::16::16:

Bu arada kızlar bugün konuştum 9 tane embriyom varmış.4. günleri bugün..hızlı önden giden yokmuş normal seyirde gidiyormuş yavrucaklarım..yarına ne olurlar bilmiyorum..embriyologum içinde 3 tane iyi görünen var gibi dedi..belki dondurabiliriz dedi..ama yarına ne olur bilemem dedi..daha önce donduran arkadaşlar kaç embriyo dondurmuşlardı..kaçıncı gün ve hangi kalitedeydi..paylaşırsanız yarın karar vermem kolaylaşacak..:16::16::16:

Evet canım bu bir son değil bir başlangıç :)) inşallah bebeğin sana yapisip dokuz ay boyunca hiç bırakmayacak. Benim dokuz embriyom donduruldu altı tane birinci kalite beşinci gün, üç tane ikinci kalite altıncı gün embriyosu. Sen de şafak sayanlara dahil oluyorsun hadi bakalım:34:

Son düzenleme:
Kizlar bu kahverengi lekelenme oluyomus hep 9.gun falan bugun benim 9. Gunum hic oyle bi lekelenme yok zaten bi belirtide yok.hic lekelenmesi olmadigi halde pozitif sonuc alan varmi.tutunma oldugu anlamina geliyomus ya o lekelenme

Benim olmadı mesela:34: illa olacak diye bir şey yok.

Kızlar günler geçti ve transfer günü geldi..Yarın saat 12:00 de transferim gerçekleşecek 5. gün embriyosu olacak..Dualarınızı bekliyorum..Beni yalnız bırakmayın ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..tüm isteyenlerin minik meleklerini göndersin rabbim inşallah:16::16::16:

Bu arada kızlar bugün konuştum 9 tane embriyom varmış.4. günleri bugün..hızlı önden giden yokmuş normal seyirde gidiyormuş yavrucaklarım..yarına ne olurlar bilmiyorum..embriyologum içinde 3 tane iyi görünen var gibi dedi..belki dondurabiliriz dedi..ama yarına ne olur bilemem dedi..daha önce donduran arkadaşlar kaç embriyo dondurmuşlardı..kaçıncı gün ve hangi kalitedeydi..paylaşırsanız yarın karar vermem kolaylaşacak..:16::16::16:
Allahım sonunu gzl etsin canım.benimkilerde 5. gün embriyosuydu.3tanede dondurulmuşum var canım allaha şükür şimdilik dondurulmuşlara gerek kalmadı:)
Kizlar bu kahverengi lekelenme oluyomus hep 9.gun falan bugun benim 9. Gunum hic oyle bi lekelenme yok zaten bi belirtide yok.hic lekelenmesi olmadigi halde pozitif sonuc alan varmi.tutunma oldugu anlamina geliyomus ya o lekelenme
Bendede olmadı canım herkeste olacak die bişi yok zaten

Benim olmadı mesela:34: illa olacak diye bir şey yok.

Allahım sonunu gzl etsin canım.benimkilerde 5. gün embriyosuydu.3tanede dondurulmuşum var canım allaha şükür şimdilik dondurulmuşlara gerek kalmadı:)

Bendede olmadı canım herkeste olacak die bişi yok zaten

Cok sAolun canim ya bicok kiside duydum o yuzden bende olmayinca tutunma olmadigi anlamina geliyo sandim Allah sizede hayrlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canim tebrik ederim bebislerinize kavusmussunuz

Cok sAolun canim ya bicok kiside duydum o yuzden bende olmayinca tutunma olmadigi anlamina geliyo sandim Allah sizede hayrlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canim tebrik ederim bebislerinize kavusmussunuz

Darısı sana olsun canım.hamile kalmak yetmiyo sende görürsün:)keseydi kalp atışıydı rabbim sağlıklı versşn

ahhhhh izmirim ah...4. gün test yapanıda senin sayende görmüş olduk..şimdi nasıl geçecek sana zaman.....bence 0 küsürlü olmaması bile büyük birşey...sakın moralini bozma ve sabırla bekle canım....inşallah daha kuvvetli değerlerini görüp o zaman çokcana sevineceğiz buradan:16::16::16::16::16:

canım 0 mı değil mi bilmiyorum.sonuç kısmında değer yazmıyor sadece 2den küçük diyor.o an zaman benim için durdu ama şimdi yıkılan ümitlerim yavaş yavaş geri gelmeye başladı gibi.olmazsada yapacak bir şey yok napalım artık.allah can sağlığı versindiyorum

İzmirimizmir sende canını sıkma canım boş yere üzülüyosun 4. Gün çooook erken.ayrıca değerin 0 değil bence iyi bişey.İĞDEÇİÇEĞİ senide tebrik ederşm canım rabbim kucağımızada aldırsın inş olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin

şimdi iyiyim canım şöyle bir silkelendim kendime geldim.ne yapıyorsun sen izmir dedim kendi kendime.tutacağı varsada tutmayacak.canım maalesef 0 mı değilmi bilmiyom.belkide 0 çıkmıştır.değer yazmıyodu küçüktür 2 den diyor sonuçta

Canim benim sen annenin karninda nasil durdun 9 ay;) simdiden tutmadi diye uzulme sakin daha 6gun var. Cok erken yaptirmissin testi...Azicik daha sabredeceksin canim yukselir insallah degerin.guzel haberlerini bekliyoruz;)

canım zaten 9 ay durmadım 8 aylıkken doğmuşum ben orda bile erken davranmışım yani:)testi bi heyecanla elime alıp sonucu gördüğümde çok üzülmüştüm ama şu an hala ümidim var.bencede çok erkendi

Yaptırma dedik o kadar di mi:20: canım çok erken yedinci gün ikiden küçük çıkıp sonradan pozitif olan çok. Boşuna moralini bozma yaptığın testin hiçbir anlamı yok. Sabirla otur ve bekle sabırsız şey:1:

canlarım valla moral oldunuz bana.teşekkür ederim

Öncelikle Sağol canım. Teşekkür ederim.
Sonrasında ise, ben de 6. gün dayanamayıp bakmıştım ve sonuç sıfırdı. Sen şuan kendini boşuna üzüyorsun. Keşke yapmasaydın testi, ama oldu yaptın, boşver de kendi kendine sadece iş olsun diye yapmıştım de. Hakikaten çıkması imkansız canım. Varsa da çıkmaz. O nedenle 9,10 günden önce bir daha test yapma ve kendini de boşu boşuna üzme. Beynini mümkünse 12. güne şartlandır.

canım benim teşekkür ederim.sen tam bir moral oldun bana.6. gün 0 mış sonradan artmış.demekki olabiliyor böyle.içim rahatladı valla.inşalahhhhhhhhhhhhhhh değerlerin bol bol katlanırda bebişini alısın kucağına.

tabiyki canım dualarımız seninle.sımsıkı tutunsun bebeğin sana bir dahada bırakmasın

İzmirimizmir sende canını sıkma canım boş yere üzülüyosun 4. Gün çooook erken.ayrıca değerin 0 değil bence iyi bişey.İĞDEÇİÇEĞİ senide tebrik ederşm canım rabbim kucağımızada aldırsın inş olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin

Amin, inşallah canım. Allah razı olsun. Rabbim evlat hasreti çeken herkese hayırlı evlatlar versin inşa Allah!.. Amin!!!

Canım benim gözün aydın..Hamilesin işte..şimdi tadını çıkartma zamanı..kafana takma sakın..doktorunda söylemiş işte..elbette o bizden daha iyi biliyor zaten...değerin katlana katlana artsın inşallah..rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle neşeyle kucağına almayı nasip etsin inşallah...çok sevindim çok...darısı sıradakilerin başına inşallah...:16::16::16::16::16::16::16:

Sağolasın canım yaa!.. Amin inşa Allah!.. Rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile tez zamanda hepimizi kuzucuklarımıza kavuştursun inşa Allah!.. Amin!!! Artık toparladım kendimi ve keyfim yerinde çok şükür. Sonuçta biz elimizden geleni yaptık, gerisi Alemlerin Rabbi Allah'ın bileceği iş. Nasibimizde varsa Rahman ve Rahim olan onu bize verecektir.
Bu arada embriyoların çok çok iyi canım. MaşaAllah Sübhanellah, barekallah. Güzel güzel annelerin rahmine konsunlar inşa Allah!.. Bana 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. 2 tane de, dondurduk. Kurban olduğum hiç birimizin emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın. Dualarımdasın canım. Yüksek moralle gir transfer. Gerçekten çok faydası oluyormuş ben yaşadım ve gördüm. Hadi hakkında hayırlısı inşa Allah!..

canım benim teşekkür ederim.sen tam bir moral oldun bana.6. gün 0 mış sonradan artmış.demekki olabiliyor böyle.içim rahatladı valla.inşalahhhhhhhhhhhhhhh değerlerin bol bol katlanırda bebişini alısın kucağına.

izmircim çok çok sağol. Güzel duan için. Allah razı olsun canım. Allah sana da hayırlısı ile pozitifi görmeyi nasip etsin canım. Birbirimize dua etmeye devam edelim inşa Allah!.. Kimin duasının makbul olduğunu biz bilemeyiz. Rabbimiz elbet aramızdan birinin duasını kabul edecektir.

canım tebrik ederim..hayırlı olsunn..:nazar::nazar::nazar:
değerinde yükselir inşallah rahat ol.
geç kaldım yazamadımmm cnm .:17:

selam kızlar. bugün doktora gittim. tedavimin yedinci günü. sadece iki yumurtam varmış. bazen sonradan eklenenler olabiliyor dediler. sizde nasıldı. sonradan artma ihtimali var mı? cuma tekrar kontrole gidicem. pazartesi de yumurta toplama olucak büyük olasılıkla.

Back
X