Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

insallah hep beraber gulecegiz canim... allahim yardimcimiz olsun...

tahlıl sonucu 0.29
Sadece başım çok çok ağrıyor, ağlayamadım da boğazımda bır yumruk.

Şuan sana ne yazsak, ne desek biliyorumki boşşşş... nasıl olsa dikkate almıcaksın bile...

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki geçen yılki halim gözümün önüne geldi. Ben bi müddet doktoruma bakıp kalmıştım sonra tansiyonum düştü zaten baygınlık geçirdim falan... Sonra kafama şunu yerleştirdim herşeyin bi zamanı var günü gelince bebeğim bana gelecektir dedim. Allahın izniyle yeniden başladık. Tabiki ağlıcaksın üzüleceksin ama çok yıpranmadan yeniden kalkıp devam etmek gerek arkadaşım.. Dualarım seninle...

merhaba arkadaşlar sürekli sizi takip ediyorum ama yazmamıştım daha önce buraya.bende mayısta tüp bebek yaptıracağım.Adetimi bekliyorum.19-20 mayıs gibi hastalanacağım.şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum.önümüzdeki çarşamba günü bi ön görüşmeye gideceğiz doktorla.bakalım beni neler bekliyor.ben daha başlamadan heyecanlıyım.en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz umarım

agla.. birak kendini.. icine dert olur.. son acin olur insallah canim... kendini toparla yaz yine olurmu...
biliyorum teselli edecek kelime yok...

çok çok teşekkur ederım hepınıze, hani denır ya kaba olacak ama eşekten düşeni ancak eşekten düşen anlar dıye.
Etrafımdakı herkes ne kadar da senı anlıyoruz, üzüldük deseler bıle benı anlayamazlar. Ancak sız anlayabılırsınız, sağolun çok...
Eşim kocaman bı buket çiçek göndermış bana.
Üzerıne yıkılmak yok, oluncaya kadar devam yazmış. Çok şükürler olsun böyle bı eşe sahıp oldugum ıcın. Elimde olanın kıymetını bılmelıyım, elımde olmayan tutunamayan bebegın degıl. Hala daha ağlayamadım ama büyük patlama gerçekleşmedi :)
Eşim ağla istersen sonucu değiştirebılırsen dene dıyor, o da haklı..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende nezamandır üyeyim ama uzun zamandır yazmıyorum bazı arkadaşların yazdıklarını gözlerim dolu okudum.temmuz gelirse evleneli 7 seneyi btiricez 2 defa aşılama ve 1 defa tüp bebek yaptdırdım ama hepside olumsuz sonuçlandı tüp bebekte okadar umutluyum ki olacak diye içim kıpır kıpırdı ama büyük hayal kırıklığına uğradım kelimeler sözler hiçbirşey insanı teselli etmeye yetmiyor isyan etmek istemiyorum ama bazende duramıyorum etrafımda 2, yada 3,bebeğini bekleyen ama istemeyen insanlar var bende diyorum allahım neden isteyene değil de istemeyene verirsin belkide diyorum isyan ettiğim için olmuyor rabbim isteyen herkese ama herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin kimseyi böle sınamasın çok zor(

tahlıl sonucu 0.29
Sadece başım çok çok ağrıyor, ağlayamadım da boğazımda bır yumruk.

ne desem teselli değil bilirim yaşamış biri olarak, ağla rahatla bende bir gün boyunca sesimle ağladım zamanla kabuyllendim, arada birilerine anlatırken ağlıyordum sonra o da geçti ve her şeyi zaman bırakıp boş verdim olursa olur Allah bilir onun zamanını diye.. Allahtan ümit kesilmez kaderde neyse o sen sadece çabalarsın tevekkül edersin gerisi Allahtan... neler duyuyoruz tüplerini bağlıyken hamile kalanlar, korunurken kalanlar... Allahın mucizesine engel olmaz o yüzden kendini çok da yıpratma herşeyin zamanı var ve o zaman geldiğinde oluyor değilse de ne yapsan boş, ki bilirsin her insanın ne zaman doğacağı ve öleceği daha doğmadan belli böyle düşün o zaman gelince olacak... umut kesmeden devam sağlıklı beslenerek çalışmaya devam ilaç etkisiyle olmayacak bişey değil ben de oldu biliyorsun ben de hala kesin diyemiyorum kap atıışı ve 3 ay geçsin ozaman inanırım anca hala korkum var yine giderse diye Rabbime emanetiz...

Canim Allah mutlulugunuzu daim etsin nazar degmesin...Helal olsun Esine ne dusunceli bi davranis...Insallah bu mutlulugunuz bi bebekle ciceklensin...

sızlerın yazılarını okudukca ben aglıyorum sen nasıl tutuyosun kendını yoksa benmı sulu gozum bugun canım cok sıkkın okdr uzgunumkı ben boyleysen yasayan sızler nasılsınız kımbılır rabbım yardımcınız olsun arkadaslarım yasamadım ama o korkuları yasadıgım ıcın oyle ıyı anlıyorumkı rabbım hepımızın yardımcısı olsun bılıyorum bızımde bıgun evımız cocuk seslerıyle nese bulacak... İnşallahhhhhhhh

KIZLARR

BEN REGL OLDUM :)))).... Ama bir hafta erken oldu ... bir şey olur mu kızlar... haplardan mı ki ...

yarın doktorumu arayım sabahtan şimdi geç oldu...

ayy ben de heyecanlanıyor muyum ne :)...lucrine başlayalı 4-5 gün oldu daha korktum düşüncelerinizi bekliyorum canlarım

Bugün cok uzdu densizin biri beni.Agladim biraz...Suan yazarken gozlerim yasli.Cami icin dernekten bagis toplamaya gondermisler.Evimi actim tanidik diye dinledim.Benden once komsuma gelmisler ona beni sormus kadin oda bebek konusunu acmayin uzulyo demis.Tamam demis oda.Tam bizden cikarken aciyan bi ifadeyle ay canim biz senin icin sifa niyetiyle yasin dagitalim Allah sana ikizler nasip etsin dedi.Bagisini iste git sanane benim bebegimden,samimiyetine inanmiyorum kadinin cunku taniyorum aile icin konusabilecek en son kisi benim icin.Arkadas ben Kocami seviyorum bebek olsada olmasada biz bir aileyiz...Cok asabim bozuldu kocam olsaydi kesin kovardi evden...

hayırlı uğurlu olsun, bilgilerini verirsen listeye eklerim

bir sıkıntı olmaz herhalde inşallah her şey yolunda gider, güzel heyecanlar bunlar başlamak daha da heyecanlandırıyort normal

ya bırak allah aşkına ne sıkıyorsun tatlı canını ağlamana değer mi ya, ne ruhsuz andavallar var etrafımızda hepsini taksak oooo, seni anlıyorum hem de çok ama sen cahil cühelanın sözüne ne bakıyorsun ya, ben damadımın annesini üzenin var yaeşim yeni geldi yemek yemesi lazım yoksa seni bu ruh haliyle bırakmazdım canım, ama lütfen toparlan bizim kaderimizi ancak rabbimiz belirler onun da bizi göreceğine inanıyorum, yaşadıklarımızı görüyor mükafatını verecektir

Geldimmm. Nil göz yaşlarını sil bebeğim elbet bir gün güneş bizim için de doğacak önce gobeklerimizi sonra da bebeklerimizi buyutecegiz

Geldimmm. Nil göz yaşlarını sil bebeğim elbet bir gün güneş bizim için de doğacak önce gobeklerimizi sonra da bebeklerimizi buyutecegiz

Canim yaa cok tesekkur ederim guzel gonüllü arkadasim benim.Benim heyheyler geldi kirmizilarim geldiya onunda etkisiyle.Simdi iyiyim canim gecti gitti.Kocisim cukolata getirmis 4 tane birden yedim.Seratonin hormonlarim tavan yapti:)))

Canım ya çok üzüldüm sonucun olumsuz olmasına..bu acının ilacı ancak zaman olacak..ama sonra tekrar kaldığın yerden devam edeceksin canım..Çok güzel bir tespitte bulunmuşsun ama elinde olanın kıymetini bilmek lazım..bu zor süreçte eşlerimizde anlayışsın bize daha sıkıntı çıkartan kişiler olsaydı işimiz çok daha zorlaşırdı..siz birbirinize sarılın önemli olan eşin canım evlat insallah arkadan gelecektir..bizim imtihanımızda bu olacak..ama eşlerimizden aldığımız güçle bunlarıda atlatacağız..hem birbirini çok seven birbirine bağlı eşe hemde çok sevip kıymetini bileceğimiz evlatlara sahip olacağız inşallah..
Günlerdir evde çok sıkıldın hem havalarda güzelleşti..şimdi sıcak havanın tadını çıkar..günlerini doldur kendi kendine kalma..bizim okulda çok sevdiğim bir arkadaşımında kaç aydır çoçuğu olmuyordu çok üzülüyordu..bir kitlede oluşmuştu rahminde üzüntüden.çevre baskısı malum...her gördüğünde eltisi daha birşey yok mu deyip duruyormuş canını acıtmak istercesine..sonra kafasından çoçuk fikrini tamamen çıkartmış.. sanki yeni evliymiş gibi düşünmüş..aman be demiş boşver herşeyi..ne yumurtlama gününe ne başka bir şeye dikkat etmiş..sonra hastalığı bir hafta geçmiş..HİÇ İHTİMALDE VERMİYOR TABİ KİTLEDEN FALAN OLDU DİYE DÜŞÜNMÜŞ SONRA BİR BAKMIŞTA HAMİLE....zamanı gelmiş işte...şubat tatilinden bu yana gün saymaya başladı..
Şimdi sende sanki yeni evlenmiş gibi yaşa..eşinde öğretmen galiba onunda vakti vardır...gezin yeşilin mavinin tadını çıkartın güzelim bursada...Rabbim tez vakitte kucağını doldursun..uykusuz gecelerin olsun inşallah...

sağol canım benım, eşim bugun destek oldu cok. nelerı var bız şanslıyız şükür halımıze dıyor.
elden bırsey gelmıyor, zaman sadece o lazaım...
Bebişini sen daha doğurmadan bız de hamıle oluruz ınş. sana yetişiriz :))
Canim Allah mutlulugunuzu daim etsin nazar degmesin...Helal olsun Esine ne dusunceli bi davranis...Insallah bu mutlulugunuz bi bebekle ciceklensin...
sağol canım, allah razı olsun.. inş.
yok ben tutuyorum, bi an patlayacagım ama daha gelmedı o an sanırım. eşimin okuldan cocukların resımlerını cekıp cekıp eve getırmesı yok mu onun adına üzülüyorum işte..

canım arkadaşım varol, cok sağol..
birgun muhakkak evlat sahıbı olacağız ınş.buna ınanıyorum ben. ama o gun gelınceye kadar umarım sabrım benı terk etmez.
allah dağına göre kar verırmış. Benım de bu yüke katlanabileceğimi kararlamış demek kı.
Kaldıramayacagım bır yük vermemiştir.
şimdi işime devam, öğrencılerımı gerı kaldıkları yerden yetiştirmem lazım. gerı kaldılar sınavlar yapılacak. iş cok.
yoruldum dıyorum ama bu akşam adacayı kürüne bıle başladım.

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun, bilgilerini verirsen listeye eklerim

canım bilgilerimi vereyim.yaşım 31,neden sebepsiz infertilite bu ilk tüp bebek denemem olacak.2 yıldır korunmuyoruz olmuyor yinede.bundan önce klomen kullandım 4 ay gene olmadı.bakalım inşallah bu sefer olur tüple.

yumurta toplama işleminden çok korkuyorum ben ya.tamam uyuyor olacağım ama zaten asıl korktuğum narkoz.ya uyanamazsam bi daha diye.ne bileyim çok saçma ama işte napayım korkuyom.bronit var bende çok öksürürüm o yüzden.narkoz alınca sanki işte bişey olacak gibi...

canım takma kafana ... ben artık alıştım.. geçen misafirliğe eşimin akrabaları geldi ...size anlatamam çevremde herkes hamile ben sırıtıyorum tabi... neyse gelmiş gülerek mutfakta diğer kadınlar da var sizinki niye olamıyoo... dedi birkaç ay önce olsa ne kadar ağlardım ama ağlamadım...

eşime söyledim sadece o kadar.. bir gün herkes görecek ki bizim de ALLAH ın izni ile nur toplarımız dünyaya gelecekler..

kendini o yüzden üzme inan düşünmeyince başarıyorsun ... ve sana iyi geliyorsa kendini kandır kendine göre mesela ben yeni evli ! sayılırız diyorum yaşım genç diyorum millet 35 inden sonra çocuk sahibi oluyor filan diyorum sen de kendine göre bul canım inan bana işe yarıyor...:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…