Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

gercekten cok anlamsız oyle densız ınsanların soyledıklerıne uzulmek verın azının payını o utansın cocugumu ne zaan yapıcagımada sızmı karar verıceksınz deyın bıtsın gıtsın delı olurum ben boyle seylere allahtan bnm oyle sıkıntılarım yok 1 yıllık evlıyım yasımda 22 ınsanlar yınede soruyor tabıde bahanem ınandırıcı en azından olmasa bıde katıl olurdum herlde :) rabbım sabır versın yeterkı bıde saglık ha bıde cocuklar hayırlı bır aıle yanı

kıslar günaydın.pozitii gören arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.darısı bütün bebek isteyen arkadaşlarımın başına olsun hayırlısı ile.bende başladım tedaviye bugün iğnede 7.günüm yanında başka bir iğne daha verdi 2 gün göbekten vurulcan bunlar erken çatlamasını engellicek falan dedi.10 mm-12mm çaplarında yumurtalar var dedi.9.gün tekrar çağırdı o gün tekrar iğne vercek sanırımbilmiyorum:44:merakla bekliyorum sonu güzel olur inşallah.

Günaydın tatlı arkadaşcıklarım bugun uzulmek yok aglamak yok hava guzel hayat guzel tadını cıkarmaya bakalım hayat kısa bugunler cabuk gecıcek bırde bakmısız uykusuz geceler vıyak vıyak aglayan cocuklar gerısını sız dusunun :):):)

merhaba nil
boyle insanlar bizim gibilerin cevresinden eksik olmazlar maalesef. bizim yapmamiz gereken onlari gormezden gelmek maalesef. benide insanlar her gorduklerinde varmi biseyler diyorlar. yok demekten biktim artik.. hatta bir ara dusunmuyoruz suan bebek diyordum :)))) napiiiim birakmiyorlar dedikodular...
hic canini SIKMA. elbet birgun allah yuzumuze gulecek. bizler ilime ve bilime inanan insanlariz. allahimizinda yardimiyla bebislerimizi kucaklayacagiz insallah birgun..
kaba bir ifade olacak ama ; o tur insanlari SALLA GITSIN....

canım hayırlı olsun tedavın ıns pozıtıfle sonuclanır ınssssss:)

AHH AHH gorecekmiyiz acaba o gunleri... buradada hava cok guzel... bu arada biz bulgaristanda yasiyoruz. yuani hem yasayip hem calisiyoruz :)))
havalar isindikca benimde calisma sevkim kayboluyor.. tatil dusunmeye basliyorum :)))

tedavin hayirli olsun canim. allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah...

ne kadar guzel iste cnm.. ya hemen yikilan, umudunu kaybeden, birdaha tup bebek denemesi yapamayacak olsak ne yapardik.. allahim bizi deniyor. elbet olacak sakin umitsizlige kapilma.. sadece sabret.
esinin inceligide ayri guzel tabiki.. siz birbirinizi sevdikten sonra asamayacaginiz hicbir zorluk yok... insallah birgun mucizelerimize kavusacagiz. kendini oyalamaya calis birseylerle.. unutmak mumkun degil biliyorum.. zaman bize sadece alismayi ogretiyor..hayirlisi boyleymis diyip beklemekten baska caremiz yok..
gorusmek dilegiyle cnm

Canım benim çok zor günler bu günler ,Allah hayırlısını versin deriz ya bundada vardır bir hayır öyle düşün..tedavisinde yaşadıklarımız sıkıntılar sonucunda tabi umutlanmamak,hayal kurmamak da elde değil, sonunda daha çok üzülmemize neden oluyor malesef..toparlanmaya çalış canım Allah sağlık versin ,Rabbim inşallah en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün...

Allah isteyen herkese bebişler nasip etsin inşallah.bende mayıs ayında başlamayı düşünüyorum tedaviye.ilk denememde çok şükür kızım oldu 2 yaşında şuan.dondurulmuşlarla şansımızı tekrar deniycez.bakalım hayırlısı.tedaviye başlarsam eğer benide ekleyin arkadaşlar.bu arada hamiş kalmadan önce elevit kullandım tekrar başlamam gerekiyor mu acaba?bi de bebişim yerleştirildikten sonra kabak çekirdeği ve kuru dut yemiştim bol bol tutunmasına yardımcı oluyormuş sizde deneyin derim.

kızlar şimdi doktorla konuştum yarın sabah iğneler için gideceğim inşaallah.. bir de erken adet sorun değil dedi:).. işaallah hepimiz için hayırlı olsun...

günaydın arkadaşlar,uçanfasülye arkadaşımıza çok üzüldüm bende çok umutlanmak istemiyorum,eşimde olursa şöyle yaparız bu sefer olacak gibi dediğim zaman beni susturuyor hemen içinde kalsın güzel olan rüyamı bile anlatmamı istemiyor belkide doğru olan bu..dün opum vardı çok rahat girdim ama çıktığımda çok sancım oldu 20 yumurtadan 17 si döllenme yeteneği olan yumurtam varmış. kaçı döllendi bugün arayıp söyleyecekler..oh bee iğnelerden kurtuldum derken, birde hergün progestan iğnesi çıktı,test gününe kadar yapılaçak yaa(

bende 10 haftalık olana kadar totomdan iğne olmuştum artık oturamıyordum

cnmmm nasılsın inşallah güzel günler yakındırrrr bende cuma günü dr dayım o güne randevun var mı sennle tanısmayı cok isterim

AHH AHH gorecekmiyiz acaba o gunleri... buradada hava cok guzel... bu arada biz bulgaristanda yasiyoruz. yuani hem yasayip hem calisiyoruz :)))
havalar isindikca benimde calisma sevkim kayboluyor.. tatil dusunmeye basliyorum :)))

ooooo sen nerelerdeymıs oyle yaaa oralımısın yoksa ıs ıcın flnmı bende macırım buarada ben sımdılık evdeyım havaların tadını cıkarmaya caloısıyorum bıyandanda temızlıge gırısme ısteklerı uyanıyor ama karar veremıyorum :) tabı bnm sefamda atanana kdr beklıyorum bakalım ıns hayırlı bı yer olursa bende calısmaya baslarım

canım sorunumuz aynı ya ondan dikkatimiçekiosun acaba bizim eşlerimizde ya sorun psrem lerdn dolayı düşük olabilio progesteron ondan mı verio bnm kide vercek mi acaba

soğol canım benim inşallah hepimizin sonucu pozitif olur rabbim bizim kucaklarımızı boş bırakmaz.senin tedavin başladımı canım?

yok canım malesef aslında suan tedavıde 9 uncu gunum olucaktı tabı tedavı olsaydım zaman bukdr cabuk gecmezdı e2 ım yuksek cıktıgı ıcın doktrum 1 ay erteledı suan hayatımda hıc kullanmadıgım ve hep merk ettıgım dogumknrtl hapını kullanıyorum :) merk etmemın sebebı kılo aldırıyo olması azcık zayıfımda allah ızın verırse 20 mayıs gıbı adet olmayı beklıyorum hayırlısı bakalım

is icin geldik cnm.. turk fabrikasinda calisiyoruz esimle beraber..muhendisiz. sen ogretmensin sanirim..
bahar temizligi vakti yaklasiyor bende de kipirtilar olmaya basladi.. bu hafta sonu temizlik var sanirim :))))

cnmmm nasılsın inşallah güzel günler yakındırrrr bende cuma günü dr dayım o güne randevun var mı sennle tanısmayı cok isterim

maalesef canım bana perşembeye randevu verdi sabah 11 için.tanışırız canım inşallah.elbet birgün randevumuz denk gelecek inşallah.sen neden gidiyorsun hasta olsunmu başlıyormusun yoksahakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…