canım takma kafana ... ben artık alıştım.. geçen misafirliğe eşimin akrabaları geldi ...size anlatamam çevremde herkes hamile ben sırıtıyorum tabi... neyse gelmiş gülerek mutfakta diğer kadınlar da var sizinki niye olamıyoo... dedi birkaç ay önce olsa ne kadar ağlardım ama ağlamadım...
eşime söyledim sadece o kadar.. bir gün herkes görecek ki bizim de ALLAH ın izni ile nur toplarımız dünyaya gelecekler..
kendini o yüzden üzme inan düşünmeyince başarıyorsun ... ve sana iyi geliyorsa kendini kandır kendine göre mesela ben yeni evli ! sayılırız diyorum yaşım genç diyorum millet 35 inden sonra çocuk sahibi oluyor filan diyorum sen de kendine göre bul canım inan bana işe yarıyor...:)))))))))))))
Bugün cok uzdu densizin biri beni.Agladim biraz...Suan yazarken gozlerim yasli.Cami icin dernekten bagis toplamaya gondermisler.Evimi actim tanidik diye dinledim.Benden once komsuma gelmisler ona beni sormus kadin oda bebek konusunu acmayin uzulyo demis.Tamam demis oda.Tam bizden cikarken aciyan bi ifadeyle ay canim biz senin icin sifa niyetiyle yasin dagitalim Allah sana ikizler nasip etsin dedi.Bagisini iste git sanane benim bebegimden,samimiyetine inanmiyorum kadinin cunku taniyorum aile icin konusabilecek en son kisi benim icin.Arkadas ben Kocami seviyorum bebek olsada olmasada biz bir aileyiz...Cok asabim bozuldu kocam olsaydi kesin kovardi evden...
kıslar günaydın.pozitii gören arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.darısı bütün bebek isteyen arkadaşlarımın başına olsun hayırlısı ile.bende başladım tedaviye bugün iğnede 7.günüm yanında başka bir iğne daha verdi 2 gün göbekten vurulcan bunlar erken çatlamasını engellicek falan dedi.10 mm-12mm çaplarında yumurtalar var dedi.9.gün tekrar çağırdı o gün tekrar iğne vercek sanırımbilmiyorum:44:merakla bekliyorum sonu güzel olur inşallah.
Günaydın tatlı arkadaşcıklarım bugun uzulmek yok aglamak yok hava guzel hayat guzel tadını cıkarmaya bakalım hayat kısa bugunler cabuk gecıcek bırde bakmısız uykusuz geceler vıyak vıyak aglayan cocuklar gerısını sız dusunun :):):)
canım hayırlı olsun tedavın ıns pozıtıfle sonuclanır ınssssss:)
kıslar günaydın.pozitii gören arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.darısı bütün bebek isteyen arkadaşlarımın başına olsun hayırlısı ile.bende başladım tedaviye bugün iğnede 7.günüm yanında başka bir iğne daha verdi 2 gün göbekten vurulcan bunlar erken çatlamasını engellicek falan dedi.10 mm-12mm çaplarında yumurtalar var dedi.9.gün tekrar çağırdı o gün tekrar iğne vercek sanırımbilmiyorum:44:merakla bekliyorum sonu güzel olur inşallah.
çok çok teşekkur ederım hepınıze, hani denır ya kaba olacak ama eşekten düşeni ancak eşekten düşen anlar dıye.
Etrafımdakı herkes ne kadar da senı anlıyoruz, üzüldük deseler bıle benı anlayamazlar. Ancak sız anlayabılırsınız, sağolun çok...
Eşim kocaman bı buket çiçek göndermış bana.
Üzerıne yıkılmak yok, oluncaya kadar devam yazmış. Çok şükürler olsun böyle bı eşe sahıp oldugum ıcın. Elimde olanın kıymetını bılmelıyım, elımde olmayan tutunamayan bebegın degıl. Hala daha ağlayamadım ama büyük patlama gerçekleşmedi :)
Eşim ağla istersen sonucu değiştirebılırsen dene dıyor, o da haklı..
günaydın arkadaşlar,uçanfasülye arkadaşımıza çok üzüldüm bende çok umutlanmak istemiyorum,eşimde olursa şöyle yaparız bu sefer olacak gibi dediğim zaman beni susturuyor hemen içinde kalsın güzel olan rüyamı bile anlatmamı istemiyor belkide doğru olan bu..dün opum vardı çok rahat girdim ama çıktığımda çok sancım oldu 20 yumurtadan 17 si döllenme yeteneği olan yumurtam varmış. kaçı döllendi bugün arayıp söyleyecekler..oh bee iğnelerden kurtuldum derken, birde hergün progestan iğnesi çıktı,test gününe kadar yapılaçak yaa(
AHH AHH gorecekmiyiz acaba o gunleri... buradada hava cok guzel... bu arada biz bulgaristanda yasiyoruz. yuani hem yasayip hem calisiyoruz :)))
havalar isindikca benimde calisma sevkim kayboluyor.. tatil dusunmeye basliyorum :)))
günaydın arkadaşlar,uçanfasülye arkadaşımıza çok üzüldüm bende çok umutlanmak istemiyorum,eşimde olursa şöyle yaparız bu sefer olacak gibi dediğim zaman beni susturuyor hemen içinde kalsın güzel olan rüyamı bile anlatmamı istemiyor belkide doğru olan bu..dün opum vardı çok rahat girdim ama çıktığımda çok sancım oldu 20 yumurtadan 17 si döllenme yeteneği olan yumurtam varmış. kaçı döllendi bugün arayıp söyleyecekler..oh bee iğnelerden kurtuldum derken, birde hergün progestan iğnesi çıktı,test gününe kadar yapılaçak yaa(
soğol canım benim inşallah hepimizin sonucu pozitif olur rabbim bizim kucaklarımızı boş bırakmaz.senin tedavin başladımı canım?
ooooo sen nerelerdeymıs oyle yaaa oralımısın yoksa ıs ıcın flnmı bende macırım buaradaben sımdılık evdeyım havaların tadını cıkarmaya caloısıyorum bıyandanda temızlıge gırısme ısteklerı uyanıyor ama karar veremıyorum :) tabı bnm sefamda atanana kdr beklıyorum bakalım ıns hayırlı bı yer olursa bende calısmaya baslarım
cnmmm nasılsın inşallah güzel günler yakındırrrr bende cuma günü dr dayım o güne randevun var mı sennle tanısmayı cok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?