Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

is icin geldik cnm.. turk fabrikasinda calisiyoruz esimle beraber..muhendisiz. sen ogretmensin sanirim..
bahar temizligi vakti yaklasiyor bende de kipirtilar olmaya basladi.. bu hafta sonu temizlik var sanirim :))))

rabbım hayırlı kazanclar versın gurbette olmak zordur bnde ogretmen olacagım ıns atanırsam olmadı sozlesmelı baslıcam bu sene bızım ısler cok zor :)

yok canım malesef aslında suan tedavıde 9 uncu gunum olucaktı tabı tedavı olsaydım zaman bukdr cabuk gecmezdı e2 ım yuksek cıktıgı ıcın doktrum 1 ay erteledı suan hayatımda hıc kullanmadıgım ve hep merk ettıgım dogumknrtl hapını kullanıyorum :) merk etmemın sebebı kılo aldırıyo olması azcık zayıfımda :16: allah ızın verırse 20 mayıs gıbı adet olmayı beklıyorum hayırlısı bakalım

o saman ne diyoruz hayırlısı ile gelsin 20 mayıs veeeeeee dolsun göbeğin bebeklerinle inşallah:)

maalesef canım bana perşembeye randevu verdi sabah 11 için.tanışırız canım inşallah.elbet birgün randevumuz denk gelecek inşallah.sen neden gidiyorsun hasta olsunmu başlıyormusun yoksa:52:hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

hasta oldum ama bidaki adetmle başlamayı düşünüoz biz rahim dinlensin demişti dr umuz :) cuma günü sis die bşy cekecek bana canım ondan gidiorum dua et bana olurmuuu???

o saman ne diyoruz hayırlısı ile gelsin 20 mayıs veeeeeee dolsun göbeğin bebeklerinle inşallah:)

:):):):) oyle pozıtıf bır enerjı verdınkı anlatamam canım yaaaaa suan boyle bakıp bakıp guluyorum colk hosuma gıttı tesekkur ederım sennınde gobısın dolsun ınsssssssss sonrada kucagın tabııııııııııııkııııııı :46:

canım sorunumuz aynı ya ondan dikkatimiçekiosun acaba bizim eşlerimizde ya sorun psrem lerdn dolayı düşük olabilio progesteron ondan mı verio bnm kide vercek mi acaba

ondan mı bilmiyorum canım,opu dan 1 gün önce kan verdim kandan bakıpmı ona göremi veriyolar..hapı olsaydı keşke iğnesi kalın geldi biraz bana ,yada küçük iğnelere alıştim ondan bana büyük geldi:) vajinal jel verdi sabah akşam , oda aynı görevi görmüyo mu acaba birde iğne verdi yaw:(

rabbım hayırlı kazanclar versın gurbette olmak zordur bnde ogretmen olacagım ıns atanırsam olmadı sozlesmelı baslıcam bu sene bızım ısler cok zor :)

ogretmenlik atanana kadar zor maalesef.. allah sabir versin cnm beklemek zordur.. olsun sozlesmeli ile baslarsin atanana kadar.. ben rahatim burda :)) karisan falan yok esimle ben variz sadece.. bir basimizayiz, mutluyum yani burda :)))))

hasta oldum ama bidaki adetmle başlamayı düşünüoz biz rahim dinlensin demişti dr umuz :) cuma günü sis die bşy cekecek bana canım ondan gidiorum dua et bana olurmuuu???

etmezmiyim ben bu yolda uğraşan çabalayan herkes için dua ediyorum rabbim bizede annelik duygusunu tatdırsın en kısa zamanda inşallah.seninde kontrolün allahın izni ile çok güzel geçecek merak etme.bizde herkes gibi önce kendimizi anne sonra eşlerimizi baba sonra babalarımızı dede yapcaz allahın izni ile:34:

Allah nasip ederse bende tüp bebek tedavisine başlayacağım. İlaç ve öncesindeki tedavilerle zaman kaybetmek istemiyorum. Çünkü yaşım küçük değil.

tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonucunda pozitif olur.:34:

MENACC, MYSNOW, BILGEN diger arkadaslarim tesekur ederim desteginiz icin.Uzdum sizide hakkinizi helal edin. 6 yildir bu sorulardan biktim usandim artik..Hadi ilk zamanlar dusunmuyoruz diyodum ama simdi...Kapatin bu konuyonu konusmak istemiyorum dicem.Allahim sukurler olsun sana dunyayi kullarinin merhametine birakmiyosun!Yoksa dunya cekilmez bi yer olurdu...

ogretmenlik atanana kadar zor maalesef.. allah sabir versin cnm beklemek zordur.. olsun sozlesmeli ile baslarsin atanana kadar.. ben rahatim burda :)) karisan falan yok esimle ben variz sadece.. bir basimizayiz, mutluyum yani burda :)))))

evet canım cok zor bıtek o deıl herseuy zorkı hayatta ama en onemlı esınle bırbırını sevmek ve her zorlukta mutlu olmak ozmn hersey atlatılır rabbım bozmasın mutlulugunuzu bıde o mutluluga cocuklar eklensın ıns bu dunya ıcın baska dılegımız yokkı :):)

MENACC, MYSNOW, BILGEN diger arkadaslarim tesekur ederim desteginiz icin.Uzdum sizide hakkinizi helal edin. 6 yildir bu sorulardan biktim usandim artik..Hadi ilk zamanlar dusunmuyoruz diyodum ama simdi...Kapatin bu konuyonu konusmak istemiyorum dicem.Allahim sukurler olsun sana dunyayi kullarinin merhametine birakmiyosun!Yoksa dunya cekilmez bi yer olurdu...

ıcıne attıkca daha cok bırıkır canım verıceksın agzının payını bı ohhh cekıceksın ve onu dusunmekten kafama takmaktan kurtulucaksın bunun baska caresı yok bısey demezsen o sozler senın beynını kemırıcek zaten derdın var bıde bu eklnıcek bosver sen ınsanları dusunme bırak artık onlar senı dusunsun bazı ınsanlara karsı bencıl olmak lazım kesınlıkle bızım arkadsımızı kımse uzemez sen onu bana yolla sacını basını yolıyım :):):)

ıcıne attıkca daha cok bırıkır canım verıceksın agzının payını bı ohhh cekıceksın ve onu dusunmekten kafama takmaktan kurtulucaksın bunun baska caresı yok bısey demezsen o sozler senın beynını kemırıcek zaten derdın var bıde bu eklnıcek bosver sen ınsanları dusunme bırak artık onlar senı dusunsun bazı ınsanlara karsı bencıl olmak lazım kesınlıkle bızım arkadsımızı kımse uzemez sen onu bana yolla sacını basını yolıyım :):):)

Canim sagolasin.Iste bazen geliyolar soldan soldan.Bazen en yakin akrabalarimiz yapiyo bunu herzaman agzinin payini veremiyosun... Bende giciklik olsun diye bazen bana soru soranlara"dogurmak meziyet deil kedi kopekte doguruyo;onemli olan once Kadin olabilmek,es olabilmek her doguran Ana olamiyor diyorum" o zaman gik diyemiyolar...

bende varıııımmmm :))))) ilk denemem negaitfti..florence ghtingalede oluyorum tedaviyi. şubatta rahim kalınlaşmadığı için ertelendi tedavim ama şimdi 10mm :))) yüzüm güldü inş bu sefer olumlu olcak sonucum inanıorum..6 mayıs transfer tarihim desteğe ihtiyacım var :(( varmı benim gibi bekleyen???:18::18:

merhaba nil
boyle insanlar bizim gibilerin cevresinden eksik olmazlar maalesef. bizim yapmamiz gereken onlari gormezden gelmek maalesef. benide insanlar her gorduklerinde varmi biseyler diyorlar. yok demekten biktim artik.. hatta bir ara dusunmuyoruz suan bebek diyordum :)))) napiiiim birakmiyorlar dedikodular...
hic canini SIKMA. elbet birgun allah yuzumuze gulecek. bizler ilime ve bilime inanan insanlariz. allahimizinda yardimiyla bebislerimizi kucaklayacagiz insallah birgun..
kaba bir ifade olacak ama ; o tur insanlari SALLA GITSIN....

Arkadaşım çok doğru şeyler yazmışsın. İnançlı insanlar böyle şeyler sormamalı zaten. İnsan ruhunu Allah yaratmıştır. Rabbim yazmışsa doğacaktır. Bizler arada sadece emanetçileriz. Oluyormuş olmuyormuş dedikodusunu çok severler insanlar nedense. İnanın bu soruları soranlar yeterli inanç ve kültürel birikimi olmayan insanlar. Sorulara gelince ben insanlara kaçamak cevaplar vermiyorum. Öğrenmek istediklerini ver. Ne düşünmek istiyorlarsa onu düşünsünler. Sorulara bir kere cevap verirsin bir daha ısrar etmezler. Sen taktıkça üstüne gelirler. Yabancı ülkelerde nasıllar bilemem ama bizler kendimizi hep iyi, mükemmel ve eksiksiz gösterme çabasındayız. Bu bizleri daha çok kasıyo aslında. Ne gerek var. Hem bebeğin olmaması eksiklik mi yo hayır. Olursa seviniriz olmazsa bizim için en hayırlısını Rabbim bilir deriz...Sevgilerimle...

bende varıııımmmm :))))) ilk denemem negaitfti..florence ghtingalede oluyorum tedaviyi. şubatta rahim kalınlaşmadığı için ertelendi tedavim ama şimdi 10mm :))) yüzüm güldü inş bu sefer olumlu olcak sonucum inanıorum..6 mayıs transfer tarihim desteğe ihtiyacım var :(( varmı benim gibi bekleyen???:18::18:

Merhaba arkadasim hayirli olsun tedavi n.Insallah bu denemende pozitifi gorursun..Ben 17 mayista ilk ignemi olcam uzun protokol tedaviye basliyorum kismetse..

yumurta toplama işleminden çok korkuyorum ben ya.tamam uyuyor olacağım ama zaten asıl korktuğum narkoz.ya uyanamazsam bi daha diye.ne bileyim çok saçma ama işte napayım korkuyom.bronit var bende çok öksürürüm o yüzden.narkoz alınca sanki işte bişey olacak gibi...

Hayatım hepimiz yaşadık böyle endişeler. Ama inan bu kadar taktigina uzuleceksin sonra rahat ol masaya yattiktan sonra uykum geldi sanmistim çok tatlı bir uykuya yattım ve uyandigimda her sey bitmişti:))) aksam listeye ekleyecegim canım

Arkadaşım çok doğru şeyler yazmışsın. İnançlı insanlar böyle şeyler sormamalı zaten. İnsan ruhunu Allah yaratmıştır. Rabbim yazmışsa doğacaktır. Bizler arada sadece emanetçileriz. Oluyormuş olmuyormuş dedikodusunu çok severler insanlar nedense. İnanın bu soruları soranlar yeterli inanç ve kültürel birikimi olmayan insanlar. Sorulara gelince ben insanlara kaçamak cevaplar vermiyorum. Öğrenmek istediklerini ver. Ne düşünmek istiyorlarsa onu düşünsünler. Sorulara bir kere cevap verirsin bir daha ısrar etmezler. Sen taktıkça üstüne gelirler. Yabancı ülkelerde nasıllar bilemem ama bizler kendimizi hep iyi, mükemmel ve eksiksiz gösterme çabasındayız. Bu bizleri daha çok kasıyo aslında. Ne gerek var. Hem bebeğin olmaması eksiklik mi yo hayır. Olursa seviniriz olmazsa bizim için en hayırlısını Rabbim bilir deriz...Sevgilerimle...

Ahh arkadasim haklisin ama nerde oyle insanlar...Ben Almanyadayim kucuk bi kasabada yasiyorum.Burda cogu kadin ogrenim gormemis kendini yetistirmemis.Birbirlerini kocasinin arabasiyla evindeki esyayla degerlendiren insandan ne beklersin...Cocugun varmi diyorlar olmuyor diyorum bu sefer Kusur kimde diyolar."Kusur" ne demek ya...Defolumuyuz biz?

merhaba canım hoşgeldin :)) ben mayıs adetimle daha tedaviye başlıcam sen nisanda başlamışsın tedaviye :)) İnş bu kez bebeğine kavuşursun canım hepişmizin yolu açık olsun arkadaşım

Back
X