Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Merhaba arkadasim hayirli olsun tedavi n.Insallah bu denemende pozitifi gorursun..Ben 17 mayista ilk ignemi olcam uzun protokol tedaviye basliyorum kismetse..

inş cnm:)) darısı da sana olsun.. aman stresten uzak dur..beni ilkinde stres bitirdi..

merhaba canım hoşgeldin :)) ben mayıs adetimle daha tedaviye başlıcam sen nisanda başlamışsın tedaviye :)) İnş bu kez bebeğine kavuşursun canım hepişmizin yolu açık olsun arkadaşım

amin tatlım ... olumlu sonuçlar inş hepimiz.. bekleme çok zor geliyor:17::17:

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz:16:inşallah her şey gönlünüzce olur aksama dogru listeye ekleyecegim. Eksik bilgilerinizi yazarsaniz sevinirim:49:

Canim sagolasin.Iste bazen geliyolar soldan soldan.Bazen en yakin akrabalarimiz yapiyo bunu herzaman agzinin payini veremiyosun... Bende giciklik olsun diye bazen bana soru soranlara"dogurmak meziyet deil kedi kopekte doguruyo;onemli olan once Kadin olabilmek,es olabilmek her doguran Ana olamiyor diyorum" o zaman gik diyemiyolar...

ooooo ben kıme akıl verıyorumm sen ısını bılıyosun zaten bu cumleler bnm hayatta aklıma gelmez bravo sana boyle devam arkadasım

ooooo ben kıme akıl verıyorumm sen ısını bılıyosun zaten bu cumleler bnm hayatta aklıma gelmez bravo sana boyle devam arkadasım

Aslinda his hosuma gitmiyo boyle cumleler ama napayim canimi yakiyolar...Ben kimseyi uzmek istemem cok ince dusunurum aman alinirmi gucenirmi kalbi kirilirmi diye..Varsin olsun Rabbim herseyi goruyo..Ben ona havale ediyorum.Keske olmasa keske gormesem ama beni haksiz yere uzenlerin birgun Rabbim daha zor bi durumda karsima cikariyo.Allahin adeleti iste bu dunyada olmasa obur dunyada iyi yada kotu yaptigimiz herseyin bi karsiligi var...

Yumurta catlaması ıcın kac ml olması gerekıyo bı arkadasım ıcın soruyorum oda hamıle kalamıyoda suan 13 ml mıs yumurtaları

Ahh arkadasim haklisin ama nerde oyle insanlar...Ben Almanyadayim kucuk bi kasabada yasiyorum.Burda cogu kadin ogrenim gormemis kendini yetistirmemis.Birbirlerini kocasinin arabasiyla evindeki esyayla degerlendiren insandan ne beklersin...Cocugun varmi diyorlar olmuyor diyorum bu sefer Kusur kimde diyolar."Kusur" ne demek ya...Defolumuyuz biz?

Arkadaşım bu tarz insanlar her yerde mevcut. Ama zaten bu kişilerde senin arkadaşın değil. Daha doğrusu negatif elektrik aldığımız insanlar zaten bizlerin arkadaşı değil. Arkadaşımız olmayanlar insanların görüşleri de önemli değil. Bir daha böyle soru sorduklarında "Sen Allaha inanıyor musun" diye sor. Allaha iman eden kadere de inanır. İnsanın doğumu kaderdir. Kimin ruhunun yaratıldığını Rabbim bilir" Ben insanım bilemem diyeceksin. İnsanoğluna şaşırıyorum. Neden başkalarının üzüntülerinden mutlu olurlar. İnsanoğlu dünyaya herşekilde gelebilir, tamamen engelli de olabilir. Bugün sapasağlam olup yarın sakatta kalabilir. Başkalarında kusur arayanlar kendi kusurlarını göremeyen zavallılardır...

evet canım cok zor bıtek o deıl herseuy zorkı hayatta ama en onemlı esınle bırbırını sevmek ve her zorlukta mutlu olmak ozmn hersey atlatılır rabbım bozmasın mutlulugunuzu bıde o mutluluga cocuklar eklensın ıns bu dunya ıcın baska dılegımız yokkı :):)

allahim hepimize tattirsin insallah bebis sevgisini cnm... kucaklarimiz dolsunnnnnnnn

Canim sagolasin.Iste bazen geliyolar soldan soldan.Bazen en yakin akrabalarimiz yapiyo bunu herzaman agzinin payini veremiyosun... Bende giciklik olsun diye bazen bana soru soranlara"dogurmak meziyet deil kedi kopekte doguruyo;onemli olan once Kadin olabilmek,es olabilmek her doguran Ana olamiyor diyorum" o zaman gik diyemiyolar...

helal kiz sana....

Arkadaşım çok doğru şeyler yazmışsın. İnançlı insanlar böyle şeyler sormamalı zaten. İnsan ruhunu Allah yaratmıştır. Rabbim yazmışsa doğacaktır. Bizler arada sadece emanetçileriz. Oluyormuş olmuyormuş dedikodusunu çok severler insanlar nedense. İnanın bu soruları soranlar yeterli inanç ve kültürel birikimi olmayan insanlar. Sorulara gelince ben insanlara kaçamak cevaplar vermiyorum. Öğrenmek istediklerini ver. Ne düşünmek istiyorlarsa onu düşünsünler. Sorulara bir kere cevap verirsin bir daha ısrar etmezler. Sen taktıkça üstüne gelirler. Yabancı ülkelerde nasıllar bilemem ama bizler kendimizi hep iyi, mükemmel ve eksiksiz gösterme çabasındayız. Bu bizleri daha çok kasıyo aslında. Ne gerek var. Hem bebeğin olmaması eksiklik mi yo hayır. Olursa seviniriz olmazsa bizim için en hayırlısını Rabbim bilir deriz...Sevgilerimle...

merhaba buseden. tedavin hayirli olsun..
zaten bu muhabbetlere giren insanlar kulturel birikimi olmayanlardir.
''kalite asla tesaduf degildir'' prensibiyle yaklasilmali aslinda bu durumlarda :)))
yabanci ulkelerde bu kadar takmiyorlar bu olaylari.. kim kiminle kimin cocugu var kimin evi var kimin parasi var insanlarin umrunda degil. herkez kendi basina bir birey buralarda.. hic kimsenin derdide baskasini baglamiyor.
tamam bazi siki dostluklarda dertlesirsin anlatirsin ama karsindaki insan seni dinlerse tabiki.. dalgaya alirsa veya asagilayici konusursa zaten o an anlasilir.. en guzeli aslinda az ve oz dost edinmek.. insanlari iyi tanimak..

slm kızlar bugün op oldum sağlıklı üç yumişim var cumada allah izin verirse transferim var

canım opun oldu da ben kaçırdım nasıl durumun? yumurtalarının durumu nasılmış?
dün kafamı toparlayamadım, sormadım sanırım ya da okudum mu hatırlamıyorum.

saol inşlh bitane transfer ediyolar yalvar yakar yaptım ama genede bitane transfer edecekler

Neye göre 1 yada 2 acaba:44:çünkü yasa falan bahane bence 2 tane transfer etmek isteyen ediyor.belkide şans artsın diye iki tane transfer yapıyorlar.ama sen hiç takılma canım demekki seni merkerkezin kendisine güveniyo allahın izni ile o bitanede tutucak:):emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
Kızlar dün doktorum aradı, konuştuk. Bana adetınız bıtıp tamamen temızlenınce sizi görmek ıstıyorum dedı kontrol edecekmış. Neyı kontrol edecek ? Sonucta herşeyı bılıyor.rahımın durumunu da bılıyor.

Back
X