canım testi erken yapıp moralimi bozmak istemedim ,eşim kızar zaten almaz test falan günü belli ya ondan...bakalım yarından sonra belli olacak inşallah...inanılmaz bir rahatlık var normal mi bu acaba:) ben heyecanı 1-2 ay önce yaşıyorum sona doğru bi rahatlık geliyo, düğünümde de heyecanlanmamıştım:) canım bu rakam ne böyle kaç yumurtan donduruldu senin bu kadar para istediler,benden 5 yumurta için 300 tl istediler....Allah kolaylık versin çok pahalı...
en güzelını yapmışsın bekleyerek, benım ılk denememdı ya tecrubesızlık işte. yaptım moralım bozuldu erkenden.
sakinlik ve sabır en iyisi, taktir ettım cok.
12 tane yumurtam vardı geriye kalan. doktorumuz dondururum ama çözüldüğü zaman tutunma ıhtımali düşer %20'lere dedı. İstersenınz dondurmayalım dedi. İyi ki de dondurmadık, sayısına bakmıyorlar ama paket program deyıp tum dondurma işlemlerı ıcın o kadar para alıyorlar.
ben başka bir merkez istiyorum zaten, dondurulmaması iyi oldu. Tek bir hastaneye bağlı kalmamış olduk.
tüp bebek işlemı de bulundugum ildeki araştırdıgıma göre de dıger merkezlere göre pahalı . Neyse olumsuz bır tecrube oldu, olmuşla ölmüşe çare yokmuş. Hayıflansam da çaresi yok.
Son düzenleme: