Merhabalar güzel anne adayları ve aday adayları Umarım birgün 'aday' kelimesinden kurtulup Anne olabilir ve sağlıklı çocuklarımızla bir arada olabiliriz.Ben aranıza yeni katılmama rağmen uzuuunn süredir bu siteyi takip etmekteyim.Yazışmasamda sizlerle beraber dua ediyor, derdinizle dertleniyor,üzülüyor, sevincinizle hıçkırarak ağlıyorum , kendimce sizi teselli etmeye çalışıyorum,konuşuyorum sizlerle ama sessizce ... Şimdi dedim ki kendime '' sen de paylaş sesine ses olsun karşılıklı düşünceler'' 31 yaşıdayım 4 yıla yaklaşan bir evliliğim var Öğretmenim. 2 buçuk sene korundum (nedense kontrol benim elimde isteyince hemen olacakmış gibi düşünüyorum) Neden korundum Çünkü özel eğitim merkezinde çalışıyordum engelli çocuklara eğtim veriyordum Hayalim devlete atanayım daha rahat olur ve çocuğuma rahat bakarım dedim Derken 1 buçuk yıl sonra atamam oldu Şırnağın köyüne tayinim çıktı eşimden bir sene ayrı kalmak durumda kaldım 2 buçuk sene oldu evleneli artık hazırdım çocuk planlamaya ama ters giden bişeyler vardı 8-9 ay çocuğum olmadı ya bi sorun vardı ya da zamanı ayarlayamıyorduk Başkent hastanesine gittik bana yapılan testler ve ultrason sonuçlarına göre bir sorunum yoktu devam edin denemeye dedi Bu arada bio kimyasal gebelik geçirdim bu bile bizi yıpratmaya yettii Spermipgram testi yapıldı bu sonuca göre ileri hareketlilikte sorunumuz vardı Aşılama yapalım dedi Maliyetten dolayı zeynep kamile gittim orada yapılan tetkitler sonucu heyetten sebepsiz infertilite tanısı ile aşılama raporu çıktı gonal f 450 günde 75 kullandım herşey yolunda gitti ama sonuç negatif oldu Derken 2. raporda aşılama çıkınca Ben aşılamayla olamıyacağını düşündüm çünkü en nihayetinde hormon ilacı alıyorum Hipglisemi (inisülin direnci) hastasıyım 3 öğün glucobay (şeker ilacı)alıyorum Bu hastalıktan dolayı kilom var(75 kg) vermekte zorlanıyorum sadece almamak için az yiyorum Bu hormon iğneleri de defalarca uygulanacağından eşimle birlikte direk tüp bebek denemeyi düşündük ve çakmak erdem hastanesine gittik Tedaviiye başlamaya karar verdik.Dün 21. gün ultrason kontrolüme gittim sol yumurta rezervin biraz az dedi Uzun protokole karar verildi. Bismillah deyip tüp bebek tedavisine ''lucrin'' ile sabah akşam iğne ile başladım.Adetin 2. günü kontrolüm var .Rabbim bu süreçte yardımcımız olsun ,dualarımızı boş çevirmesin inşallhh