MİNESİ ve S_AKGUN çok tebrık ederım sizi, doğum haberlerınızı de duyarız ınş.sağlıkla kucagınıza alın
merhaba dejavu, ben de acıbadem de tedavı gordum ama Bursa'da. Eskişehirde de üniv.yi okumuştum. Ortak yonlerımız var, bir de üstüne ben de pko.luyum:))
fiyat farkına şaşırdım burada 4950 lira tedavi. tam 26 yumurta toplandı benden. pko.lulaarın cok yumurtası oluyor doğru.
acıbademde şu ara kampanyalı hastlalar var ve yogun oluyor, inş orası da burası gıbı degıldır.
benım ıgnelerım toplam 390 lıra tuttu.2 tane pregnyl evde aşılamadan kalmıştı, bır tane aldık ekstradan. dozu düşük başladık o yuzden 3kutu yeterlı oldu.
ama doktorum tedavı basında 1000-1500 arası tutar demıştı. senın tedavıye cevap vermene göre ıgne muktaı az ya da cok olur ve fıyat değişiklik gösterır.
dondruma da dıger hastanelere gore cok cok pahalı malesef acıbademde. 250 olan var 600 olan var 400 var, ama 1000 cok. Bir daha acıbademı düşünmuyorum o yuzden.İyi senden tahlıl ıstemışler, benden onu bıle ıstemedı doktor. Regl oldum su gun ıgnelere başlayalım dedı lap dıye başlayıverdık. Tecrubesızlıgımıze denk geldı. Belkı benım gebelıge engel olacak bır rahatsızlıgım var, hiç kontrol edılmedı ne yazık kı.
Hayırlı guzel sonuclar alman dılegıyle canım