• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım çok teşekkür ederim.ben de üzülmüştüm aranıza beni almayacaksınız sandım...tekrar sağol.inş kolay geçer

selam aksis ilk denemen mi cnm ??? bnde tüp bebeğe geçiş yapcam ilk olcak bnde merk ediyrum soruyorum saolsun burdaki arkadaşlarr çok iiler hemen cevap veriyrlar cnmm :)

selam canım.evet ilk tüp bebek denemem olacak..2 negatif aşılamam var maalesef..evet burdaki arkadaşlar çok süper..

ya cnm bnmde 2 negatif aşılamam oldu 3 ay ara verdim ve bu 3 ayda adetlerim düzensizleşti ki bnm adetlerim dakikti iice şaştı haizranda başlıcaz inş tedaviye ... bizim sebebsz infetitile yaşım 27 . sizin sorun ne cnm ? Allahım yüzümüze bakar inş bebeklerimiz gelir bi an önce ...

kizlar benimki olmadi galiba bugun sancilar oldu birkac kez benim. de butun umudum uctu gitti yine De cikmadik candan umit kesilmez :(

ya cnm bnmde 2 negatif aşılamam oldu 3 ay ara verdim ve bu 3 ayda adetlerim düzensizleşti ki bnm adetlerim dakikti iice şaştı haizranda başlıcaz inş tedaviye ... bizim sebebsz infetitile yaşım 27 . sizin sorun ne cnm ? Allahım yüzümüze bakar inş bebeklerimiz gelir bi an önce ...

canım ben de 2 ay ara verdim. şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum.ilaçlarım hazır,aldık.benim de değişti fazla değil ama.benim yaşım 30 bir yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum.ondan beridir her ay hamile kaldım sandım ama sonuç hüsran.inşallah bu son olur...sen nerdesin.nerde yaptıracaksın

canım ben de 2 ay ara verdim. şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum.ilaçlarım hazır,aldık.benim de değişti fazla değil ama.benim yaşım 30 bir yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum.ondan beridir her ay hamile kaldım sandım ama sonuç hüsran.inşallah bu son olur...sen nerdesin.nerde yaptıracaksın

cnm ben konyaya gitcem orda akrabamız tüp bebek uzmanı orda yptrcam ben bingöldeyim . eşimden ayrı gitcem o işi dolayısyla gelemicek sperm vermeye gelcek inş... ya ilaçlar nekdar =? bide tedavi ? sen nerdesin nerde yaprcaksın cnm?

kizlar benimki olmadi galiba bugun sancilar oldu birkac kez benim. de butun umudum uctu gitti yine De cikmadik candan umit kesilmez :(

Sancılarım vardı benim de ama sonuç pozitifti. Sancılar normal. Millet sancı olmayınca korkar sende tam tersi inşallah olmuştur canım benim:16:

canımm korkmaa sancı olması normal benimde oluyodu. hatta olmayınca korkuyodum bişeymi oldu diye kasıklarımda ağrı olunca seviniyodum bebişlerim benimle diyee.sende rahat ol olumsuz düşünme:34:

cnm ben konyaya gitcem orda akrabamız tüp bebek uzmanı orda yptrcam ben bingöldeyim . eşimden ayrı gitcem o işi dolayısyla gelemicek sperm vermeye gelcek inş... ya ilaçlar nekdar =? bide tedavi ? sen nerdesin nerde yaprcaksın cnm?

ben erzurumdayım.özel hastanede yaptıracam.rapor çıkardık üniversite hastanesinden.rapor sayesinde ilaçlar 740tl tuttu canım..

ben erzurumdayım.özel hastanede yaptıracam.rapor çıkardık üniversite hastanesinden.rapor sayesinde ilaçlar 740tl tuttu canım..

ya yakınmışız cnm :) peki tüp bebek ne kadar tutu ?? elazığda da var medical park ama ben konyaya gtmek istedik sonuçta güvendiğim bildim br dr olcak .. medicalde 7 milyar dediler tüp bebek içn.

Kanamam olmadı çok şükür canım ama dün öyle bir şişti ki karnım, oturup kalkarken zorlandım belli bir süre. Kısa süreliğine de olsa hamile gibi hissettim kendimi :) Bugün gayet iyiydim, sanki dün hiç operasyon geçirmemiş gibiydim. Haber gelmedi henüz ama merkezin sayfasından baktım bize verdikleri şifreyle, 14 tanesi döllenmiş görünüyor, bakalım yarın ne olacak. Güzel güzel bebişlerimiz olur inşallah :emir_bebek::52::52::52:
ay inşallah hepsi döllenir canım.gelmiş geçmiş olsun inşallah bende yarın kendimi o kadar iyi hissederim.hala hafif kramplarım var.olucak inşallah hepimizin çok güzel bebişleri olacak hepimiz teyze olucaz inşallah

ay inşallah hepsi döllenir canım.gelmiş geçmiş olsun inşallah bende yarın kendimi o kadar iyi hissederim.hala hafif kramplarım var.olucak inşallah hepimizin çok güzel bebişleri olacak hepimiz teyze olucaz inşallah

İnşallah canım, umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah rabbim. Ben gece bi ara tuvalete kalktım, o zaman bile vardı hafif kasılmalar ama sabah iyi uyandım çok şükür. Bakalım seninkiler ne durumda olacaklar yarın.

Selam kızlar,
Bugun bı arkadaşım haber verdı hamıleymış, ben tüp bebek ıcın koşturdugumda cocuk yapmaya karar verdık demıştı bugun de hamılelık haberı geldı, herkes ben mi. Millet şak diye hamıle oluyor yarabbim of:31:

MENACcım nasılsın, okuldan izin işini nasıl yaptın? raporlu musun 12 gun boyunca?

YEKZEBAN, BİLGEN nerelerdesınız ? :16:

Merhaba canım ben geriden geriden takip ediyorum işte..lucrin iğnemin 12. sini vuracağım yarın..bu iğneler adet dönemini etkiliyor benimkini 4-5 gün geçiktirdi..şükür bugün lekelenmem oldu yarın iyice kanamam olur herhalde.bütün dengem bozuldu bilemiyorum tabi nolur yine...yarın öğleden sonra hormon testi yaptıracağım e2, lh,fsh onlara bakacaklar..cumarteside doktora giderim gonal f ler başlar herhalde..
Hiç bir şey bizim planladığımız gibi gitmiyor hayatta Uçan fasulyem..ben geçen yıl vandaydım ya tabi herkes eşinden ayrı deprem bir yandan herkes sıyırmak üzere bide eş durumunu bir kaç günle kaçırıp iki yıl kalma durumumuz vardı.sonra düzeltildi şükürde.arkadaşlara diyordum artık ufak ufak çoçuk düşünün Allah ne gösterir belli olmaz hem fazladan bir yıl daha ayrı kalmazsınız eşinizden diye..o tavsiye ettiğim arkadaşların hepsi şimdi hamile..hatta biri doğal yoldan ikizlerine hamile..aynı şekilde kaç aydır gelinimize söyledim abimin eşine benle aynı yaşta çok ertelemeyin dünyanın binbir türlü hali var Rabbim aratmaz inşallah ama olmazsada bu çok uzun süreç gerektiren maddi manevi yorucu bir süreç dedim..bir kaç ay sonra oda hamile kaldı..geçen ay öğrendik..biz onlardan bir buçuk yıl önce evlenmiştik ve 2,5 yıldırda istiyorduk olmuyor ama ailemize ilk torunu onlar getirecek..ve insanlar çok acımasızlar en yakının bile olsa karşıdaki ne düşünür ne hisseder demeden insanın gözüne
gözüne sokuyorlar..yok hangi doktora gidelim, nerde doğum yapsak, ay çok yoruldum, çok uykum geldi nazları bir görsen..insan
düşünür bunların kaç yıldır çoçukları olmuyor üzülürler diye dimi...bizim okulda hiç çoçuğu olmamış bir öğretmen arkadaşımız var olurda hamile kalırsam ona nasıl söylerim üzülür diye onu düşünüyorum şimdiden..işte bizi bir tek biz anlıyoruz..insanlar bir garip..
AMA şu var ki Rabbim kimi neye layık görür kime ne nasip eder bunu sorgulamaya hakkımız yok bizim..sorgulayınca insan hem haddi aşıyor hemde çok yoruluyor be fasulyecim...
Rabbim en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah..öpüyorum seni..hüzünlendirme o güzel yüreğini....

Arkadaslar merhaba

Transferin 8. Gunu beta hcg 66.83 cikti ama cok erken diye guvenemedim.
Ve 11. Gun degerim 229 cikti.
Hamileyim.

İnsallah sonuna gelmeyi ve kucagima almayi nasip eder rabbim insallah.

Rabbim emek veren ve isteyen herkese nasip etsin.

Canım bu 15 gün sadece sana zor geçmeyecek bizede zor geçecek..Heyecanla senin güzel haberini almayı bekleyeceğiz..İnşallah hayırlısıyla iki bebeğin sıkı sıkı tutunur sana da hangisini seveceğini şaşırırsın büyütürken..Bu sefer olacak sadece sen değil bizde öyle hissediyoruz..olumlu enerjin onların sana daha sıkı sıkı tutunmalarını sağlayacak..
hem böyle yollarını gözleyen anne va babalarını hem nasıl bıraksınlar ki..herşey çok çok çok güzel olacak inşallah arkadaşım ..sen şimdiden uykusuz gecelerini hayal et, onlara alacağın renkli tokaları, yapacağın bebek odasını, rengarenk çoçuk kıyafetlerini(hem çoçuk mağazalarının önünden boynu bükük geçmeyeceksin artık istediğin kadar alabileceksin düşünsene bi), onların kokusunu, sarılıp uyuduğunu, banyo yaptırırken onla birlikte ıslanışını, parkta üstünün başının tozunu çamurunu hayal et..bunların hepsini dışarıdan izlemeyip yaşayacaksın inşallah....ve sadece senin olacak o sadece sana anne diyecek..korkunca sana koşacak, acıkınca senden isteyecek..en çok annemi seviyorum diyecek yani seni..anneciğim diyecek..sonra büyüyecek anneler gününü kutlayacak..senle birlikte hayatı öğrenecek.. Ve başkaları çoçuğunun kıymetini ve ne kadar büyük bir lütuf olduğunu bilmezken..sen nefesini duyduğun heran Allaha şükredeceksin..Damarlarına kadar anneliğini hissedecek ve bundan keyif alacaksın..İnşallah bunların hepsini yaşayacaksın canım arkadaşım:))

Arkadaslar merhaba

Hamileyim.

Canım tebrik ederim..Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Çok çok sevindim..o kadar uğraşıp elde etmeninde keyfi ve mutluluğu ayrı bir güzeldir şimdi..Darısı bizim başımıza inşallah...

Arkadaslar merhaba

Hamileyim.

Arkadaslar merhaba

Hamileyim.

canım benim tebrikler.çok sevindim.

Back
X