Günaydın arkadaşım. Çok yatma zaten kan dolaşımıza önemli. Hayırlı güzel haberlerle gelde bi ohh diyelim inşallah. Bende aynı p.tesiyi bekliyorum aksilik çıkmazsa transfer günü belli olacak. Bi sorunolursada uzun protokole geçme ihtimalimiz varmış hayırlısı olsun bakalım.
Allahım ne güzel heyacanlar bunlar bu yolda bekleyen herkes yaşasın inşallah. Kalp atışını durmakta nasip olur ömrünüze ömür katılır inşallah
Hadi gözün aydın. Bi sıkıntı çıkmadan kuzularını alırsın inşallah. Tutunma için ilk 3gün önemli zaten o bakımdan hiç stresesokma kendini. Rabbim ol dediyse hepsi bahane
Hayır olsun inşallah. Güzel haberlerle gelde bir umutta Şenol bizler için
Canım arkadaşlar gerekli cevabı vermişler ama bende yazmak istedim. Öncelikle senin içine sinmesi önemli ilk Dr.dan negatif alabilirsin ama elinden geleni yaptığına inanıyorsan şüpheye düşme. Dondurulmuşların varsa aşılama bana da mantıksız geldi. Dondurulmuşlarının olması büyük şans. Hakkında hayırlısı olsun
Hadi hayırlı olsun.son bekleyişin olsun inşallah
Maşallah hayırla göbüşüne al inşallah. Dilerim ki bu son bekleyişin olsun. Hamile değilim ama az kaldı olucam inşallah