• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

merhaba arkadaşlar..benim dün transfer günümdü ama 1,5 ay sonraya ertelendi dondurdular bebişleri..çünkü çok zor günler geçiriyorum ağır derecede ohss oldum,dün parasentez yapıldı 2 gün içinde tekrar yapılabilir.Allah kimseye yaşatmasın bunları gerçekten çok zor..geçmişi pek okuyamadım inşallah herkesin yolunda gidiyordur herşey..

Canım şuan sağlığın daha önemli bebisler bekler seni. Allah şifa versin. Bizi chaberdar etmeyi unutma çok çok geçmiş olsun.

bugün ikizlerimi gördüm çok sağlıklılarmış büün ilaçları kesti doktorum normal gebelik gibi oldu dedi sadece jel kaldı bide o bitse tüp bebekten sonra takiplere ücret ödeniyo mu bundan sonra bilen varmı

Oyyy annesinin kuzucukları allah sağlıkla dogurmani ve buyutmeni nasip etsin. Kalp artışından sonraki takipler ucretli diye biliyorum canım.

Son düzenleme:
limonportakal ve kartela çok çok tebrik ediyorum.allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.kızlar bugün kontrolüm vardı.10-15 tane yumurtam varmış şimdilik.iğnelerin 5. günü bugün.yalnız bugün çok kötüyüm.sağ kasığımda sürekli bi batma var.ama öyle böyle değil.çok acıyor.karnımın altında da bi gerginlik var.sürekli ağlamak istiyorum.sizlerdende hiç böyle kasıklarda batma yaşayan varmı?

kızlar nolur cevap yazın.çok kötüyüm.acayip bir batma var sağ kasığımda.böyle olan var mı?ohss mi oldum ki acaba?ama öyle olsa derdi herhalde doktor bugün muayenede.bu batmalar normalmiki?

kızlar nolur cevap yazın.çok kötüyüm.acayip bir batma var sağ kasığımda.böyle olan var mı?ohss mi oldum ki acaba?ama öyle olsa derdi herhalde doktor bugün muayenede.bu batmalar normalmiki?

Canım opu olmadın daha sanırım. Opu olmadan ohss olunmaz diye biliyorum. Çünkü toplandıktan sonra vücut su topluyor.onun içinde oğundan sonra bol su tüketmek gerekiyor. Şuanda yumurtalar geliştiği ve büyüdüğü için batma oluyor. O kadar iğne ilaç kullanılıyor doğal yolla olmadığı için o kadar yumurta sana şimdi sıkıntı veriyor.

canım sen ne çok şey vuruluosun öyle.bana sadece 212,5 gonal f verdiler..salı tekrar gideceğim...bakalım..seni takp ediyorum.inşallah hayırlı sonuçlar alrız

Aslında bana menegon verecekti bende de gonalf 3 kutu var aşılama raporlarından kalma onu söyleyince ilaca fazla para ödememek için 2 sinide kullan dedi ama dozları bana da çok fazla geldi endişeliyim biraz ama çarşamba kontrolünü merak ediyorum bu arada zaten lucrini kullanıyordum ona kontrolsüz çatlama olmaması için devam ediyorum Dün akşam yaptım iğnelerimi hepsinide göbekten yapıyorum(3 ayrı iğne ) çok zor oldu Menegonu yaparken özellikle zorlandım aslında kalçadan yapılıyor ama yakınımda hastane olmadığı için göbekten yapıyorum Çarşamba günü inşallhh iyi olur da dozu azaltırlar Tedavin hayırlı olsun canım bakalım aynı zamanda olur mu opu ? Sen kontrole ne zamn gideceksin

canlarim sabah test yaptirdim veeeeeee HAMILEYIM :16: :16: :16: rabbime binlerce sukurler olsun betami bilmiyorum sadece pozitif negatif testi yaptirdim bes dakikada cikti yarin doktorumla konusurum :))) rabbim tum bekleyenlere sizlere ayni duyguyu yasatsin insaallah bir sene boyunca ben bekledim bebegimi o gune kadar burada herkesin mutlu haberini okudum sukurler olsun rabbim bu gunleri bana nasip etti hepiniz dualarimdasiniz insaallah :nazar: :nazar :16: :34:

canlarim sabah test yaptirdim veeeeeee HAMILEYIM :16: :16: :16: rabbime binlerce sukurler olsun betami bilmiyorum sadece pozitif negatif testi yaptirdim bes dakikada cikti yarin doktorumla konusurum :))) rabbim tum bekleyenlere sizlere ayni duyguyu yasatsin insaallah bir sene boyunca ben bekledim bebegimi o gune kadar burada herkesin mutlu haberini okudum sukurler olsun rabbim bu gunleri bana nasip etti hepiniz dualarimdasiniz insaallah :nazar: :nazar :16: :34:

Cookk sevindim canim Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin :)) bizlerede en kisa zamanda nasip etsin bu yaziyi yazmayi :) hayirli ugurlu olsun tekrar :))

Allah tamamına erdirsin canım. Deli yaw o kadar dedik sana de mi. Ay sabah sabah çok mutlu bir haber bu. Flzask gel de halay çek kuzum.:nazar::49::7::54::16::21::21::21::21::21::21::21:

Hadi anlat bakalım belirtilerini heyecanla bekliyoruz:52:

Canımmm, hayırlı olsun, Çok sevindim okuyunca.:52::52::52: Buradan güzel haberleri okudukça hevesleniyorum iyice. Yarın benim de transferim var kısmetse, inşallah 10 gün sonra ben de güzel haberler verebilirim buradan. Rabbim keseyi görmeyi ve kalp atışlarını da duymanı nasip etsin inşallah canm

Allah tamamına erdirsin canım. Deli yaw o kadar dedik sana de mi. Ay sabah sabah çok mutlu bir haber bu. Flzask gel de halay çek kuzum.:nazar::49::7::54::16::21::21::21::21::21::21::21:

sagolun kizlar sizden de insaallah guzel haberler gelecek menac cim haklisin valla ne diyeyim :16: :16: dedim simdi pazar kimse girmez topige sasirtayim gorunce dualarim sizlerle hep birlikte doguralim kuzum :34:

hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bizlere de dua et taze anne,bizimde dualarımız seninle...

Canim gozun aydin olsun.Mutlulugun daim olsun...Kizlar kac kere Teyze olduk biz 14 mu oldu.Haftaya hepinizden guzel haberler alcaz Insaallah...

Çok güzel bir haber, çok güzel bir müjde. Allah sağlıkla, sıhhatle ve hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin canım. Darısı pıtpıtlarını duymaya inşa Allah!.. Amin!!!

Gününüz güzel geçsin arkadaşlar!.. Bu gün de güzel bir haberle başladık güne hayırlısı ile... Darısı gelecek bütün yeni günler ve evlat hasreti çeken bütün güzel anne adaylarına inşa Allah!.. Bu güzel haberlerin arkası kesilmesin inşa Allah!.. Amin!!!
Sevgili Menac senin de transferin hayırlı olsun canım. Müjdeli haberi de verirsin inşa Allah en yakın zamanda.

Canım opu olmadın daha sanırım. Opu olmadan ohss olunmaz diye biliyorum. Çünkü toplandıktan sonra vücut su topluyor.onun içinde oğundan sonra bol su tüketmek gerekiyor. Şuanda yumurtalar geliştiği ve büyüdüğü için batma oluyor. O kadar iğne ilaç kullanılıyor doğal yolla olmadığı için o kadar yumurta sana şimdi sıkıntı veriyor.

cevap yazdığın için teşekkür ederim canım.daha opu olmadım iğnelerin 6. günü bugün.bunu bilmiyordum.demek opudan sonra oluyor olursa eğer ohss.bugün biraz daha iyiyim şükür.batmalarım geçti.gece çok kötü oldum ama.ağladım resmen acıdan.iğne fobisi olan ben kendime iğne bile yapıyorum.bıktım usandım valla şimdiden.allahım nolur pozitif sonuç alayımda bir daha bunları yaşatmasın kimseye off

Canımın çok sevindim hayırlı olsun :64::64::64::64::64::64::64::64::64: Kızlar bende dün yumurtalarına bakarırsın şimdilik 14 tane yumurtam var doktrin gayet iyi gidiyo dedi çatlamamalıdır için iğne verdi ayyyy bu nasıl bor ıgne kalın zor soktum karnımı çok canımyandı yarın yine randevum var dualarınızı bekliyorum hepimiziöpüyorum :16::16::16:

Back
X