Hiç unutmuyorum 3. evlilik yıl dönümümüzde 2 ocakda artık tüp yada aşılamaya başlayalım doğal yoldan olmayacak demiştik gittik doktora.doktor hsg rahim filmi çektirelim belkide doğal yolla olur dedi.2 ay denedik olmadı.sonraki ay gittik tüp değil aşılama yapalım ama sadece bir kere deneyelim dedi tabi denedik sonuç negatif..bir sonraki ay tüp yapalım dedik doktor hayır histeraskopi yapalım dedi.tutunma oranın arttıralım birde içerde sıkıntı var mı onu görelim dedi..çok şükür başarılı bir ameliyattı..sonraki ay hadi tüp yapalım diye gittik olmaz bu ay içim rahat etmeyecek kendine gel dinlen hem bu ay uzun protoke başlamış olalım dedi..işte geldik bu aya ve bugün hadi tüp diye gittik doktora doktor çok şükür ARTIK BAŞLIYORUZ dedi..Bizim iş biraz kemal sunal filmine benzedi salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır gibi oldu...Ama canım doktorum ya benden daha iyi takip ediyor süreci birşey atlamak istemiyor.çok titiz davranıyor..ben sabırsız davransamda o herşeyin en iyisini yapıp takdir Allahın diyor...Sonuç ne olursa olsun doktorumdan yana içim çok rahat..
Şükür hafta sonu kırmızılar geldi.bugün 2. günüydü sabah hormon testi yaptırdım öğleden sonra doktoruma gittim sonuçlar güzeldi kistde oluşmamıştı..lucrine devam gonal f ler çarşamba günü başlıyor 225 vuracağım 3 gün cumartesi tekrar doktor kontrolü..Rabbim pozitifleri göstersin inşallah..Eğer herşey yolunda giderse belkide bir aydan kısa bir zaman içinde hamileyim diyebileceğim hala inanamıyorum..hiç kendimi anne olmaya bu kadar yakın hissetmemiştim...
Şükür hafta sonu kırmızılar geldi.bugün 2. günüydü sabah hormon testi yaptırdım öğleden sonra doktoruma gittim sonuçlar güzeldi kistde oluşmamıştı..lucrine devam gonal f ler çarşamba günü başlıyor 225 vuracağım 3 gün cumartesi tekrar doktor kontrolü..Rabbim pozitifleri göstersin inşallah..Eğer herşey yolunda giderse belkide bir aydan kısa bir zaman içinde hamileyim diyebileceğim hala inanamıyorum..hiç kendimi anne olmaya bu kadar yakın hissetmemiştim...