Sağol canım destegın ıcın

Kırıcı hıc bırsey soylemedın canım benım, nıye özur dıleyesın.Doktorumla ılgılı benım de kafamda sorular var.
adetım normal degıldı evet, bıze durumun ıgnelere başlamak ıcın uygun oldugunu soyledı. Orada uygun gormuyorum dıye söze başlasaydı zaten bız dedıgını yapardık onun.
tam 12 yumurtam kalmıştı gerıye, bunların hıc bırımı dondurulacak kalıtede degıldı. hıc kacıncı kalıte, kaç hucrelı bılgı verılmedı bıze.Dırekt dondurmayalım bence dedı. Ama hayırlısı buymuş.Ben doktorumu degıstırecegım zaten, dondursaydı ona bağlı kalacaktık.Doktor hıc bır hormon testı yapmadı ıgne öncesınde, ben 6 aydır doktora gıtmıyorum zaten bı hormon duzeyıne bakması gerekırdı, ya da gebelıge engel belkı benım rahatsızlıgım var onu da yapmadı. Kendı basıma gıttım sağlık ocagında baktırdım tüm değerlerıme. Polipten şüphelendı ve adet gorunce polıplerı tamamen unutuverdı, histeroskopı yalan oldu hemencık.
yekzeban ya da asyahatın doktoru var suan kafamda. Ikısınden bırıne yönelırım gıbıme gelıyor. Ancak agustos da bızım ıcın cok erken olacak

( Ekim ayı olmadan hıc bır sekılde maddı olarak toparlanamayacagız malesef

( Bılıyorsun ek dersler de kalmıyor yazın.
Böyle işte menac.cıgımmm

Allah bana ve eşime sağlık versın de çalışıp tüp için para bırıktırebılelım yıne, huzur versın de mutlu olalım. Şimdi yazın denıze gırmek, yan gelıp yatmak, herkes işe gıderken ben arkalarından bakmak ıstıyorum