• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Rabbim sana bağışlasın canım yavrunu
Saol canim insallahh
evet canım ama kese küçükmüş belki geç tutunmuştur falan dedi.10 gün sonra tekrar çağırdı o saman bakalım dedi.hayırlısı olsun canım hepimiz için.

canım yarın doktor kontrolün inşallah çok güzel geçecek.doktorun yorumuna göre 2.bir doktora görünmeyi düşünüyormusun?mutlaka git olurmu?herşey hakkında hayırlısı olsun canım.

Insallah nasibimizde ne varsa onu yasayacagim yarinki duruma gore hidebilirim canim

asyahayat güzel haberlerle gelmişsin. Merak içindeydim senin için. Rabbim iki meleğinide sana bağışlasın inşallah

SKGK bu mübarek gecede Rabbim dualarımızı geri çevirmesin sende meleğinden güzel haberler alarak gelirsin inşallah

orkide senin kuzunuda Rabbim size bağışlasın inşallah. Dinlenmene bak olur mu

Son düzenleme:
kızlarr kandilimiz mübarek olsun Allahım tekrarına eriştirsin inşallah. hamilelerin duaları kabul olur. annişlerimizden dua istiyorum kanamam durdu çok şükür teste kaldı 2 gün hepimizin hakkında hayırlısı..ALLAHA EMANET OLUN

kızlarr kandilimiz mübarek olsun Allahım tekrarına eriştirsin inşallah. hamilelerin duaları kabul olur. annişlerimizden dua istiyorum kanamam durdu çok şükür teste kaldı 2 gün hepimizin hakkında hayırlısı..ALLAHA EMANET OLUN

Kanamanın durmasina çok sevindim canım benim. İnşallah yerleşmiştir bebeğin ve inşallah iki gün sonra burdan musmutlu haberler verirsin:16:

Canım hayırlı ugurlu olsun sonu bebisli olsun. Arkadaşımın tek embriyosu oldu ikinci gün transfer edildi ve şimdi kızı iki aylık darısı başına canım benim:16:

Kanamanın durmasina çok sevindim canım benim. İnşallah yerleşmiştir bebeğin ve inşallah iki gün sonra burdan musmutlu haberler verirsin:16:

selam kizlar kandiliniz mubark olsun hamislerden anne adylarindan dualarini bekliyoruz dualarinizdan esirgemeyin bizi allahim bu mubarek gecenin yüzü hurmetine tüm dualarimizi kabul etsin emeklerimizi bosa cikarmasin kucaklarimizi bebekle doldursun insallhh....aminn amin amin.....benimde transferim cumartesi günü allahin izniyle bi aksilik cikmassa, 6.gün transferi olacak ins sagllikli bisekilde kalirlar transfer gününe kadar...

asyahayat güzel haberlerle gelmişsin. Merak içindeydim senin için. Rabbim iki meleğinide sana bağışlasın inşallah

SKGK bu mübarek gecede Rabbim dualarımızı geri çevirmesin sende meleğinden güzel haberler alarak gelirsin inşallah

orkide senin kuzunuda Rabbim size bağışlasın inşallah. Dinlenmene bak olur mu

amin canım ınşallah çok saol iyi dileklerin için...

olsun canim yine de gel bence, bak ben daha tedaviye bile baslayamadim, ne zaman baslicam o da belli degil ama yine de dolaniyorum ortalikta.. ins bizim de guzel gunlerimiz gelecek...

esimin son gunlerde uyguladigi taktik, belaya gul, o da eder tebeddul, degisir demekmis, yani bu bizim basimiza gelmis bi imtihan bununla bas edices ve kaybetmiyces. sonucta hayat devam ediyor,

bi de mesela baska seyle deneyebilirsin, ben bi tane cin cayi karisimi aldim internetter, her gun onu iciyorum kupa kupa,
sonra bi tane ozel karisim yaptik, zencefil, bal, havlican ve tarcin. bu da 3 yil boyunca cocugu olmayanlar falan sifa olmusmus, yani her zaman deniycek bi seyler var ins. denemek istersen soyle evde tarifine bakip yazayim ins sana ;)
cok cok optum!!!

biliyorum, baş edebılırız zaten bununla ama benım bu ara kafam ıyı degıl :31:
cok sey denedım, soğan suyu, incir kürü, adacayı kürü yok bır turlu adetım kendılıgınden gelmıyor.
Ben yazın kafamı dağıtmalıyım, çocuk derdi beklesin kenarda.
Sağol güzel dıleklerın ıcın canım :38:

Ey sana doğru uzanan elleri boş çevirmeyen, acıları dindirip ihtiyaçları gideren, kurumuş ağaca can veren rabbim, sen ki Hz. İbrahim"e 120, hz. sare"ye 90 yaşında iken evlat nasip eden yüceler yücesi , senin herşeye gücün yeter. Sen "Ol" dersen herşey oluverir. Bizler için de bir mucize yarat ne olur, ailemin, sevdiklerimin, evlat hasretiyle bekleyen canların, benim bildiğim bilmediğim bütün ihtiyaçlarını gider, hayırlı dualarını kabul et, hayırlı olmayanları hayırlısıyla değiştir. Bize sonsuz kereminle lütuflarını göndereceğin güne kadar sabır ver. Sana bütün kalbimle kalbimin tercümanı gözyaşlarımla yalvarıyorum evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu aciz kullarının dualarını kabul eyle bizleri evlat kokusundan mahrum etme yarabbim. Boyun büküp senden rahmet, merhamet, lütuf, sabır , af dilemeye geldim. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine, hz. Muhammmed (s.a.s) efendimizin yüzü suyu hürmetine, dertlilerin yüzü suyu hürmetine bu aciz kulunun dualarını kabul eyle yarabbim. AMİN

Ey sana doğru uzanan elleri boş çevirmeyen, acıları dindirip ihtiyaçları gideren, kurumuş ağaca can veren rabbim, sen ki Hz. İbrahim"e 120, hz. sare"ye 90 yaşında iken evlat nasip eden yüceler yücesi , senin herşeye gücün yeter. Sen "Ol" dersen herşey oluverir. Bizler için de bir mucize yarat ne olur, ailemin, sevdiklerimin, evlat hasretiyle bekleyen canların, benim bildiğim bilmediğim bütün ihtiyaçlarını gider, hayırlı dualarını kabul et, hayırlı olmayanları hayırlısıyla değiştir. Bize sonsuz kereminle lütuflarını göndereceğin güne kadar sabır ver. Sana bütün kalbimle kalbimin tercümanı gözyaşlarımla yalvarıyorum evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu aciz kullarının dualarını kabul eyle bizleri evlat kokusundan mahrum etme yarabbim. Boyun büküp senden rahmet, merhamet, lütuf, sabır , af dilemeye geldim. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine, hz. Muhammmed (s.a.s) efendimizin yüzü suyu hürmetine, dertlilerin yüzü suyu hürmetine bu aciz kulunun dualarını kabul eyle yarabbim. AMİN

Aminn aminn aminn......

:nazar::nazar::nazar::nazar:kızlarrrr transferin 14.günü veeeeeeeeee beta hcg 3728:16::16::16:
İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin:16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:kızlarrrr transferin 14.günü veeeeeeeeee beta hcg 3728:16::16::16:
İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin:16::16::16::16:

çook güzeelll büyük ihtimalle yavruların :) allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin miniklerinii

Maşallah canım benim, rabbim nazarlardan korusun. Sağlık sıhhat versin yavrularına da sana da. Artık onları en güzel şekilde korumak düşüyor sana ve eşine. İnşallah kıymetini bilir ve sana çok iyi bakar bu zaman zarfında eşin..

biliyorum, baş edebılırız zaten bununla ama benım bu ara kafam ıyı degıl :31:
cok sey denedım, soğan suyu, incir kürü, adacayı kürü yok bır turlu adetım kendılıgınden gelmıyor.
Ben yazın kafamı dağıtmalıyım, çocuk derdi beklesin kenarda.
Sağol güzel dıleklerın ıcın canım :38:

canımm senin gibi bi arkadaşım vardı çok zor adet oluyodu herşeyi denedi oda aşılamsı tutmadı sonra artık çocuk için uğraşmicam dediği zaman kendiliğinden hamile kaldı :) sonra 1. oldu bu çok zor oldu bida olmaz yine adet olmuyorum diyodu dha diğeri yaşını doldurmadan 2.ye hamile şimdi büyük allahım istedikten sonra herşey oluyo inş seninde hiç birşeye gerek kalmadan olur bütün dualarım seninle

masallh...... insallah yavrularin birakmayacaklar busefer annelerini.....allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrularini:)

Hayırlı uğurlu olsun canım benim, beklediğimiz güzel haberler geliyor be güzel darısı kese ve kalp atışına inşallah...

Back
X