sabahları nete girip şöyle bir olanı biteni okuyorum ama şuan için paylaşacak pek birşeyim yok göğüslerde şişkinlik bendede var ama sadece okadar.normal gebelikte bile adet gecikmeden anlaşılmıyor biz boşyere belirti arıyoruz kendimizde belirti yaşayan arkadaşların ilaçların etkileri olduğunu düşünüyorum. bana sanki olmayacakmış gibi geliyor hiç birşey hissedemiyorum offf çok zor beklemek sanırım pazartesi günü test yaptırabilirim benimki 5. günü trasferi idi pazartesi 10. gün oluyor bilmiyorum kafam çok karışık zaman geçmiyor. allah yüzümüzü güldürsün benim dondurulmuşumda yok aynı prosedürleri yaşayacagımı düşünmek bile beni şimdiden yoruyor mutlu haberlerimizi bekliyorum umarım annelerine sımsıkı tutunmuştur yumoşlar güzel haberleri sırasıyla paylaşırız inşallahh
İnşa Allah canım inşa Allah!.. Kurban olduğum Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürsün inşa Allah!.. Moralini bozmadan olumlu düşün canım. Eşimin bana sürekli hatırlattığı bir hadis var '' Allah kulumun zannı üzereyim.'' diyor. o hadiste. İşte Biz de güzel düşünüp güzel zannedelim ki, Rabbimizin güzellikleri tecelli etsin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım. Amin!!!

benim 3 gün kaldı kontrole ama 30 gün var gibi. kızmayın ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum
 benim 3 gün kaldı kontrole ama 30 gün var gibi. kızmayın ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum 

kucagımıza alacagımız günleri de göstersin inşallah!!!
kucagımıza alacagımız günleri de göstersin inşallah!!!