Evet imtihan dünyası burası. Hepimiz bir şekilde sınavdan geçiyoruz. Allah dağına göre kış verirmiş. Hep dua ediyorum ki, bizlere kaldıramayacağımız yük yüklemesin. İnsan garip bir varlık acının içinde bile kendini teselli edecek bişey buluyor. Benim ilk hamileliğin dış gebelikti. O zamanlar hamile kalmaya korktum. Çünkü dış gebelik hakikaten çok zor bir süreç. Maalesef yaşayanlar bunu çok iyi bilir. Sonra kimyasal yaşayınca dışgebelik değil diye sevindim. Bunları niye anlattım gülyüzlüm biliyor musun? Sen de her yeni günle birlikte kendini yenileyecek ve yaşadığın üzüntünün içinde kendine şükredecek bir nokta bulacaksın. Dana ne söyleyebilirim ki? Ama yaşayan biliyor canım. Allah yar ve yardımcın olsun!.. En kısa zaman da gönlün ve yuvan huzur dolsun. Bi de çocuk sesleriyle dolsun inşa Allah!.. Üzgünüm canım, çok üzgünüm...
Allah razı olsun canım güzel duaların için. Ben biraz sabırsızımdır, aceleciyim yapı olarak. Uzun süredir uğraşıyoruz bebek için ve olmayınca her ay hüsrana uğruyordum. Sonra tedavi süreçleri falan başladı, biraz da onunla vakit geçirdik derken buralara kadar geldik. Bu sonucu alınca dedim ki, hayırlısı buymuş demek ki Allah öyle uygun görmüş, böyle oldu diye. Ne dertli insanlar var, forumu okudukça dediğin gibi halime şükrediyorum artık. Bugün olmazsa yarın olur inşallah, yaşımız genç sonuçta, Allah'ım sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize. Aceleci olmanın da bir anlamı yokmuş yani, nasipten öteye gitmiyor hiçbir şey.