MAYIS 2014 anne adayları buraya :)

benim de bebeğim mayısda gelecek, hem de benim doğum günümde gelebilir 30 mayısda :))) kızlar belirtileriniz neler? ben hiç mide bulantısı baş dönmesi vs yaşamıyorum ama hamile kaldığım günden beri inanılmaz duygusal değişimler yaşıyorum, bir anda ağlama krizleri sonra bir anda kahkahalar :)) eşim kafayı yemek üzere:)) reflüm vardı mecburen tedaviyi yarıda kestik, mide yanmalarım bu nedenle felaket, bir de bel ağrım var. ama fazla değil. yani nazar değmesin rahat bir hamilelik geçiriyorum :)))
sizler nasılsınız?

Inş benim de mayıs sonu olacak. Ancak ben Allahın gücüne gitmesin ama. Zor bi hamilelik geçiriyorum. Bulantı kusma her zaman yok sadece stresli anlarında ortaya çıkıyor. Mide yanmam cok oluyor ona da surupla idare etmeye çalışıyorum . Ama bu duygu değişikliği beni mahvediyor. Cok stresliyim cok kaygı var ve neye kqygilandigim belli değil ama uykusuzluk huzursuzluk yapiyo direk iştah kesiliyor. Umarım 3. Ayın sonund geçer. Siz de durum nasil benim gibi olan var mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…