Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

missagor

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
2.594
4.882
333
Selam kızlar hamile kalmanın da hamilelik süreci kadar stresli olduğunun hepimiz farkındayız sanırım,bu sayfada bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler olarak birbirimize destek olalım istiyorum.
Ben 2 mayısta aşılama yaptirdim pek kolay olmadı benim için çok korktum ve panik atak geçirdim, kendi vücudum üzerindeki kontrolumu kaybetmek beni hep gerer zaten yine öyle oldu. Tabi en güzeli ve zevklisi normal yolla gebelik fakat buna engel problemlerle karşılaştığımızda Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin.
Aşılama listemin ilk üyesi ben olacağım izninizle;
Aşılama tarihi
missagor 02.05.2016 12. Gün negatif
life__ 06.05.2016 negatif
D dstn33 07.05.2016 12. Gün negatif
zeynepSav 02.05.2016 11. Gün pozitif
@ervanazim 02.05.2016 10. Gün negatif
toprak-35 02.05.2016 15.gün negatif
mischin 06.05.2016 14. Gün negatif
samojan 05.05.2016 negatif
T trilece34 07.05.2016 negatif
D Duam34 08.06.2016
A aylinvm 09.06.2016negatif
gunel92 11.05.2016 negatif
@Hayalci_almina 18.05.2016 negatif
@Bir_bilinmeyenli_denklem 09.05.2016negatif
R rune 21.05.2016
edosko 21.05.2016
yavrukartalim 21.05.2016
seyyah2015 26.05.2016
Papatya2126 26.05.2016
feministic 26.05.2016

Son düzenleme:
missagor aşılaman hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır ve burada hep birlikte seviniriz. beni de ekleyebilirsin listene. Yarın olucak aşılamam

Oncelikle hayirli olsun insallah tez zamanda saglikla kavusuruz bebislerimize.benim asilamam 7 mayista olacak beni de listeye ekleyebilir misiniz?sevgiler

Oncelikle hayirli olsun insallah tez zamanda saglikla kavusuruz bebislerimize.benim asilamam 7 mayista olacak beni de listeye ekleyebilir misiniz?sevgiler
Ekledim canım sanada kolay gelsin klomen kullaniyorsundur heralde aşılama süreci hormonlarımızı çok etkiliyor ben millet mont giyerken ince gömlekle yağmurda geziyordum

Ekledim canım sanada kolay gelsin klomen kullaniyorsundur heralde aşılama süreci hormonlarımızı çok etkiliyor ben millet mont giyerken ince gömlekle yağmurda geziyordum
Evet klomen kullandim gunde 2 adet.bu 3.asilamam olacak.sadece bu sefer geceleri basim ensem terlemis uyaniyorum.daha onceleri olmuyordu.

Evet klomen kullandim gunde 2 adet.bu 3.asilamam olacak.sadece bu sefer geceleri basim ensem terlemis uyaniyorum.daha onceleri olmuyordu.
İlk iki aşılamanda yumurta ve spermler ne durumdaydı canım, bu kez değişiklik var mı ? Ben çok zorlandim bidaha gerek olursa anestezi isteyeceğim

Ilk iki asilamada 5 gun klomen 2 gun ara sonrasinda yapilan kontrolde 17 ml yumurta gorunuyordu.bu ay fsh im yukseldigi icin iki gun daha gec buyudu ama buyudu.8 ile 10milyon hareketli spermle yapiliyor.mukemmel degil ama asilama icin yeterli diyorlar.zaten bu da olmazsa tup bebege gecilecek onda da 1 sperm yeter.sizin hamile kalmaktaki engeliniz ne

Ben ileri derece vajinismus tedavisi gordum evliligimin basinda.spekulumu takarken ilk basta biraz zorlaniyoruz ama sonra halloluyor anesteziye hic gerek duymadim.

Ben şimdiye kadar 3 kez hamile kaldım ama hicbirini doguramadim çeşitli testler vs yapıldı bi sebep bulunamadı sonra lenfosit aşısı yaptırdım bu kez düşmeyecek diye umut ederken şimdi de hamile kalamıyorum 7 aydır tekrar deniyoruz, ama 5 yıldır bebek mucadelesindeyiz.

Allah yasadiginiz skntlarin mukafatini saglikli gebelik ve saglikli bebekle versin.malesef ki cok zor surec.ama yilmadan mucadele etmek lazim.

Merhaba hanımlar.Bende aşılama ile hamile kalıp çok şükür Allah'a doğum yapanlardanım.Sorularınız olursa yardımcı olmaya hazırım.missagor genetik test yapıldımı sana?

Merhaba hanımlar.Bende aşılama ile hamile kalıp çok şükür Allah'a doğum yapanlardanım.Sorularınız olursa yardımcı olmaya hazırım.missagor genetik test yapıldımı sana?
Merhaba.saglikla buyutun yavrunuzu.sizin gebelik yolundaki engeliniz neydi ya da sebepsiz miydi..

Evet canım yapılabilen bütün testler yapıldi hepsi temiz tabi daha keşfedilmemiş birçok sebep olabilir. Onlemlerimizi alıyoruz. Hayırlısi bakalım.
Benim 2 yumurtam vardı 35 milyon sperm ve %65 hareketlilikle aşılama yapıldı sence tutma ihtimali yüksek mi?

Şansın yüksek bence.değerler iyi.benim 60 milyon sperm enjekte edilmişti.10 milyon sperme doktorlar yeterli diyor. Kaçıncı gun?

merhabalar benim aşılamamda 2 mayısta oldu beklemedeyım benide ekleyebilirsiniz
Aşılamamız aynı gün olmuş canım ne gibi değişiklikler var vücudunda farkedebildigin? Benim daha önceki gebeliklerimde göğüs ve göğüs ucu büyümesi olmuştu hergün ölçüyorum ucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…