Hayırlı olur inşallah canım .missagor aşılaman hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır ve burada hep birlikte seviniriz. beni de ekleyebilirsin listene. Yarın olucak aşılamam
Ekledim canım sanada kolay gelsin klomen kullaniyorsundur heralde aşılama süreci hormonlarımızı çok etkiliyor ben millet mont giyerken ince gömlekle yağmurda geziyordumOncelikle hayirli olsun insallah tez zamanda saglikla kavusuruz bebislerimize.benim asilamam 7 mayista olacak beni de listeye ekleyebilir misiniz?sevgiler
Evet klomen kullandim gunde 2 adet.bu 3.asilamam olacak.sadece bu sefer geceleri basim ensem terlemis uyaniyorum.daha onceleri olmuyordu.Ekledim canım sanada kolay gelsin klomen kullaniyorsundur heralde aşılama süreci hormonlarımızı çok etkiliyor ben millet mont giyerken ince gömlekle yağmurda geziyordum
İlk iki aşılamanda yumurta ve spermler ne durumdaydı canım, bu kez değişiklik var mı ? Ben çok zorlandim bidaha gerek olursa anestezi isteyeceğimEvet klomen kullandim gunde 2 adet.bu 3.asilamam olacak.sadece bu sefer geceleri basim ensem terlemis uyaniyorum.daha onceleri olmuyordu.
Ben şimdiye kadar 3 kez hamile kaldım ama hicbirini doguramadim çeşitli testler vs yapıldı bi sebep bulunamadı sonra lenfosit aşısı yaptırdım bu kez düşmeyecek diye umut ederken şimdi de hamile kalamıyorum 7 aydır tekrar deniyoruz, ama 5 yıldır bebek mucadelesindeyiz.Ilk iki asilamada 5 gun klomen 2 gun ara sonrasinda yapilan kontrolde 17 ml yumurta gorunuyordu.bu ay fsh im yukseldigi icin iki gun daha gec buyudu ama buyudu.8 ile 10milyon hareketli spermle yapiliyor.mukemmel degil ama asilama icin yeterli diyorlar.zaten bu da olmazsa tup bebege gecilecek onda da 1 sperm yeter.sizin hamile kalmaktaki engeliniz ne
Allah yasadiginiz skntlarin mukafatini saglikli gebelik ve saglikli bebekle versin.malesef ki cok zor surec.ama yilmadan mucadele etmek lazim.Ben şimdiye kadar 3 kez hamile kaldım ama hicbirini doguramadim çeşitli testler vs yapıldı bi sebep bulunamadı sonra lenfosit aşısı yaptırdım bu kez düşmeyecek diye umut ederken şimdi de hamile kalamıyorum 7 aydır tekrar deniyoruz, ama 5 yıldır bebek mucadelesindeyiz.
Merhaba.saglikla buyutun yavrunuzu.sizin gebelik yolundaki engeliniz neydi ya da sebepsiz miydi..Merhaba hanımlar.Bende aşılama ile hamile kalıp çok şükür Allah'a doğum yapanlardanım.Sorularınız olursa yardımcı olmaya hazırım.missagor genetik test yapıldımı sana?
Polikistik over den dolayı adet duzensizliği yaşıyordumMerhaba.saglikla buyutun yavrunuzu.sizin gebelik yolundaki engeliniz neydi ya da sebepsiz miydi..
Evet canım yapılabilen bütün testler yapıldi hepsi temiz tabi daha keşfedilmemiş birçok sebep olabilir. Onlemlerimizi alıyoruz. Hayırlısi bakalım.Merhaba hanımlar.Bende aşılama ile hamile kalıp çok şükür Allah'a doğum yapanlardanım.Sorularınız olursa yardımcı olmaya hazırım.missagor genetik test yapıldımı sana?
Aşılamamız aynı gün olmuş canım ne gibi değişiklikler var vücudunda farkedebildigin? Benim daha önceki gebeliklerimde göğüs ve göğüs ucu büyümesi olmuştu hergün ölçüyorum ucunumerhabalar benim aşılamamda 2 mayısta oldu beklemedeyım benide ekleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?