Ayın 2 sinde yapıldı canımŞansın yüksek bence.değerler iyi.benim 60 milyon sperm enjekte edilmişti.10 milyon sperme doktorlar yeterli diyor. Kaçıncı gun?
Bende şimdilik aspirin içiyorum hamilelik netleşince bende iğneye başlayacağım önlem olarakBende kan pıhtılaşması vardı ve hamileliğim boyunca hergun gobekten iğne yaptım.
Düşük yapmışsan veriliyor o istersen üniversite hastanesinde 2 düşük yaptım diyip o testleri yaptırabilirsin ya da özel genetik merkezinde yaptirabilirsinBen hic coraspin asprin vs kullanmiyorum hic bir doktor al demedi ya da yazmadi.ama pihtilasma sorunum olup olmadigini da bilmiyorum bir oneriniz var mi
Benim hicbir asilamam tutmadiDaha önce aşılaman tuttumu senin?
Rahim icinde bir olumsuzluk yok.kist vs..benim sorunum yukselmeye baslayan fsh.idrara sksk gitmenin faydasi ne.ay cok soru sordum uygun degilseniz hemen cevaplamayinAşılama öncesinde idrara sıkışık gittinmi ve öncesinde rahim içini temizledimi doktorun.benim hep bu şekilde yapıldı.iki aşılama yapıldı.rabbime şukur ikiside tutmuştu.
Bende yapılmadı bu dediğin işlemler canım her doktor farklı mı yapıyor bu işlemi şaşırdım açıkçasıAşılama öncesinde idrara sıkışık gittinmi ve öncesinde rahim içini temizledimi doktorun.benim hep bu şekilde yapıldı.iki aşılama yapıldı.rabbime şukur ikiside tutmuştu.
Bu sefer de sksk gideyim bakayim:)İnan bende bilmiyorum.doktorum hep idrara sıkışık gel öyle aşılama yapıcam dedi.bende hep idrara sıkışık gittim.
Belki idrar kesesi rahmi aşağı itip ulaşmayı kolaylastiriyordur bana doktor yaparken aa seninki çok geride işte buldum gibi şeyler söyledi ama inan ne buldun ne geride diyemedim canımın derdine düşmüştümBence sıkışık gidin etkisi ne bilmiyorum ama inşallah olumlu sonuç alırsınız
Hakikaten spekulumun takildigi o an canimin derdine dusuyorum.canim da yanmiyor ama yanacak kaygisi agir basiyorBelki idrar kesesi rahmi aşağı itip ulaşmayı kolaylastiriyordur bana doktor yaparken aa seninki çok geride işte buldum gibi şeyler söyledi ama inan ne buldun ne geride diyemedim canımın derdine düşmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?