Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.bende coraspin kullanmıştım.bende hiç belirti olmadı.13.gun sadece öğlen kahverengi leke akşamda çok az lan geldi.tutmadı diye çok ağlamıştım.ama şukurler olsun ki hamileymişim.tabi herkeste aynı olmuyor.

Ben hic coraspin asprin vs kullanmiyorum hic bir doktor al demedi ya da yazmadi.ama pihtilasma sorunum olup olmadigini da bilmiyorum bir oneriniz var mi

Reactions: iiz
Doktorunla goruş istersen.ilk aşılamamda hamile kalmıştım ama 7 haftalıkken kurtaj olmak zorunda kaldım.çunku kan pıhtılaşmam varmış ve bebeğe kan gitmemiş büyümemiş.ikinci aşılama öncesinde genetik test yapılmıştı.

Reactions: iiz
Crinone jel veriyorlar bana da asilama sonrasi ama bu 3.asilamam olacak.hic pihtilasma ihtimaliyle ilgili bir yonlendirme yapmadilar.neyse yarin asilama olurken bir sorayim duymazdan gelmezler ins bu sefer

Ben hic coraspin asprin vs kullanmiyorum hic bir doktor al demedi ya da yazmadi.ama pihtilasma sorunum olup olmadigini da bilmiyorum bir oneriniz var mi
Düşük yapmışsan veriliyor o istersen üniversite hastanesinde 2 düşük yaptım diyip o testleri yaptırabilirsin ya da özel genetik merkezinde yaptirabilirsin

Aşılama öncesinde idrara sıkışık gittinmi ve öncesinde rahim içini temizledimi doktorun.benim hep bu şekilde yapıldı.iki aşılama yapıldı.rabbime şukur ikiside tutmuştu.

Aşılama öncesinde idrara sıkışık gittinmi ve öncesinde rahim içini temizledimi doktorun.benim hep bu şekilde yapıldı.iki aşılama yapıldı.rabbime şukur ikiside tutmuştu.
Rahim icinde bir olumsuzluk yok.kist vs..benim sorunum yukselmeye baslayan fsh.idrara sksk gitmenin faydasi ne.ay cok soru sordum uygun degilseniz hemen cevaplamayin

Bende yapılmadı bu dediğin işlemler canım her doktor farklı mı yapıyor bu işlemi şaşırdım açıkçası

İnan bende bilmiyorum.doktorum hep idrara sıkışık gel öyle aşılama yapıcam dedi.bende hep idrara sıkışık gittim.

Dun benim yumurta takibini yapan dr da idrara sksk gelmeyin dedi ben biraz kasmistim vajinal ultrasonda:)

Bence sıkışık gidin etkisi ne bilmiyorum ama inşallah olumlu sonuç alırsınız
Belki idrar kesesi rahmi aşağı itip ulaşmayı kolaylastiriyordur bana doktor yaparken aa seninki çok geride işte buldum gibi şeyler söyledi ama inan ne buldun ne geride diyemedim canımın derdine düşmüştüm

Hakikaten spekulumun takildigi o an canimin derdine dusuyorum.canim da yanmiyor ama yanacak kaygisi agir basiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…