Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamamız aynı gün olmuş canım ne gibi değişiklikler var vücudunda farkedebildigin? Benim daha önceki gebeliklerimde göğüs ve göğüs ucu büyümesi olmuştu hergün ölçüyorum ucunu
göğus uçlarımda hassasıyet ve ağrı birde yoğun gaz sorunum var başkada birsey hissetmiyorum nasıl sabredeceğim bilmiyorum haftaya cuma kan vereceğim yoksa çatlayacağım

göğus uçlarımda hassasıyet ve ağrı birde yoğun gaz sorunum var başkada birsey hissetmiyorum nasıl sabredeceğim bilmiyorum haftaya cuma kan vereceğim yoksa çatlayacağım
Bana dr 15 gün dedi ama ben de dayanamayacağım, göğsümde bi değişiklik yok ama gaz son gaz yani maşallah.

Bana dr 15 gün dedi ama ben de dayanamayacağım, göğsümde bi değişiklik yok ama gaz son gaz yani maşallah.
hangi gün kanda baktıracaksınız ben persembe düşünüyorum dr. pazartesi dedi biraz erken olacak ama birde ben sadece 3 gün yattım sonra günlük hayata dönüş sadece ağır kaldırmıyorum ev falan süpürmüyorum sizne durumdasınız

Bende cuma baktiracagim ben sadece ilk gün dikkat ettim sonrasi için rapor alamadım ise gittim, ev supurmuyorum ağır kaldirmiyorum bide yavaş yürüyorum çünkü azcık hizlansam kramp giriyor kasiklarıma

İnşallah bu kez tutar canım ilkinin tutmamasindaki sebep neydi doktorun bişey söylemiş miydi
Canim eşime Sperm hız primleri vardı sayı iyiydi ama ilkinde doktor güzel yapamadı aşılmayi hep aktı sıvı ikincisin de şans eseri başka bi doktor yaptı Çatal da başım asagida kalçam yukaridaydi doktor ayakta resmen yukarıdan verdi sıvıyı hissettim Rahim de

Bu aşılama da hiç sayı felan öğrenmedik sadece laborant doktora normal dedi değerler ne çok yüksek ne çok düşük dedi.

Anladım canım geçmiş olsun, peki belirti hissediyor musun? Aynı gün yaptirmisiz aşılamayı

Anladım canım geçmiş olsun, peki belirti hissediyor musun? Aynı gün yaptirmisiz aşılamayı
Yok canım ya hiç bir belirti sadece ilkinde çok ağrım vardı bunda yok yoruldugumda sadece kramp giriyor kasiklarima göğüsler de felan bişey yok sende durumlar nasıl ilk mi aşılaman sorun ne sizde

Yok canım ya hiç bir belirti sadece ilkinde çok ağrım vardı bunda yok yoruldugumda sadece kramp giriyor kasiklarima göğüsler de felan bişey yok sende durumlar nasıl ilk mi aşılaman sorun ne sizde
İlk aşılamam sorun yok bizde doktorların söylediğine göre. Benimde göğüslerde bişey yok keşke olsaydı ama adet sivilceleri geldi daha çok var aslında adete ama ilaclardanda olabilir tabi.

İlk aşılamam sorun yok bizde doktorların söylediğine göre. Benimde göğüslerde bişey yok keşke olsaydı ama adet sivilceleri geldi daha çok var aslında adete ama ilaclardanda olabilir tabi.
Benim de sivilceler geldi Sperm durumu nasıl. Aslında kader işi benim arkadaşım aşılama yaptırdı spermler çok çok iyi durumdaydı onda da sorun yoktu başka birinin sadece 7 milyon spermi vardı arkadaşımin olmadı diğerinin oldu.

Biz artık tüp bebek düşünüyoruz eşim de bi söyle bi böyle bu konu da bana iğneler yapıldıkca üzülüyor yazın tüp bebek yaptıralım diyor aradan biraz zaman geçiyor vazgeciyor. Bende artık evlilikten vazgeçicem görecek gününü. başkalarının hamilelik haberlerine cinsiyet öğrenmelerine sevinemiyorum içim çok kötü oluyor. Eşim de bi karar verecek şimdilik sadece susuyorum ama bir gün son noktayı koycam.

35 milyon sperm %65 hareketlilikle 2 yumurta bakalım nolacak, başkalarının hamileliklerine gelince bende de bi burukluk oluyor bebeklerin çok üzerine düşüyorum ve sanırım o bebeklerin anneleri bana acıyor çünkü her çocuk sevmemde Allah sanada versin gibilerinden dualar ediyorlar amin hayirlisi demekten başka çare yok malesef

Bugun de benim 3.asilamam oldu.Allah emeklerimizi bosa cikartmasin.Bir yandan da tup bebek merkezi arastiriyorum ankarada.asilama tutmazsa tup bebege gececegiz fsh im oyle emrediyor.onerisi olan var mi

İnşallah tüp bebek merkezine felan gerek kalmaz bebislerimiz gelir. Ben hamile olan arkadaşlarımı yada bebeği olanları evime davet edemiyorum Ağlıyorum gözlerim doluyor. Rabbim istemeyene veriyor bizlere de elbet verecek her duamiz ibadet allah katında..

Benim de ilk aşılama o civarlardaydi ama inan belli olmuyor çok takılma canım sayılara ben o kadar çok taktım ki bunda öğrenmedim Rabbim hayırlısı ni versin

Davet etmeyi gectim en yakin arkadaslarimi tebrige gidemiyorum.insallah allah tez zamanda bize de nasip etsin

Davet etmeyi gectim en yakin arkadaslarimi tebrige gidemiyorum.insallah allah tez zamanda bize de nasip etsin
Aynı dert bizde de var ben hamile kalana kadar kimseyle görüşmeme kararı aldım. Dün biri aradı eşimin arkadaşının karısı hamile değil misin diye ya benim hamileliğim milletin derdi oldu. Sonra da allah sana da verir inşallah dedi. Sanane diyecem olmayacak. Dilenci ye söyler gibi söylüyor bazıları aciyarak ben kimseye sormam sormadım da bebek var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…