göğus uçlarımda hassasıyet ve ağrı birde yoğun gaz sorunum var başkada birsey hissetmiyorum nasıl sabredeceğim bilmiyorum haftaya cuma kan vereceğim yoksa çatlayacağımAşılamamız aynı gün olmuş canım ne gibi değişiklikler var vücudunda farkedebildigin? Benim daha önceki gebeliklerimde göğüs ve göğüs ucu büyümesi olmuştu hergün ölçüyorum ucunu
Bana dr 15 gün dedi ama ben de dayanamayacağım, göğsümde bi değişiklik yok ama gaz son gaz yani maşallah.göğus uçlarımda hassasıyet ve ağrı birde yoğun gaz sorunum var başkada birsey hissetmiyorum nasıl sabredeceğim bilmiyorum haftaya cuma kan vereceğim yoksa çatlayacağım
hangi gün kanda baktıracaksınız ben persembe düşünüyorum dr. pazartesi dedi biraz erken olacak ama birde ben sadece 3 gün yattım sonra günlük hayata dönüş sadece ağır kaldırmıyorum ev falan süpürmüyorum sizne durumdasınızBana dr 15 gün dedi ama ben de dayanamayacağım, göğsümde bi değişiklik yok ama gaz son gaz yani maşallah.
Bende cuma baktiracagim ben sadece ilk gün dikkat ettim sonrasi için rapor alamadım ise gittim, ev supurmuyorum ağır kaldirmiyorum bide yavaş yürüyorum çünkü azcık hizlansam kramp giriyor kasiklarımahangi gün kanda baktıracaksınız ben persembe düşünüyorum dr. pazartesi dedi biraz erken olacak ama birde ben sadece 3 gün yattım sonra günlük hayata dönüş sadece ağır kaldırmıyorum ev falan süpürmüyorum sizne durumdasınız
İnşallah bu kez tutar canım ilkinin tutmamasindaki sebep neydi doktorun bişey söylemiş miydiBeni de listeye ekler misiniz ? 02.05.2016 2. AşılamaM bu
Canim eşime Sperm hız primleri vardı sayı iyiydi ama ilkinde doktor güzel yapamadı aşılmayi hep aktı sıvı ikincisin de şans eseri başka bi doktor yaptı Çatal da başım asagida kalçam yukaridaydi doktor ayakta resmen yukarıdan verdi sıvıyı hissettim Rahim deİnşallah bu kez tutar canım ilkinin tutmamasindaki sebep neydi doktorun bişey söylemiş miydi
Anladım canım geçmiş olsun, peki belirti hissediyor musun? Aynı gün yaptirmisiz aşılamayıCanim eşime Sperm hız primleri vardı sayı iyiydi ama ilkinde doktor güzel yapamadı aşılmayi hep aktı sıvı ikincisin de şans eseri başka bi doktor yaptı Çatal da başım asagida kalçam yukaridaydi doktor ayakta resmen yukarıdan verdi sıvıyı hissettim Rahim de
Yok canım ya hiç bir belirti sadece ilkinde çok ağrım vardı bunda yok yoruldugumda sadece kramp giriyor kasiklarima göğüsler de felan bişey yokAnladım canım geçmiş olsun, peki belirti hissediyor musun? Aynı gün yaptirmisiz aşılamayı
İlk aşılamam sorun yok bizde doktorların söylediğine göre. Benimde göğüslerde bişey yok keşke olsaydı ama adet sivilceleri geldi daha çok var aslında adete ama ilaclardanda olabilir tabi.Yok canım ya hiç bir belirti sadece ilkinde çok ağrım vardı bunda yok yoruldugumda sadece kramp giriyor kasiklarima göğüsler de felan bişey yoksende durumlar nasıl ilk mi aşılaman sorun ne sizde
Benim de sivilceler geldiİlk aşılamam sorun yok bizde doktorların söylediğine göre. Benimde göğüslerde bişey yok keşke olsaydı ama adet sivilceleri geldi daha çok var aslında adete ama ilaclardanda olabilir tabi.
35 milyon sperm %65 hareketlilikle 2 yumurta bakalım nolacak, başkalarının hamileliklerine gelince bende de bi burukluk oluyor bebeklerin çok üzerine düşüyorum ve sanırım o bebeklerin anneleri bana acıyor çünkü her çocuk sevmemde Allah sanada versin gibilerinden dualar ediyorlar amin hayirlisi demekten başka çare yok malesefBenim de sivilceler geldiSperm durumu nasıl. Aslında kader işi benim arkadaşım aşılama yaptırdı spermler çok çok iyi durumdaydı onda da sorun yoktu başka birinin sadece 7 milyon spermi vardı arkadaşımin olmadı diğerinin oldu.
Benim de ilk aşılama o civarlardaydi ama inan belli olmuyor çok takılma canım sayılara ben o kadar çok taktım ki bunda öğrenmedim Rabbim hayırlısı ni versin35 milyon sperm %65 hareketlilikle 2 yumurta bakalım nolacak, başkalarının hamileliklerine gelince bende de bi burukluk oluyor bebeklerin çok üzerine düşüyorum ve sanırım o bebeklerin anneleri bana acıyor çünkü her çocuk sevmemde Allah sanada versin gibilerinden dualar ediyorlar amin hayirlisi demekten başka çare yok malesef
Davet etmeyi gectim en yakin arkadaslarimi tebrige gidemiyorum.insallah allah tez zamanda bize de nasip etsinİnşallah tüp bebek merkezine felan gerek kalmaz bebislerimiz gelir. Ben hamile olan arkadaşlarımı yada bebeği olanları evime davet edemiyorum Ağlıyorum gözlerim doluyor. Rabbim istemeyene veriyor bizlere de elbet verecek her duamiz ibadet allah katında..
Aynı dert bizde de varDavet etmeyi gectim en yakin arkadaslarimi tebrige gidemiyorum.insallah allah tez zamanda bize de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?