Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin gittin mi doktoramerhaba bende 3 hafta
Canım sende her sayfa bu fotoyu attın herkes bence hamilesin diyo ??? Anlamadım amacınıBenimki şüphelibugün test yaptin kana baktirmadim bat 9 mayis sevinmek için erken galiba
Canım sende her sayfa bu fotoyu attın herkes bence hamilesin diyo ??? Anlamadım amacını
Baslikta farkindaysan mayis 2016 da hamile olanlar haydi toplanalim yaziyor seni niye bu kadar rahatsız etti anlamadim ilk defa boyle bir testle karsilasiyorum ati yorum ki tecrübeli olanlar benim içimi rahatlatsin fikir versin diye anladin mi simdiMerhaba biz 4+4 üz doktora gitmedik henüz ama öyle görünüyor
Hayirli olsun,ne zaman gideceksin?gebelik testiyle mi ogrendin?Merhaba biz 4+4 üz doktora gitmedik henüz ama öyle görünüyor
Ya ben cok silik bi cizgi gordum gibi,bence var biseyler,ay hadi insallah,gecikmeyi mi bekleyeceksin?Benimki şüphelibugün test yaptin kana baktirmadim bat 9 mayis sevinmek için erken galiba
Gunaydin,ben de bugun gidiyorum bakalim neler soyleyecek,yazarim sizeteşekkurler gittim evet
Evet canim en garantisi gecikme diye düşünüyorum çünkü birkaç arkadaşla konuştum teste güvenme diyo oyuzden kafa karistiYa ben cok silik bi cizgi gordum gibi,bence var biseyler,ay hadi insallah,gecikmeyi mi bekleyeceksin?
Güzel haberlerini bekliyoruz inş.Gunaydin,ben de bugun gidiyorum bakalim neler soyleyecek,yazarim size
Hadi hayirlisi az kaldi zatenEvet canim en garantisi gecikme diye düşünüyorum çünkü birkaç arkadaşla konuştum teste güvenme diyo oyuzden kafa karisti
Merhabalar,gebeligin saglikla devam etsin insallah,bence değerlerin iyi yani bu durumda dusecek demek hic dogru degil en azindan dusmemesii icin bi takviye yapsaymis,lutfen baska bir doktora git ihmal etme bize de haber verGünaydın kızlar
bende şu an 4+6 hamileyim kendime göre doktor haftalık vs olarak bişi demedi. en başından beri düşük riski vardı. dün beta az çıktı diye düşecek dedisizin nasıl beta hcg lütfen yardım edin. ilk bebeğim
adette bi gün önce;
29nisan 211 beta
1mayıs 450
3mayıs 873
5mayıs 1378 çıktı. sonuncusu böyle diye düşük olur az yükselmiş dedi. sizin nasıldı
Hadi ya,hayirlisi olsun hakkinda dur bakalimKizlar cok az acik kahve leke geldi galiba kirmizilari göreceğimiz![]()