Mayis 2016da hamile oldugunu ogrenenler,hadi toplanalim

o_O:KK12:Selamm bende 5 haftalık hamileyim 3 gün once gittim doktora kese var bebek goremiyorum cok küçük dedi pazartesi baska doktora gidicem carsamba baska doktora ctesi yine farkli bi doktora artk iclerinden secicem 2 doktor.simdi diceksiniz napiyo bu kiz kac tane doktora gidiyo abarti falan ama 2 tane kaybim var o yüzden doktor iyi secmem gerek

o_O:KK12:Selamm bende 5 haftalık hamileyim 3 gün once gittim doktora kese var bebek goremiyorum cok küçük dedi pazartesi baska doktora gidicem carsamba baska doktora ctesi yine farkli bi doktora artk iclerinden secicem 2 doktor.simdi diceksiniz napiyo bu kiz kac tane doktora gidiyo abarti falan ama 2 tane kaybim var o yüzden doktor iyi secmem gerek

Rabbim bunu bağışlar inşallah. Benim de 5 haftalık görünüyor. Henüz kadın doğuma gitmedim. Kan tahlilinde değerlerim 895 çıktı. Biraz zaman geçsin ondan sonra gideceğim.

Rabbim bunu bağışlar inşallah. Benim de 5 haftalık görünüyor. Henüz kadın doğuma gitmedim. Kan tahlilinde değerlerim 895 çıktı. Biraz zaman geçsin ondan sonra gideceğim.
Hayırlısıyla bebegini görür kalp atislarini duyar snrada saglikla kucagina alirsin insallah.ben kan testi yaptirmadm hic

Selam kizlar,bugun kanamam oldu biraz.dr a gittim,ne karindan ne vajinal ultrasonda kese gorunmedi,beta normal seyrinde yine artmis,dis gebelikten supheleniyorlar,bu degerde simdiye kadar gorunurdu diyor dr,napicam ben cok üzgünüm

Kızlar 6hafta 3günlük oldu bugün doktor iyi dedi kalp atışları icin erken dedi ben dururmuyum hemen başka doktora gittim anammm mmm pıt pıt atıyor kalbimi Allahim herkese gostersin önce sağlıklı eli ayağı düzgün

Kizlarr bugün7 haftalik hamileyim kalp atisini dinlemeye gittik cooookk şükür ilk defa duydum Allah herkese tattirsin bu duyguyu doktor cok güçlü attığını syledi kalbinin.darısı bekleyenlerin başına insallah saglikla kucagima almakta nasip olur

Back
X